Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
O zaten kalıcı geçecek bişey değil onunla yaşayacaz hepO zaman migren hayatında kalcak
O zaten kalıcı geçecek bişey değil onunla yaşayacaz hepO zaman migren hayatında kalcak
Sagol canim girdi gene kazıkHadi hayırlı olsun
Elifin götünün borcunu topluyoruz malesefbirine vermek için mi oluyor
o da baya lüks yaşıyo galibaElifin götünün borcunu topluyoruz malesef
elif kim sen degilmisinElifin götünün borcunu topluyoruz malesef
yok büyük kızı elifelif kim sen degilmisin
Ay bendede var migren, kız bebekte baş ağrısı oluyormu ya anlamadıgım şekilde şiddetli ağrıyoO zaten kalıcı geçecek bişey değil onunla yaşayacaz hep
Oyy ne anlatayimki biliyosun telefon aldı İstanbulda çalındı,krediye girmis bizden habersin babasi bikere ödedi,6bin cekmis ek karttan ödedim sanmış olmuşmu 20bin onu ödemek icin arkadastan bilezik aldi,dün arkadasın annesi kalp krizi gecirdi acil istediler falan isteo da baya lüks yaşıyo galiba
Hamileyken hiç olmadı doğumdan 6 ay sonra çoştuAy bendede var migren, kız bebekte baş ağrısı oluyormu ya anlamadıgım şekilde şiddetli ağrıyo
Hee anladım canım kendi adı filizdi sahi aman kafa gidip geliyor benimdeyok büyük kızı elif
Anladım canım bende adet öncesi olurdu geneldeHamileyken hiç olmadı doğumdan 6 ay sonra çoştu
Rüzgarlı havada yapıyor
Ayy Allah kolaylık versin canım zor ya gençlerle ayrı uğraş ergenle ayrı uğraş sendromlu bebekle ayrı uğraş anaların hakkı ödenmezOyy ne anlatayimki biliyosun telefon aldı İstanbulda çalındı,krediye girmis bizden habersin babasi bikere ödedi,6bin cekmis ek karttan ödedim sanmış olmuşmu 20bin onu ödemek icin arkadastan bilezik aldi,dün arkadasın annesi kalp krizi gecirdi acil istediler falan iste
Bnmde öyle oluyor 10 gün öncesinden tutarAnladım canım bende adet öncesi olurdu genelde
sizin de imtihan buymuşOyy ne anlatayimki biliyosun telefon aldı İstanbulda çalındı,krediye girmis bizden habersin babasi bikere ödedi,6bin cekmis ek karttan ödedim sanmış olmuşmu 20bin onu ödemek icin arkadastan bilezik aldi,dün arkadasın annesi kalp krizi gecirdi acil istediler falan iste
Seni şu an en iyi ben anlarım hahhaahahHee anladım canım kendi adı filizdi sahi aman kafa gidip geliyor benimde
ya ben de hiç yok şu an, ileri haftalarda geçer korkmaaAnladım canım bende adet öncesi olurdu genelde
pammık kalbin taş oldu galiba yarı yolda kalmış haAyy tam bn yazarken sen gelmişsin
Allahım pammık galpli ben @Çikocan
aaa mutlu yıllaaarrrBugün de oğlanin doğum günü pastasını aldim,gümüş kolya aldim
Sağol ponçikaaa mutlu yıllaaarrr