Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
131.922
o da baya lüks yaşıyo galiba :(
Oyy ne anlatayimki biliyosun telefon aldı İstanbulda çalındı,krediye girmis bizden habersin babasi bikere ödedi,6bin cekmis ek karttan ödedim sanmış olmuşmu 20bin onu ödemek icin arkadastan bilezik aldi,dün arkadasın annesi kalp krizi gecirdi acil istediler falan iste

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
Oyy ne anlatayimki biliyosun telefon aldı İstanbulda çalındı,krediye girmis bizden habersin babasi bikere ödedi,6bin cekmis ek karttan ödedim sanmış olmuşmu 20bin onu ödemek icin arkadastan bilezik aldi,dün arkadasın annesi kalp krizi gecirdi acil istediler falan iste
Ayy Allah kolaylık versin canım zor ya :( gençlerle ayrı uğraş ergenle ayrı uğraş sendromlu bebekle ayrı uğraş :D anaların hakkı ödenmez :kkalp:

Maya.

Daimi Üye
Tepki
40.684
sizin de imtihan buymuş :(
Hee anladım canım kendi adı filizdi sahi :D aman kafa gidip geliyor benimde :krizz:
Seni şu an en iyi ben anlarım hahahahhaahah
Anladım canım bende adet öncesi olurdu genelde
ya ben de hiç yok şu an, ileri haftalarda geçer korkmaa
Ayy tam bn yazarken sen gelmişsin
Allahım pammık galpli ben haha @Çikocan
pammık kalbin taş oldu galiba yarı yolda kalmış hahahahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar