A çok geçmiş olsun ablaBen hasta oldum girip iki gündür
Ağız bakımı dediğin ne oluyor nasıl yapılıyor? Bizim de iş yerinde biri komple üst dişlerini çektirip implant taktırdı. Bir de kistleri varmış kist ameliyatı oldu. Vitamin verdi doktor. Yumuşak fırçayla fırçala dedi. Bir de tuzlu suyla gargaraBugün yeni gelmişti yarın bakarsın
Sorma çok ağrım var
Artık ağlıcam halime
Çok ağır ameliyatları üst üste geçirdim
Bu süreçte vitaminsiz besinsiz kaldım onlarda tetikledi
Yaram iyileşiyordu ne güzel
Birde ağız bakımı 15 gün yapmadım o bile yapıyormuş
12 bucuk mu neydi kefirimi içip sızmışımBütün sene uyudunuz mu ne yaptınız
Damakta yara vardı ya diş fırçalama çalkalama yasaktıAğız bakımı dediğin ne oluyor nasıl yapılıyor? Bizim de iş yerinde biri komple üst dişlerini çektirip implant taktırdı. Bir de kistleri varmış kist ameliyatı oldu. Vitamin verdi doktor. Yumuşak fırçayla fırçala dedi. Bir de tuzlu suyla gargara
12 bucuk mu neydi kefirimi içip sızmışım
22 de uyuyan bnAğız bakımı dediğin ne oluyor nasıl yapılıyor? Bizim de iş yerinde biri komple üst dişlerini çektirip implant taktırdı. Bir de kistleri varmış kist ameliyatı oldu. Vitamin verdi doktor. Yumuşak fırçayla fırçala dedi. Bir de tuzlu suyla gargara
12 bucuk mu neydi kefirimi içip sızmışım
Oooo bütün sene uyucan desene....bizde meyve yiyerek girdik yeni yıla bütün sene yicez galiba22 de uyuyan bn
Bn zaten 12 yeni bekleseydim koltukta sızardımOooo bütün sene uyucan desene....bizde meyve yiyerek girdik yeni yıla bütün sene yicez galiba
Beni arkadaş çağırdı masa hazırlamış 4kadin 4genc kız muhabbet ettik yedik ictik oynadilar,eylülü uyurken bıraktim sen uyan aģla ağla geldim saat 1de,küsmüs bana a sen bana yalan attın ama gitmicektin gittin a şuanda sana sarılamam sinirim gecsin bekle aBn zaten 12 yeni bekleseydim koltukta sızardım
her sene uyuyarak giriyorum ama uyuyamıyorum
keşkeee keşkee çocuklu ananın yüzü gülür müBütün sene uyudunuz mu ne yaptınız
çocuk haklı kandirikçi uyutup kaçmışsınBeni arkadaş çağırdı masa hazırlamış 4kadin 4genc kız muhabbet ettik yedik ictik oynadilar,eylülü uyurken bıraktim sen uyan aģla ağla geldim saat 1de,küsmüs bana a sen bana yalan attın ama gitmicektin gittin a şuanda sana sarılamam sinirim gecsin bekle a
Sabah 5geciyordu kalktım 1dilim ekmek zeytin az peynir yedim yattim
Ayy anam ne zor kız valla ben bi damaklı tel taktırmıştımda 2 senem zehir zindan olmuştu konuşma bile konuşamıyordum dilim yara olmuştu kimseyle görüşmek istemiyordumDamakta yara vardı ya diş fırçalama çalkalama yasaktı
Parça konulan yere bişey deymeyecek ki kaynasın
Zedelenirse onca şey çöp olur
İmplant takıldığında hafif fırçala demişti Dr malşbe işe fırça yasak demişti o dönemm
Ama bu sdg ameliyatında komple yasaktı
Bnmde b vitamini verdi ama işte suyu bile normal zamanki gibi içemiyorsun
Kist ameliyatı da zormuş sanırım
Valla haklı açocuk haklı kandirikçi uyutup kaçmışsın
Kız haklı 3 gün küs kalmalıBeni arkadaş çağırdı masa hazırlamış 4kadin 4genc kız muhabbet ettik yedik ictik oynadilar,eylülü uyurken bıraktim sen uyan aģla ağla geldim saat 1de,küsmüs bana a sen bana yalan attın ama gitmicektin gittin a şuanda sana sarılamam sinirim gecsin bekle a
Sabah 5geciyordu kalktım 1dilim ekmek zeytin az peynir yedim yattim
Ay valla zorAyy anam ne zor kız valla ben bi damaklı tel taktırmıştımda 2 senem zehir zindan olmuştu konuşma bile konuşamıyordum dilim yara olmuştu kimseyle görüşmek istemiyordum
Bakımı nasıl olcak ki yani senin zor yaDamakta yara vardı ya diş fırçalama çalkalama yasaktı
Parça konulan yere bişey deymeyecek ki kaynasın
Zedelenirse onca şey çöp olur
İmplant takıldığında hafif fırçala demişti Dr malşbe işe fırça yasak demişti o dönemm
Ama bu sdg ameliyatında komple yasaktı
Bnmde b vitamini verdi ama işte suyu bile normal zamanki gibi içemiyorsun
Kist ameliyatı da zormuş sanırım