Elif_Eylul
Daimi Üye
- #80.921
100 150di bazı yerlerde 250 simdi heryer 250 300 olmuşUygunmuydu daha önce bn hiç götürmedim kızı
Bi geçen jeton atılandan yaptım
100 150di bazı yerlerde 250 simdi heryer 250 300 olmuşUygunmuydu daha önce bn hiç götürmedim kızı
Bi geçen jeton atılandan yaptım
Kim kim kim
Banada yollasana adana aCumartesi Adana dürüm pazar pizza yiyince tartıda muhteşem sayılar gördüm
Nedemek istediğin adana olsun bı tıkla kapındaBanada yollasana adana a
Tıkladım hani nerdeNedemek istediğin adana olsun bı tıkla kapında
Tıkladım hani nerde
Eski sayfada yeni gelen bi kızcağız vardı karnıbahar brokoli dedik o ne demiştiKim kim kim
Aaa yok artik...mEski sayfada yeni gelen bi kızcağız vardı karnıbahar brokoli dedik o ne demişti
Geçmiş olsun canım3aylık şekerim biraz yüksek çıkmış spor yap dedi Dr
Kan yine düşmüş
Birde enfeksiyon çıktı
Sanırım dişten yine
Zaten antibiyotik kullanıyorum
Tabi diyette yapmam lazım
2 aydır doğru düzgün bişi yapmadım evden çıkmadım dişten
Yemiyorum yemiyorum birden yiyince de işin ucu kaçıyor
Pazartesi dişçiye gitcem yine sonra evde spora başlıyım
Düzene girmem lazım @Elif_Eylul kamçını çıkar bana
Tartı yine berbattır
@_ÇikiLata sende durumlar nasıl
Yaaa inşallah kolayca yaparsın canımGeçmiş olsun canım
Bende durumlar karışık kp kv gille tartıştık babamın evine taşındık Çarşamba gününden beri temizlik yapıyorum öldüm resmen 2 yıldır kullanılmayan evi baştan aşağı temizledim ufak tefek şeyler kaldı
Aman niye öyle oldu...zor ya ev ev üstünde keşke kötü olmadan ilk oraya tasinsaydiniz...Geçmiş olsun canım
Bende durumlar karışık kp kv gille tartıştık babamın evine taşındık Çarşamba gününden beri temizlik yapıyorum öldüm resmen 2 yıldır kullanılmayan evi baştan aşağı temizledim ufak tefek şeyler kaldı
Neden tartıştıniz gerci zaten iyi biri degillerdi neden sorduysamGeçmiş olsun canım
Hoppp burayaAz önce sufle yedim