Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
@Elif_Eylul
Hucammm sen biliyorsun konuyu
Hoca camide@Elif_Eylul
AplaaaaaHoca camide
Sağol canımYaaa inşallah kolayca yaparsın canım
İyi mü kötü mü bilemedim
Az kalkış desene sağlıkla oturun canım
Sağolasın
Dedim abla en baştan dedim olmaz babam gilin evine tasinalim direk ama anlamadı işte kış günü öldüm temizlik yapmaktanAman niye öyle oldu...zor ya ev ev üstünde keşke kötü olmadan ilk oraya tasinsaydiniz...
Aynen öyle abla geleli iki ay oldu ne yapmışsak nereye gitmişsek ne demişsek hepsini kafalarında kurmuşlarNeden tartıştıniz gerci zaten iyi biri degillerdi neden sorduysam
Allah Allah nasıl.insanlar...buyukler daha yapıcı olmalı...Sağol canım
Yok iyi oldu en baştan eşime demiştim direk buraya tasinalim ama anlamadı şimdide pişman olmuş bir vaziyette
Dedim abla en baştan dedim olmaz babam gilin evine tasinalim direk ama anlamadı işte kış günü öldüm temizlik yapmaktan
Aynen öyle abla geleli iki ay oldu ne yapmışsak nereye gitmişsek ne demişsek hepsini kafalarında kurmuşlar
Yok bilmem kp benden razı değilmiş gelin olduğumdan beri onları perişan etmişim daha neler neler geldim de evlerini temizledim kirin içinde öleceklerdi Allah razı olsun diyeceklerine dediklerine bak çok fenalar beni az çok biliyorsunuz öyle terbiyesiz saygısız değilim hizmetlerini ettim ama nankör dedikleri bu olsa gerek
Aman kurtuldum işte eşime ders oldu şimdide sokakta kalsam o eve gitmem diyor çileyi de ben çekiyorum
Okudum seni ama yazamadimAplaaaaa
Birde sanamı diyor bunu yuh kalıbını ..... ne istiyorlar keşke bok icinde öleymişler aSağol canım
Yok iyi oldu en baştan eşime demiştim direk buraya tasinalim ama anlamadı şimdide pişman olmuş bir vaziyette
Dedim abla en baştan dedim olmaz babam gilin evine tasinalim direk ama anlamadı işte kış günü öldüm temizlik yapmaktan
Aynen öyle abla geleli iki ay oldu ne yapmışsak nereye gitmişsek ne demişsek hepsini kafalarında kurmuşlar
Yok bilmem kp benden razı değilmiş gelin olduğumdan beri onları perişan etmişim daha neler neler geldim de evlerini temizledim kirin içinde öleceklerdi Allah razı olsun diyeceklerine dediklerine bak çok fenalar beni az çok biliyorsunuz öyle terbiyesiz saygısız değilim hizmetlerini ettim ama nankör dedikleri bu olsa gerek
Aman kurtuldum işte eşime ders oldu şimdide sokakta kalsam o eve gitmem diyor çileyi de ben çekiyorum
Aman olsun gördüde ne desen boş olacaktıSağol canım
Ağzına sağlıkOkudum seni ama yazamadim
Günaydın örtmenGünaydın
Günaydııın kızçelerr
Günaydın kızanlargünaydınnn tatlişkolarrr
Ay ne kadar yazılması zor tatlişko
Bunlar hiç yapıcı değil izin versem köle gibi kullanacaklar öyle insanlarAllah Allah nasıl.insanlar...buyukler daha yapıcı olmalı...
Her işte var bir hayır kocan anlamış ya önemli olan o bundan sonra huzurlu olun. İnşallah
Bunlar bana dedikleri eşime dedikleri de ayrı şeyler pislikBirde sanamı diyor bunu yuh kalıbını ..... ne istiyorlar keşke bok icinde öleymişler a
Bende senden razı degilim deseydin
Aynen öyle valla canım sağolAman olsun gördüde ne desen boş olacaktı
Yeni yuvanızda mutlu mesut oturun inşallah canım sonra bol bol dinlenirsin
İyi bari diğer işleride yavaşça yap dinlen iyiden yoksa hastalanırsınBunlar hiç yapıcı değil izin versem köle gibi kullanacaklar öyle insanlar
Amin inşAllah sağol ablacım
Bunlar bana dedikleri eşime dedikleri de ayrı şeyler pislik
Aynen keşke yapmasaydim temizlik filan
Valla ne dediyse cevap verdim bugüne kadar susmam hataydı
Birde bana diyor evlatlarınız gelinleriniz inşAllah sizin gibi olurlar amin inşAllah bizim gibi olsunlar dedim ha ha ha
Aynen öyle valla canım sağol
Bitirdim temizliği çok şükür ya 5,6 gün gündüz gece yaptım hiç oturmadan kaburgalarım ağrıyordu artık
Allah herkesin kalbine göre versin inşAllah
Babamla kardeşim aradı eşimi evraklarını pasaportunu filan çıkart Şubat'ta başvuru yapalım dediler nasip bakalım
Nemi istiyorlar Allahtan belalarini aİyi bari diğer işleride yavaşça yap dinlen iyiden yoksa hastalanırsın
Vitamin filan kullan canım
Hadi inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun
İnşallah eşin 2 gün sonra unutmaz
Ne istiyorlar bunlar birde yabancı değilsin hele yabancı olsan demek sırtına binecekler
Unutursa da kendi bilir çocuk oyuncağı değil sürekli git gelİyi bari diğer işleride yavaşça yap dinlen iyiden yoksa hastalanırsın
Vitamin filan kullan canım
Hadi inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun
İnşallah eşin 2 gün sonra unutmaz
Ne istiyorlar bunlar birde yabancı değilsin hele yabancı olsan demek sırtına binecekler