Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

_ÇikiLata

ÇikiLataaa...(68,2)
Tepki
21.248
Yaaa inşallah kolayca yaparsın canım
İyi mü kötü mü bilemedim ❤️
Az kalkış desene sağlıkla oturun canım
Sağolasın
Sağol canım
Yok iyi oldu en baştan eşime demiştim direk buraya tasinalim ama anlamadı şimdide pişman olmuş bir vaziyette
Aman niye öyle oldu...zor ya ev ev üstünde keşke kötü olmadan ilk oraya tasinsaydiniz...
Dedim abla en baştan dedim olmaz babam gilin evine tasinalim direk ama anlamadı işte kış günü öldüm temizlik yapmaktan
Neden tartıştıniz gerci zaten iyi biri degillerdi neden sorduysam:(
Aynen öyle abla geleli iki ay oldu ne yapmışsak nereye gitmişsek ne demişsek hepsini kafalarında kurmuşlar
Yok bilmem kp benden razı değilmiş gelin olduğumdan beri onları perişan etmişim daha neler neler geldim de evlerini temizledim kirin içinde öleceklerdi Allah razı olsun diyeceklerine dediklerine bak çok fenalar beni az çok biliyorsunuz öyle terbiyesiz saygısız değilim hizmetlerini ettim ama nankör dedikleri bu olsa gerek
Aman kurtuldum işte eşime ders oldu şimdide sokakta kalsam o eve gitmem diyor çileyi de ben çekiyorum

sulisim

Bonibon...
Tepki
12.045
Sağol canım
Yok iyi oldu en baştan eşime demiştim direk buraya tasinalim ama anlamadı şimdide pişman olmuş bir vaziyette

Dedim abla en baştan dedim olmaz babam gilin evine tasinalim direk ama anlamadı işte kış günü öldüm temizlik yapmaktan

Aynen öyle abla geleli iki ay oldu ne yapmışsak nereye gitmişsek ne demişsek hepsini kafalarında kurmuşlar
Yok bilmem kp benden razı değilmiş gelin olduğumdan beri onları perişan etmişim daha neler neler geldim de evlerini temizledim kirin içinde öleceklerdi Allah razı olsun diyeceklerine dediklerine bak çok fenalar beni az çok biliyorsunuz öyle terbiyesiz saygısız değilim hizmetlerini ettim ama nankör dedikleri bu olsa gerek
Aman kurtuldum işte eşime ders oldu şimdide sokakta kalsam o eve gitmem diyor çileyi de ben çekiyorum
Allah Allah nasıl.insanlar...buyukler daha yapıcı olmalı...
Her işte var bir hayır kocan anlamış ya önemli olan o bundan sonra huzurlu olun. İnşallah

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
132.329
Sağol canım

Birde sanamı diyor bunu yuh kalıbını ..... ne istiyorlar keşke bok icinde öleymişler ahaha
Bende senden razı degilim deseydin

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.243
Sağol canım

Aman olsun gördüde ne desen boş olacaktı
Yeni yuvanızda mutlu mesut oturun inşallah canım ❤️ sonra bol bol dinlenirsin

_ÇikiLata

ÇikiLataaa...(68,2)
Tepki
21.248
Allah Allah nasıl.insanlar...buyukler daha yapıcı olmalı...
Her işte var bir hayır kocan anlamış ya önemli olan o bundan sonra huzurlu olun. İnşallah
Bunlar hiç yapıcı değil izin versem köle gibi kullanacaklar öyle insanlar
Amin inşAllah sağol ablacım ♥️
Birde sanamı diyor bunu yuh kalıbını ..... ne istiyorlar keşke bok icinde öleymişler ahaha
Bende senden razı degilim deseydin
Bunlar bana dedikleri eşime dedikleri de ayrı şeyler pislik
Aynen keşke yapmasaydim temizlik filan
Valla ne dediyse cevap verdim bugüne kadar susmam hataydı
Birde bana diyor evlatlarınız gelinleriniz inşAllah sizin gibi olurlar amin inşAllah bizim gibi olsunlar dedim hahaha hahaha hahaha
Aman olsun gördüde ne desen boş olacaktı
Yeni yuvanızda mutlu mesut oturun inşallah canım ❤️ sonra bol bol dinlenirsin
Aynen öyle valla canım sağol ♥️
Bitirdim temizliği çok şükür ya 5,6 gün gündüz gece yaptım hiç oturmadan kaburgalarım ağrıyordu artık

Allah herkesin kalbine göre versin inşAllah
Babamla kardeşim aradı eşimi evraklarını pasaportunu filan çıkart Şubat'ta başvuru yapalım dediler nasip bakalım

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.243
Bunlar hiç yapıcı değil izin versem köle gibi kullanacaklar öyle insanlar
Amin inşAllah sağol ablacım ♥️

Bunlar bana dedikleri eşime dedikleri de ayrı şeyler pislik
Aynen keşke yapmasaydim temizlik filan
Valla ne dediyse cevap verdim bugüne kadar susmam hataydı
Birde bana diyor evlatlarınız gelinleriniz inşAllah sizin gibi olurlar amin inşAllah bizim gibi olsunlar dedim hahaha hahaha hahaha

Aynen öyle valla canım sağol ♥️
Bitirdim temizliği çok şükür ya 5,6 gün gündüz gece yaptım hiç oturmadan kaburgalarım ağrıyordu artık

Allah herkesin kalbine göre versin inşAllah
Babamla kardeşim aradı eşimi evraklarını pasaportunu filan çıkart Şubat'ta başvuru yapalım dediler nasip bakalım
İyi bari diğer işleride yavaşça yap dinlen iyiden yoksa hastalanırsın
Vitamin filan kullan canım
Hadi inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun ❤️
İnşallah eşin 2 gün sonra unutmaz

Ne istiyorlar bunlar birde yabancı değilsin hele yabancı olsan demek sırtına binecekler

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
132.329

Ne istiyorlar bunlar birde yabancı değilsin hele yabancı olsan demek sırtına binecekler
Nemi istiyorlar Allahtan belalarini ahaha

_ÇikiLata

ÇikiLataaa...(68,2)
Tepki
21.248

Unutursa da kendi bilir çocuk oyuncağı değil sürekli git gel

Eltim de var o da akrabaları yurt dışında yaşıyorlar ona bir değer veriyorlar kıymetini biliyorlar çıt diyemiyorlar çünkü onda para var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar