Elif_Eylul
Daimi Üye
- #80.881
Iyimi gece aİyi geceler hanımlar
Iyimi gece aİyi geceler hanımlar
Yani eli makhum kimin sözü geçiyor,marketler almış başını gitmis 40bin kredi karti ödedik,bu ay biraz kısıtlicaz sıkçaz yaniUygun hastane bi de ben indirimimle 1200 e gidiyordum şimdi 1600 olur bana da
böyle böyle her şeye alıştırıyorlar işte
O zaman istemiyorduk. Hemen kalacağımı da düşünmedim açıkçası. 8 bucuğa sağlık sigortası yaptırdım gebelik 35 bindiTamamlayıcı sigorta filan yapsaydın keşke doğumu kapsayan
Öncesinde
Ben kaç aydır 32 bin civarı ödüyorumYani eli makhum kimin sözü geçiyor,marketler almış başını gitmis 40bin kredi karti ödedik,bu ay biraz kısıtlicaz sıkçaz yani
Hey maşallahO zaman istemiyorduk. Hemen kalacağımı da düşünmedim açıkçası. 8 bucuğa sağlık sigortası yaptırdım gebelik 35 bindi
Bu ay 17 bine düştüBen kaç aydır 32 bin civarı ödüyorum
İşte o yüzden biraz kumar gibi olcaktı yaptırmadım bilsem ahh ahh bilsem bu yumurtalar hemen bebe isticekHey maşallah
Gerçi doğum kaç para aynı paraya geliyor onda 8 hak mı varİşte o yüzden biraz kumar gibi olcaktı yaptırmadım bilsem ahh ahh bilsem bu yumurtalar hemen bebe isticek
Sgklı muayene kaç moneyO zaman istemiyorduk. Hemen kalacağımı da düşünmedim açıkçası. 8 bucuğa sağlık sigortası yaptırdım gebelik 35 bindi
Ayy bilmiyorum canım gelin gelirim dedi ama, ondada var iki çocuk Hafifleri yavaştan ben yapacağımda ayy bugün makinaya giren halıları yıkadım, yarın yağmurlu gösteriyor storları temizleyecektim, evi temizledim son kez canım çıktı ev eşya dolu bilemiyorum fena oluyorum düşünürkenEvi toplamaya yardıma gelen olursa rahat geçer
Yaaa kız çok pahalı bee valla devlettede insana köpek muamelesi yapıyorlar ben çok muzdaribim o konuda hiç gelemiyorum sıkıntıya hemen carlıyorumUygun hastane bi de ben indirimimle 1200 e gidiyordum şimdi 1600 olur bana da
böyle böyle her şeye alıştırıyorlar işte
Bizde öyle hep açıktan gidiyoruz bi türlü dötü toplayamadık.. inşAllah taşındıktan sonra falan bi düzene girebiliriz diye umuyorumYani eli makhum kimin sözü geçiyor,marketler almış başını gitmis 40bin kredi karti ödedik,bu ay biraz kısıtlicaz sıkçaz yani
Ayy ama onlarında işte sayılı oluyor nst, muayne falan sonradan ek masraf çıkabiliyor bilemedim.O zaman istemiyorduk. Hemen kalacağımı da düşünmedim açıkçası. 8 bucuğa sağlık sigortası yaptırdım gebelik 35 bindi
rızkıyla gelir olsun canımİşte o yüzden biraz kumar gibi olcaktı yaptırmadım bilsem ahh ahh bilsem bu yumurtalar hemen bebe isticek
Gerçi doğum kaç para aynı paraya geliyor onda 8 hak mı var
Bizim dil terapisti Ağustos zam yapmıştı şimdi gene yapmış geçen seneye göre 2 katına çıktı fiyat al sana %100 zam...1 sene ücreti 2 kat arttı ve banka havalesi olursa + KDV eklicekmis...2 kişi çalışıyorlar yanlarında sekreter bile yok asgari ücretin zammın verecek elemanı yok....sorsan oda eminim şikayet eder pahalikliktan zamlardanHastane 1600tl olan muayeneyi 2000 yapmışşşş. Eeeee biz daha zam almadık kiiiii
bu yıl arkadas sezaryen 23 bine oldu. Şimdi olursa da 35 olurGerçi doğum kaç para aynı paraya geliyor onda 8 hak mı var
ben indirimimle 1200e oluyordum. Normal de 1600 dü. Şu an sgk lı 2000 yapmışlar. ben 1600 den girerim diye düşündüümSgklı muayene kaç money
tabi tabi yıl içinde bir küçük zam daha yapılmıştı dediğin gibii bu 2. büyük zam. Ben anlamıyorum maaşlar hariç herşeye yıl da iki kere zam yapılıyor ve kimse bişey demiyor deliriyorumBizim dil terapisti Ağustos zam yapmıştı şimdi gene yapmış geçen seneye göre 2 katına çıktı fiyat al sana %100 zam...1 sene ücreti 2 kat arttı ve banka havalesi olursa + KDV eklicekmis...2 kişi çalışıyorlar yanlarında sekreter bile yok asgari ücretin zammın verecek elemanı yok....sorsan oda eminim şikayet eder pahalikliktan zamlardan
Sigortandan dolayı mı indirimli oluyorbu yıl arkadas sezaryen 23 bine oldu. Şimdi olursa da 35 olur
ben indirimimle 1200e oluyordum. Normal de 1600 dü. Şu an sgk lı 2000 yapmışlar. ben 1600 den girerim diye düşündüüm
tabi tabi yıl içinde bir küçük zam daha yapılmıştı dediğin gibii bu 2. büyük zam. Ben anlamıyorum maaşlar hariç herşeye yıl da iki kere zam yapılıyor ve kimse bişey demiyor deliriyorum
Komisyonu senden mi çıkarıcak KDV bahanesiyleBizim dil terapisti Ağustos zam yapmıştı şimdi gene yapmış geçen seneye göre 2 katına çıktı fiyat al sana %100 zam...1 sene ücreti 2 kat arttı ve banka havalesi olursa + KDV eklicekmis...2 kişi çalışıyorlar yanlarında sekreter bile yok asgari ücretin zammın verecek elemanı yok....sorsan oda eminim şikayet eder pahalikliktan zamlardan
bu yıl arkadas sezaryen 23 bine oldu. Şimdi olursa da 35 olur
ben indirimimle 1200e oluyordum. Normal de 1600 dü. Şu an sgk lı 2000 yapmışlar. ben 1600 den girerim diye düşündüüm
tabi tabi yıl içinde bir küçük zam daha yapılmıştı dediğin gibii bu 2. büyük zam. Ben anlamıyorum maaşlar hariç herşeye yıl da iki kere zam yapılıyor ve kimse bişey demiyor deliriyorum
Zamlar o kadar çok kanıksadık ki artık alıyorsun yani karşıdaki bunu niye yaptı bunu yapabilir mi yapamaz yok elden para istiyorlar çünkü devlete vergiyi daha az verecek bankaya girdiği zaman vergi işin içine giriyorKomisyonu senden mi çıkarıcak KDV bahanesiyle
Bu ama karşıdakini enayi yerine koyma oluyor
Kimse karttan ödeme almaz oldu
Sendika indirimim var canım, çocuğa direkt özel sağlık sigortası benle beraberSigortandan dolayı mı indirimli oluyor
Neyse az kaldı
Gerçi sonrada çocuğu götürüyorsun
Ben direkt kredi kartından ödüyorumZamlar o kadar çok kanıksadık ki artık alıyorsun yani karşıdaki bunu niye yaptı bunu yapabilir mi yapamaz yok elden para istiyorlar çünkü devlete vergiyi daha az verecek bankaya girdiği zaman vergi işin içine giriyor
Ve herkes zamlardan şikayetçi ama fırsatını bulan herkes zam yapıyor ürünleri niye zam yapıldığı belli değil hiçbir şey artmıyor ama ürünleri fiyatı artıyor