Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.976
Evi toplamaya yardıma gelen olursa rahat geçer
Ayy bilmiyorum canım gelin gelirim dedi ama, ondada var iki çocuk :yildizlar: Hafifleri yavaştan ben yapacağımda ayy bugün makinaya giren halıları yıkadım, yarın yağmurlu gösteriyor storları temizleyecektim, evi temizledim son kez canım çıktı :) ev eşya dolu bilemiyorum fena oluyorum düşünürken :krizz:
Uygun hastane bi de ben indirimimle 1200 e gidiyordum şimdi 1600 olur bana da

böyle böyle her şeye alıştırıyorlar işte
Yaaa kız çok pahalı bee valla devlettede insana köpek muamelesi yapıyorlar ben çok muzdaribim o konuda hiç gelemiyorum sıkıntıya hemen carlıyorum haha
Yani eli makhum kimin sözü geçiyor,marketler almış başını gitmis 40bin kredi karti ödedik,bu ay biraz kısıtlicaz sıkçaz yani
Bizde öyle hep açıktan gidiyoruz :( bi türlü dötü toplayamadık.. inşAllah taşındıktan sonra falan bi düzene girebiliriz diye umuyorum :düsün:
O zaman istemiyorduk. Hemen kalacağımı da düşünmedim açıkçası. 8 bucuğa sağlık sigortası yaptırdım gebelik 35 bindi
Ayy ama onlarında işte sayılı oluyor nst, muayne falan sonradan ek masraf çıkabiliyor bilemedim.
İşte o yüzden biraz kumar gibi olcaktı yaptırmadım bilsem ahh ahh bilsem bu yumurtalar hemen bebe isticek haha
haha rızkıyla gelir olsun canım :)
Gerçi doğum kaç para aynı paraya geliyor onda 8 hak mı var

Doğum 25 binden başlıyor hastanesine göre :(

sulisim

Bonibon...
Tepki
12.030
Hastane 1600tl olan muayeneyi 2000 yapmışşşş. Eeeee biz daha zam almadık kiiiii
Bizim dil terapisti Ağustos zam yapmıştı şimdi gene yapmış geçen seneye göre 2 katına çıktı fiyat al sana %100 zam...1 sene ücreti 2 kat arttı ve banka havalesi olursa + KDV eklicekmis...2 kişi çalışıyorlar yanlarında sekreter bile yok asgari ücretin zammın verecek elemanı yok....sorsan oda eminim şikayet eder pahalikliktan zamlardan

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
40.930
Gerçi doğum kaç para aynı paraya geliyor onda 8 hak mı var
bu yıl arkadas sezaryen 23 bine oldu. Şimdi olursa da 35 olur
Sgklı muayene kaç money
ben indirimimle 1200e oluyordum. Normal de 1600 dü. Şu an sgk lı 2000 yapmışlar. ben 1600 den girerim diye düşündüüm
Bizim dil terapisti Ağustos zam yapmıştı şimdi gene yapmış geçen seneye göre 2 katına çıktı fiyat al sana %100 zam...1 sene ücreti 2 kat arttı ve banka havalesi olursa + KDV eklicekmis...2 kişi çalışıyorlar yanlarında sekreter bile yok asgari ücretin zammın verecek elemanı yok....sorsan oda eminim şikayet eder pahalikliktan zamlardan
tabi tabi yıl içinde bir küçük zam daha yapılmıştı dediğin gibii bu 2. büyük zam. Ben anlamıyorum maaşlar hariç herşeye yıl da iki kere zam yapılıyor ve kimse bişey demiyor deliriyorum

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.203

ben indirimimle 1200e oluyordum. Normal de 1600 dü. Şu an sgk lı 2000 yapmışlar. ben 1600 den girerim diye düşündüüm

tabi tabi yıl içinde bir küçük zam daha yapılmıştı dediğin gibii bu 2. büyük zam. Ben anlamıyorum maaşlar hariç herşeye yıl da iki kere zam yapılıyor ve kimse bişey demiyor deliriyorum
Sigortandan dolayı mı indirimli oluyor
Neyse az kaldı
Gerçi sonrada çocuğu götürüyorsun :(

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.203
Komisyonu senden mi çıkarıcak KDV bahanesiyle
Bu ama karşıdakini enayi yerine koyma oluyor
Kimse karttan ödeme almaz oldu

sulisim

Bonibon...
Tepki
12.030

Komisyonu senden mi çıkarıcak KDV bahanesiyle
Bu ama karşıdakini enayi yerine koyma oluyor
Kimse karttan ödeme almaz oldu
Zamlar o kadar çok kanıksadık ki artık alıyorsun yani karşıdaki bunu niye yaptı bunu yapabilir mi yapamaz yok elden para istiyorlar çünkü devlete vergiyi daha az verecek bankaya girdiği zaman vergi işin içine giriyor
Ve herkes zamlardan şikayetçi ama fırsatını bulan herkes zam yapıyor ürünleri niye zam yapıldığı belli değil hiçbir şey artmıyor ama ürünleri fiyatı artıyor

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
40.930
Sigortandan dolayı mı indirimli oluyor
Neyse az kaldı
Gerçi sonrada çocuğu götürüyorsun :(
Sendika indirimim var canım, çocuğa direkt özel sağlık sigortası benle beraber
Zamlar o kadar çok kanıksadık ki artık alıyorsun yani karşıdaki bunu niye yaptı bunu yapabilir mi yapamaz yok elden para istiyorlar çünkü devlete vergiyi daha az verecek bankaya girdiği zaman vergi işin içine giriyor
Ve herkes zamlardan şikayetçi ama fırsatını bulan herkes zam yapıyor ürünleri niye zam yapıldığı belli değil hiçbir şey artmıyor ama ürünleri fiyatı artıyor
Ben direkt kredi kartından ödüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar