ne alaka kız ilk kez duydumYeşil elmada unutkanlık yapıyor diyorlar çok da yeme onu elma üstüne tarçın dök
Yaban Mersini mandalina bunlar az şekerli
Ananas olmaz sana 2-3 gün tatlı bişi yeme canının çektiğini ye
ne alaka kız ilk kez duydumYeşil elmada unutkanlık yapıyor diyorlar çok da yeme onu elma üstüne tarçın dök
Yaban Mersini mandalina bunlar az şekerli
Ananas olmaz sana 2-3 gün tatlı bişi yeme canının çektiğini ye
Ay ne bilim bunu hep derler Bnde çok yerdim severdim artık diş kesmiyorne alaka kız ilk kez duydum
aa noldu kız nereye taşınıyorsuuun@Bitterçikilata geçmiş olsun canım
Benim taşınma işi çıktı hanımlar bir süre yok olabilirim bir sorun olursa site içi va @nk83 bacıma yazın etiketleyin kendinize ciciş bakın
AAa Allah kolaylık versin canim insaAllah@Bitterçikilata geçmiş olsun canım
Benim taşınma işi çıktı hanımlar bir süre yok olabilirim bir sorun olursa site içi va @nk83 bacıma yazın etiketleyin kendinize ciciş bakın
Kolay gelsin@Bitterçikilata geçmiş olsun canım
Nabersiniz yakuşuklu bağğyannnAAa Allah kolaylık versin canim insaAllah
Yakuşuklumu aNabersiniz yakuşuklu bağğyannn
Zaten hep bunu yapmıyorlar mı daha maaşı elimize geçmeden zamlar geliyorHastane 1600tl olan muayeneyi 2000 yapmışşşş. Eeeee biz daha zam almadık kiiiii
Poşet bile 50 kuruş olmuşHastane 1600tl olan muayeneyi 2000 yapmışşşş. Eeeee biz daha zam almadık kiiiii
Allah kabul etsin bitti bileYakuşuklumu a
Simdi kızı aldim okuldan markete gittim eve girdim devirdim kıçımı koltuğa tuttu gene oruç a
Amin canimAllah kabul etsin bitti bile
Çok yokmuş arasinda beya kızma aHastane 1600tl olan muayeneyi 2000 yapmışşşş. Eeeee biz daha zam almadık kiiiii
Ne zamlar gördüm diyorsun yaniÇok yokmuş arasinda beya kızma a
Ay canım tuzla tarafında oturuyorumda izmite geçiş yapıcam biraz zor olcak ama bakalım Allah yardım ederaa noldu kız nereye taşınıyorsuuun
Amin canım çok sağolAAa Allah kolaylık versin canim insaAllah
Sağol canımKolay gelsin
Sağol canım
Yuh kız one öylee aboo ben nasıl gidem özele bilmiyorum özelde dogurmak istiyorum amaHastane 1600tl olan muayeneyi 2000 yapmışşşş. Eeeee biz daha zam almadık kiiiii
Evi toplamaya yardıma gelen olursa rahat geçerAy canım tuzla tarafında oturuyorumda izmite geçiş yapıcam biraz zor olcak ama bakalım Allah yardım eder
Amin canım çok sağol
Sağol canım
Yuh kız one öylee aboo ben nasıl gidem özele bilmiyorum özelde dogurmak istiyorum ama
Uygun hastane bi de ben indirimimle 1200 e gidiyordum şimdi 1600 olur bana daAy canım tuzla tarafında oturuyorumda izmite geçiş yapıcam biraz zor olcak ama bakalım Allah yardım eder
Amin canım çok sağol
Sağol canım
Yuh kız one öylee aboo ben nasıl gidem özele bilmiyorum özelde dogurmak istiyorum ama
böyle böyle her şeye alıştırıyorlar işteÇok yokmuş arasinda beya kızma a
Tamamlayıcı sigorta filan yapsaydın keşke doğumu kapsayanUygun hastane bi de ben indirimimle 1200 e gidiyordum şimdi 1600 olur bana da
böyle böyle her şeye alıştırıyorlar işte