Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ferdi tayfur ölmüş
Sen tabikiBen dimi o 18 oldu bile bu ara yine çoştu
Şimdi duydum bende Allah rahmet eylesinFerdi tayfur ölmüş
Maske takıp yürü aman hava almasıınDişten dolayı dışarı çıkamıyordum pazartesiden itibaren yürücem
Soğuk hava yutunca apse durumu oluyordu
2 ay ameliyatlardan tıkandım eve çocuk hasta filan derken
Düzelir korkmaa kaç çıktı?Ay ilk defa yüksek çıktı
Hiç salatada yiyemedim o da iyi geliyor
1,5 ay sonra tekrar gel dedi Dr
Yok canım riske atamazdım çok etkileniyorMaske takıp yürü aman hava almasıın
Düzelir korkmaa kaç çıktı?
Şekerde yok ailede bakıcam dahiliyeye gideceğimMaske takıp yürü aman hava almasıın
Düzelir korkmaa kaç çıktı?
Ben çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl oldu dişlerinNasılsınız hanımlar
Ağrım hafiflediBen çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl oldu dişlerin
yok boşver iyice iyileş öyle yaparsın. Babam da yürüyüşle düzenledi 5,75 e düşmüş . Benim de 5 çıktı oYok canım riske atamazdım çok etkileniyor
Zaten uzun süre soğukta duramam
İyileşti şuan yarın inşallah yürücem
6 sınır Bnm 6.2 çıkmış ama hb1ac testi 3 aylık şeker, gizli şeker olabilirmiş
5.6 üstü yüksek kabul edilşyormuş
Senin iyi çıkmışyok boşver iyice iyileş öyle yaparsın. Babam da yürüyüşle düzenledi 5,75 e düşmüş . Benim de 5 çıktı o
evet evet eczacıyla konuştuk o da senin gibi dedi. Şimdi bişeyleri yiyyorum ölçüyorum hımm diyorum bu benim şekerimi çıkarıyor ona göre onu azaltıyorum meselaSenin iyi çıkmış
Senin yediklerin çıkarıyor bnce
Birde gebelik eklenince geçer şeninde
Kuru meyvelerde yükseltirevet evet eczacıyla konuştuk o da senin gibi dedi. Şimdi bişeyleri yiyyorum ölçüyorum hımm diyorum bu benim şekerimi çıkarıyor ona göre onu azaltıyorum mesela
yokk tatlı hiiiç yemiyorum meyve de yeşil elma, armut çok nadir küçük muzz. %85 bitter aldım onunla nefsimi köreltiyoruum lotuslu cheescake istiyor canım sadeceKuru meyvelerde yükseltir
Şekeri az meyvede yok ki
İyi ki yazda değiliz yaz meyveleri daha şekerli
sen protein sebze ağırlıklı gitcen hafta da 3 gün sütlü tatlı ile nefsini körelt az kaldı doğum sonrası yersin
Yeşil elmada unutkanlık yapıyor diyorlar çok da yeme onu elma üstüne tarçın dökyokk tatlı hiiiç yemiyorum meyve de yeşil elma, armut çok nadir küçük muzz. %85 bitter aldım onunla nefsimi köreltiyoruum lotuslu cheescake istiyor canım sadece
Hadi inşallah son olsunAğrım hafifledi
İnşallah pazartesi ölçü alınacak son olacak
Gerçi çarşambada damağım şiş ona gitcem
Son olacak diyerek bekliyorum