Dedim özele git devlettekiler öyleymişşeker var ya ben de tek başına zorlanırsın dedi. Devletteki doktor bu, devlet diyetisyenine gittim ben de ama yok düzgün liste bile yok saçma
Ağzına burnuna heleBebitom
Sen hem devlet hem özele mi gidiyorsun niye tek doktor değilşeker var ya ben de tek başına zorlanırsın dedi. Devletteki doktor bu, devlet diyetisyenine gittim ben de ama yok düzgün liste bile yok saçma
yiyeceğim şeyler o kadar kısıtlı ki. Doktor iş yerine evden götür dedi yemekDedim özele git devlettekiler öyleymiş
1 liste veriyor hep o
2 ay aynı şeyleri yicen dimi
TebrikşşşşşAman canim dikkat et kendine zorlanma çok kolay gelsin
şekerden dolayı merak ettim son durumunu o yüzden özele de para vermek istemedimSen hem devlet hem özele mi gidiyorsun niye tek doktor değil
Anam burna bakBebitom
İzne ne kadar kaldı evde geçirirdin rahatçayiyeceğim şeyler o kadar kısıtlı ki. Doktor iş yerine evden götür dedi yemek
Ağzım burnum doğurcan boşver aşekerden dolayı merak ettim son durumunu o yüzden özele de para vermek istemedim
bu ay sonuna kadar bakalımmmİzne kadar kaldı evde geçirirdin rahatça
Noldu mariTebrikşşşşş
aynen özeli yapmışlar 2000 son aylarda sık sık gidicem bi deAğzım burnum doğurcan boşver a
81000 olmusuzNoldu mari
Ayy bosver be arada evde seker bitince senden alırız aaynen özeli yapmışlar 2000 son aylarda sık sık gidicem bi de
Allah seni napmasin a81000 olmusuz
doktorunda oğlunun adı Ege, diyo bu Egeler çok tatlı oluyor galiba bizim şekerlendiriyorlar kendinde de şeker çıkmışAyy bosver be arada evde seker bitince senden alırız a
doktorunda oğlunun adı Ege, diyo bu Egeler çok tatlı oluyor galiba bizim şekerlendiriyorlar kendinde de şeker çıkmış
Teşekkür ederim cumartesi akşam birazı pazar tamamen nasipseAllah kolaylık versin ne zaman taşınıyorsun
Yokkk nerde ya eşya çok oluncaaa ama bayağı hallettim depo çok zorladı çatı katı ya yamuk tavan vala karnıma agrılar girdiBitti mi toplanma
Yaaa maşallah maşallahh büyüyor yakışıklı diyetisyenler öyle ya bende gittimde fos yaniminnak adam şüşko adam olmuş hahha çok tatlıydı ya, önden gidiyor dana. Suyumuz normalmiş bu bizim için büyük şans dedi. kan idrar bi sürü şey aldı. Diyetisyene yolladı diyetisyenin kendine hayrı yok
Sagol canımmm yorulmadanda bişey olmuyor yalnız olunca daha zor, yarında o tarafa temizlige gidecemAman canim dikkat et kendine zorlanma çok kolay gelsin
Dikkat et kolay gelsinTeşekkür ederim cumartesi akşam birazı pazar tamamen nasipse
Yokkk nerde ya eşya çok oluncaaa ama bayağı hallettim depo çok zorladı çatı katı ya yamuk tavan vala karnıma agrılar girdi
Yaaa maşallah maşallahh büyüyor yakışıklı diyetisyenler öyle ya bende gittimde fos yani
Sagol canımmm yorulmadanda bişey olmuyor yalnız olunca daha zor, yarında o tarafa temizlige gidecem