Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Koşuşturmadan gitmiştir yediğimde eriyip gitmiştirAşırı da dikkat etmiyordum temizlikten filan tahmin etmiyordum bu kadar gideceğini çok şükür gitmiş
Yerleştin mi eve
Koşuşturmadan gitmiştir yediğimde eriyip gitmiştirAşırı da dikkat etmiyordum temizlikten filan tahmin etmiyordum bu kadar gideceğini çok şükür gitmiş
Ay ev taşıma son olsun artık ya valla bu yaşımda ordan oraya sürükleniyorum2 hafta daha sürseydi evi taşınma 60 a inerdin
Yerleştim çok şükür canım 10 gün oldu geleliKoşuşturmadan gitmiştir yediğimde eriyip gitmiştir
Yerleştin mi eve
Ahh seni yerim ben yerim agel ben de hepsi var
Bu yasindamı a 60merdiven dayamıs sankiAy ev taşıma son olsun artık ya valla bu yaşımda ordan oraya sürükleniyorum
Eşimin yurtdışı işi belli olsun o giderse öyle başka şehre taşınırım belki
İnşallah gönlünü göre olsun herşey canımAy ev taşıma son olsun artık ya valla bu yaşımda ordan oraya sürükleniyorum
Eşimin yurtdışı işi belli olsun o giderse öyle başka şehre taşınırım belki
zaten baya şekerliyim hoşuna giderim gelin kahve içiyorum, içelim @BitterçikilataAhh seni yerim ben yerim a
Ooo bol köpüklü inşallah bulaşık deterjanı dökmedilerzaten baya şekerliyim hoşuna giderim gelin kahve içiyorum, içelim @Bitterçikilata
günün kutlu olsun bittoşBugün dünya bitter çikolata günüymüş günüm kutlu olsun
Sağol tosbikin anasıgünün kutlu olsun bittoş
Evet seni yerim aBugün dünya bitter çikolata günüymüş günüm kutlu olsun
Tamam işte daha küçüğüm bunları gördüm i yaşa gelinceye kadar kim bilir daha neler görücemBu yasindamı a 60merdiven dayamıs sanki
Bastonla gezcen lan aTamam işte daha küçüğüm bunları gördüm i yaşa gelinceye kadar kim bilir daha neler görücem
iyiyiz abla sen nasılsınİyi geceler kızlar nasılsınız
Gece bitmiş günaymış aİyi geceler kızlar nasılsınız
Günaydın canimGünaydınnnns