Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Çikocan

❤️ B.K-69.85.G.K-62.8.Hedef şimdilik 58 ❤️
Tepki
9.114
Aaa neden canım gecmis olsun
Teşekkür ederim canım. Salgın var bularda ilk eşim hastalandı yatak döşek yatdı evde doktor serum falan halletdik sonra ben bebeyle hastalandım biz kolay atlatdık. Bütük kızın ateşi düşmedi bi türlü hastahamede yatmalı olduk 5 gün iyi şimdi çox şükür bugün okulada gitdi yeni yıla hasta girdik bu sene hep hasta olucaz galiba :mendil: :utan:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
132.656
Teşekkür ederim canım. Salgın var bularda ilk eşim hastalandı yatak döşek yatdı evde doktor serum falan halletdik sonra ben bebeyle hastalandım biz kolay atlatdık. Bütük kızın ateşi düşmedi bi türlü hastahamede yatmalı olduk 5 gün iyi şimdi çox şükür bugün okulada gitdi yeni yıla hasta girdik bu sene hep hasta olucaz galiba :mendil: :utan:
Ayy Allahim nasil salgin bu gene Türkiye de domuz gribi varmıs

Çikocan

❤️ B.K-69.85.G.K-62.8.Hedef şimdilik 58 ❤️
Tepki
9.114
Ayy Allahim nasil salgin bu gene Türkiye de domuz gribi varmıs
Valla bilmiyorum kaç tane tanıdığımın çocuğu yatdı hastahanede ateş düşmüyor bi türlü . Yalnızca çocuklar değilki büyükleride fena vuruyor
iyi bebede sadece burun akıntısı oldu ateş öskürük olmadı

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
132.656
Valla bilmiyorum kaç tane tanıdığımın çocuğu yatdı hastahanede ateş düşmüyor bi türlü . Yalnızca çocuklar değilki büyükleride fena vuruyor
iyi bebede sadece burun akıntısı oldu ateş öskürük olmadı
Yaa yeni bir salgın varmis zaten ortalikta dikkat etmek gerekiyor

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
41.100

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.689
Unflenza salgını var zaten düşmeyen ateş çok geçmiş olsun

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.689
Manyaaak :hımm: bir de ona gelme demiyorlar. Bana çok dikkat et yanında çalışıyor diyorlar. He ananızın gözüüüü burası aslında küfür siz doldurun :reklamdegil:
Patrona söyle bn risk grubuyum 1 hafta evden çalışayım desen
Bu kadar da rahatlık olmaz ayıp ama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar