Elif_Eylul
Daimi Üye
- #81.121
Napıyosunuz mariler
Sorma abla hastalıkla cebeleşiyorduk büyük kız hastahamedeydi kaç gündür. Siz napıyosunuz?Ooo cikocan hanım nerelerdesin sen beya
Bebe uyutmacaNapıyosunuz mariler
Aaa neden canım gecmis olsunSorma abla hastalıkla cebeleşiyorduk büyük kız hastahamedeydi kaç gündür. Siz napıyosunuz?
Teşekkür ederim canım. Salgın var bularda ilk eşim hastalandı yatak döşek yatdı evde doktor serum falan halletdik sonra ben bebeyle hastalandım biz kolay atlatdık. Bütük kızın ateşi düşmedi bi türlü hastahamede yatmalı olduk 5 gün iyi şimdi çox şükür bugün okulada gitdi yeni yıla hasta girdik bu sene hep hasta olucaz galibaAaa neden canım gecmis olsun
Ayy Allahim nasil salgin bu gene Türkiye de domuz gribi varmısTeşekkür ederim canım. Salgın var bularda ilk eşim hastalandı yatak döşek yatdı evde doktor serum falan halletdik sonra ben bebeyle hastalandım biz kolay atlatdık. Bütük kızın ateşi düşmedi bi türlü hastahamede yatmalı olduk 5 gün iyi şimdi çox şükür bugün okulada gitdi yeni yıla hasta girdik bu sene hep hasta olucaz galiba
Valla bilmiyorum kaç tane tanıdığımın çocuğu yatdı hastahanede ateş düşmüyor bi türlü . Yalnızca çocuklar değilki büyükleride fena vuruyorAyy Allahim nasil salgin bu gene Türkiye de domuz gribi varmıs
Yaa yeni bir salgın varmis zaten ortalikta dikkat etmek gerekiyorValla bilmiyorum kaç tane tanıdığımın çocuğu yatdı hastahanede ateş düşmüyor bi türlü . Yalnızca çocuklar değilki büyükleride fena vuruyor
iyi bebede sadece burun akıntısı oldu ateş öskürük olmadı
Geçmiş olsun canımSorma abla hastalıkla cebeleşiyorduk büyük kız hastahamedeydi kaç gündür. Siz napıyosunuz?
Ya sorma yanımda çalışan adam olmuş galiba, 5 gün rapor vermiş doktor almamış bu da yarın işe gelcekmiş benim günahım ne yaAyy Allahim nasil salgin bu gene Türkiye de domuz gribi varmıs
Ayy sen maske tak canimGeçmiş olsun canım
Ya sorma yanımda çalışan adam olmuş galiba, 5 gün rapor vermiş doktor almamış bu da yarın işe gelcekmiş benim günahım ne ya
Evet koydum çantama. Ben toplu taşımaya bile binmiyorum düşün kalabalık yerlere girmiyorumAyy sen maske tak canim
Şuanda çok dikkatli olman lazim canım aman valla kimse kendini korumuyor sen koruEvet koydum çantama. Ben toplu taşımaya bile binmiyorum düşün kalabalık yerlere girmiyorum
Manyak mı ne oGeçmiş olsun canım
Ya sorma yanımda çalışan adam olmuş galiba, 5 gün rapor vermiş doktor almamış bu da yarın işe gelcekmiş benim günahım ne ya
Unflenza salgını var zaten düşmeyen ateş çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım. Salgın var bularda ilk eşim hastalandı yatak döşek yatdı evde doktor serum falan halletdik sonra ben bebeyle hastalandım biz kolay atlatdık. Bütük kızın ateşi düşmedi bi türlü hastahamede yatmalı olduk 5 gün iyi şimdi çox şükür bugün okulada gitdi yeni yıla hasta girdik bu sene hep hasta olucaz galiba
Kızla evcilik oynadım uyutcamSorma abla hastalıkla cebeleşiyorduk büyük kız hastahamedeydi kaç gündür. Siz napıyosunuz?
Manyaaak bir de ona gelme demiyorlar. Bana çok dikkat et yanında çalışıyor diyorlar. He ananızın gözüüüü burası aslında küfür siz doldurunManyak mı ne o
Patrona söyle bn risk grubuyum 1 hafta evden çalışayım desenManyaaak bir de ona gelme demiyorlar. Bana çok dikkat et yanında çalışıyor diyorlar. He ananızın gözüüüü burası aslında küfür siz doldurun
Ben doldurdum boşluğu aManyaaak bir de ona gelme demiyorlar. Bana çok dikkat et yanında çalışıyor diyorlar. He ananızın gözüüüü burası aslında küfür siz doldurun
Sen doldurma bnceBen doldurdum boşluğu a