Günaydınnnn
Günaydın çekirdek aileGünaydıııınnn
sen kabak çekirdeği mi haGünaydın çekirdek aile
Yooo karpuz çekirdeğisen kabak çekirdeği mi ha
geçmiş olsun yavOğlan bronşit olmuş ciğerler dolmuş bi öksürük var ki
Onun belliydi kısa kolla okula gidiyordugeçmiş olsun yav
Kajusen kabak çekirdeği mi ha
Yooo karpuz çekirdeği
Günaydın canım iyi hadi taşınmışsın güle güle otur,Allah kavustursun insaAllahGünaydın
Ayy ne çok konuşmuşsunuz hızlıca geçtim mesajları kısırlar börekler çaylarda havada uçmuş
Hastalara bebelere çocuklarınıza geçmişler olsun
Zayıflayanlara tebriks
Ben pazar günü taşındım şükür bi kaç eksik olsada biraz daha iş kalsada yerleştim ama çok yoruldum vallah dötüm basim tutmiyor eşimde uzun yola gidiyor kaldık oglumla canım çok sıkkın o yönden. İlk iş gününde balıkesire yolladilar. Öyle yani siz nasılsınız?
Onda var mı çekirdek
Hadi gözünaydınGünaydın
Ayy ne çok konuşmuşsunuz hızlıca geçtim mesajları kısırlar börekler çaylarda havada uçmuş
Zayıflayanlara tebriks
Ben pazar günü taşındım şükür bi kaç eksik olsada biraz daha iş kalsada yerleştim ama çok yoruldum vallah dötüm basim tutmiyor eşimde uzun yola gidiyor kaldık oglumla canım çok sıkkın o yönden. İlk iş gününde balıkesire yolladilar. Öyle yani siz nasılsınız?
ohh güle güle oturrr Allah kavuştursuun inşallahhGünaydın
Zayıflayanlara tebriks
Ben cekirdek degilim bikere hıhOnda var mı çekirdek
Soğan cücüğü müsün yoksaBen cekirdek degilim bikere hıh
Evet nerden anladinSoğan cücüğü müsün yoksa
Tahmin ettimEvet nerden anladin
Fil bokundan üretilenmiTahmin ettim
Aslında sen kayfe çekirdeğide olabülürsün
Yok yav türkişFil bokundan üretilenmi