Sağol canımGeçmiş olsunoo ellerine saglık kadın olmak işte..
Hee sorma pişi için hazır hamur alırım ekmeği kendim yaparım
![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
Sağol canımGeçmiş olsunoo ellerine saglık kadın olmak işte..
Sağol canım
Hee sorma pişi için hazır hamur alırım ekmeği kendim yaparım
Pazar günü öyle hafta içi yine sakin oluyorAvm’lee çok dolu vala çoluk çocuk herkes biyerlerde bizde akşam uğradık öylede kalabalıktan basim döndü
Evet dimihazır hamurda pişide güzel oluyor
Çocuk durmayınca bi tur attıralım dedik, bide araba kullanmaya cıktım ay yogunluktan süremedim pes edicem artık bıktım trafik tacizcilerindenPazar günü öyle hafta içi yine sakin oluyor
Eğitim alanlarında deneÇocuk durmayınca bi tur attıralım dedik, bide araba kullanmaya cıktım ay yogunluktan süremedim pes edicem artık bıktım trafik tacizcilerinden
Boş alanmı kaldı kızEğitim alanlarında dene
Hatta bir hocayla 4-5 saat çalışsan daha rahat edersin
Nasıl geçtiTünaydııın, bugün kontrol günümüzdüüü
Sagol canimİyiyim çok şükür afiyet olsun
Oğlan kilo verdi dimi maşallah çalışsın ne güzel
Adamda toto büyütüyor bu saate uyunur mu
Bizim burda erken toplaniyor pazar malesef oyuzden erken cikiyoruz köy yeri diye insan belliMaşallah pazarı falan halletmişsin sabahtan ben daha dödümü kaldıramadım
Ooo eline saglik canim gecmis olsun. Bu aradaEkmek yaptım
Ekmek almaya erindim
boğazım ağrıyor çocukları avmye götürcem bakalım nasıl olacak
Bizde hafta ortasi sinemaya götürcez bakalim,dedigin gibi heryer tatil diye cok kalabalikAvm’lee çok dolu vala çoluk çocuk herkes biyerlerde bizde akşam uğradık öylede kalabalıktan basim döndü
Nasil gecti canimTünaydııın, bugün kontrol günümüzdüüü
Nasıl geçti
Deprem oldu ben bile hissetmiştim siz iyi misiniz?Nasil gecti canim
Ne zmn oldu bn hissetmedimDeprem oldu ben bile hissetmiştim siz iyi misiniz?
Toplu yazayım. 32. Haftamda izne çıkardı doktor, bebek haftasıyla aynı çıktı. Sıkıntı yok yani, nst ye girdimmm bi kere sancım çıktı o kadarcıkk dinlen dedilerrrr
2-3 saat önce falandı galiba böyle bi ittirdi. Bi baktım bursa da olmuş. Aynen izindeyim şimdşNe zmn oldu bn hissetmedim
İzne mi çıktın hayırlı olsun
Evet canim bursa nilüfer bizim ev cok siddetli sallandi yerden büyük bir sesle geldi eylül agladiDeprem oldu ben bile hissetmiştim siz iyi misiniz?
Toplu yazayım. 32. Haftamda izne çıkardı doktor, bebek haftasıyla aynı çıktı. Sıkıntı yok yani, nst ye girdimmm bi kere sancım çıktı o kadarcıkk dinlen dedilerrrr
2ye geliyordu canim2-3 saat önce falandı galiba böyle bi ittirdi. Bi baktım bursa da olmuş. Aynen izindeyim şimdş