hayırlısı insallah bol bol dinlen yürüyüs yap son zamanlar agır geçiyorEvet canım uzattıramadık bi türlü doktor bu myomla sana çalışabilir veremem dedi
hayırlısı insallah bol bol dinlen yürüyüs yap son zamanlar agır geçiyorEvet canım uzattıramadık bi türlü doktor bu myomla sana çalışabilir veremem dedi
Geçmiş olsunDün gece doktora gittim iğne yaptı
antibiyotik verdi bugün daha iyiyim
müge anlı gibi veliaht mi doguruyonuz neye çoğalıyonuzAyy bende sinir oluyorum takip etmiyorum önüme çıkıyor,bende yazdim şunlara aile planlamasını ögretin dedim a
Ayy katılıyorummm bide doktor mu kız hu öyle diyolla neresi doktorKiz cocuklari kukla gibi kullaniyor sürekli öyle sevmekmi olur be a
Doktor olsa bu kadar dogurmaz doğurtturmaz aAyy katılıyorummm bide doktor mu kız hu öyle diyolla neresi doktor
Ayy sormaa habire biyerde habire bi resim çekiliyolar işkenceDoktor olsa bu kadar dogurmaz doğurtturmaz a
Cocuklari giydir soy palyaco gibi hepsi tövbe estağfurullah para icin yapmadigi kalmadi
Her hamilelikte şehir ülke degistiriyor kocasida bilmiyormuş gibi aaaa diyor sanki isteyerek yapmiyor aAyy sormaa habire biyerde habire bi resim çekiliyolar işkence
Bide özden mi ne var ondada altı çocuk
Geçen oda story atmis hamilelik süpesi mi ne varmis
döşekte ağlıyordu bide bi videosunda ben napcam netcem diyee korunsaydınHer hamilelikte şehir ülke degistiriyor kocasida bilmiyormuş gibi aaaa diyor sanki isteyerek yapmiyor a
Özdende benle yarisiyor falan demis a
SağolasınGeçmiş olsun
Sağ ol canımGünaydın canım gecmis olsun
Doğumuda geç zaten kadın yıpranan bir varlık her doğum kadından çok seyler götürürÜst üstte doğumda ne kadar saglıklı bilmiyorum ilerisi ne olacak mesela sosyal medya kapansa paraları bitse yada hapse girseler zebil ziyan o veletler ülkenin basına ne olup çıkacaklar belli degil
Zenginin bebesi züğürdün çenesini yorarmışDoğumuda geç zaten kadın yıpranan bir varlık her doğum kadından çok seyler götürür
Cocuklara yazık başında anne baba olucakmi,nasıl büyücekler
ÜmraniyeHangi semttesin abla
Anadolu yakasındaymış bizler hep avrupadayızÜmraniye
Bursadan selam abla aÜmraniye
Ee işte aamaan bizenw minareye çıkan kılıfını hazırlar @Bitterçikilata dedigi gibi aman ne zenginler ölüyor kimsenin saltanatı bu dünyada kalmıyor, ama tabi şahsen bazen diyorum rabbime birazda beni görDoğumuda geç zaten kadın yıpranan bir varlık her doğum kadından çok seyler götürür
Cocuklara yazık başında anne baba olucakmi,nasıl büyücekler
SelâmBursadan selam abla a
Günaydın