Elit semtten selamlar hıhBursadan selam abla a
Günaydın
Elit semtten selamlar hıhBursadan selam abla a
Günaydın
Elit ney kızElit semtten selamlar hıh
Fazlasına gerek yok sapıtmasın insanlarEe işte aamaan bizenw minareye çıkan kılıfını hazırlar@Bitterçikilata dedigi gibi aman ne zenginler ölüyor kimsenin saltanatı bu dünyada kalmıyor, ama tabi şahsen bazen diyorum rabbime birazda beni gör
Yaa banada dediler oglun çok güzel pinterest bebek diyorlar dışarda gören kızlar falan fenomen oyuncu sananlar oluyordu işte sen açsan sosyal medya çok kazanırsın çocun üstünden diyede eşim zinhar sevmiyor öyle seyleri story bile kendi hesabımdan hala paylasmiyorumZenginin bebesi züğürdün çenesini yorarmış
Sosyal medya için yapılan şeyler zaten
O çocuklar hep ekranda hiç sosyal aktivite yok
Teyzeler teyzoşlar
Batsın teyzen
Aklı başında olan biri göstermez o kadar ama bebekle etkileşim çok alıyormuş
Birde herşey sponsor hiç para çıkmıyor ki cepten
Yoksa doktor eşi evde nerden kazanç gelecek
Ben elit melit anlamam köydeyim ben aElit semtten selamlar hıh
Gizli bir semtElit ney kız
Günaydın abla hos geldin
Yoh işte yohhFazlasına gerek yok sapıtmasın insanlar
kimseye muhtaç ettirmesin evin olsun araban olsun oh rahat
Ajansa yazdır öyle bir düşüncen varsaYaa banada dediler oglun çok güzel pinterest bebek diyorlar dışarda gören kızlar falan fenomen oyuncu sananlar oluyordu işte sen açsan sosyal medya çok kazanırsın çocun üstünden diyede eşim zinhar sevmiyor öyle seyleri story bile kendi hesabımdan hala paylasmiyorum
İnşallah olur canım sabrın sonu selamettirYoh işte yohh
Ben elit melit anlamam köydeyim ben a
Hüüüü yoh olmuyo olmuyoİnşallah olur canım sabrın sonu selamettir
Hoş buldumGünaydın abla hos geldin
Ayy yok bende istemiyorum ögle bi çarşıya markete çıksak cocuk nazar oluyor durmuyor oralarda heralde çatlarızAjansa yazdır öyle bir düşüncen varsa
Ama sosyal medya çok zararlı ilerde dese çocuk niye beni reklam ettin bn istemiyorum suç bile oluyormuş
Bol bol dua ile olurHüüüü yoh olmuyo olmuyo
Ha ha sosyetik diyor yani seçilmiş bir diyor biliyorum takıldımelit ney gızz yeni yeni kelimeler öğreniyoz bizim zengodan
Iki kisi var zengo biri maya biri bitto aelit ney gızz yeni yeni kelimeler öğreniyoz bizim zengodan
Elit bir semt canımelit ney gızz yeni yeni kelimeler öğreniyoz bizim zengodan
Valla bilgili hatunun hali başkaHa ha sosyetik diyor yani seçilmiş bir diyor biliyorum takıldım
Yakınız ondan çekmişiz heralde birbirimiziIki kisi var zengo biri maya biri bitto a