Bizi gördü cahül işte bilmiyok sanıyo gençligimide bilmiyo işteee napcan bitter sultan süleymandan sonra istanbulu feth etti ama tarihe geçmedi hahBence değil kandırma
Bizi gördü cahül işte bilmiyok sanıyo gençligimide bilmiyo işteee napcan bitter sultan süleymandan sonra istanbulu feth etti ama tarihe geçmedi hahBence değil kandırma
tövbee cımbızla laf alıyozBn Bahçelievler’e yakınım
Bizi gördü cahül işte bilmiyok sanıyo gençligimide bilmiyo işteee napcan bitter sultan süleymandan sonra istanbulu feth etti ama tarihe geçmedi hah
Aşk olsun öyle demedim göbüşünden uydurmaBizi gördü cahül işte bilmiyok sanıyo gençligimide bilmiyo işteee napcan bitter sultan süleymandan sonra istanbulu feth etti ama tarihe geçmedi hah
gızzzz söyleseeeeneAşk olsun öyle demedim göbüşünden uydurma
İnada bindigızzzz söyleseeeene
Söylesin aa bizim herşeyimiz meydandaİnada bindi
Kız söyledim ya valls gerçekgızzzz söyleseeeene
inanmıommmKız söyledim ya valls gerçek
Evet doğru gercekten a@Elif_Eylul desene doğru diyor diye gız adresimi
Biliyon
Wp’dan canlı konum atmadan inanmam ha bokunucıkaranbittersmilisiEvet doğru gercekten a
Hic pembe seven olmamıstı etrafımda bu ilk olucak a@pembeaura gel burdanda sohbetleşelim tanışalım
vardı sitede bitane önceden oda pembenutella diye çok tatlı biriydiHic pembe seven olmamıstı etrafımda bu ilk olucak a
Bağcılar mahmutbeydeyimWp’dan canlı konum atmadan inanmam ha bokunucıkaranbittersmilisi
Bnm var yamacımda hattaHic pembe seven olmamıstı etrafımda bu ilk olucak a
İstoçada gelmiştim eşim yem alcaktı ozaman evli değildik sevgiliydik kızımız olur belki diye sallanan at almıştık oğlum biniyorBağcılar mahmutbeydeyim
İstoç filan yakın
O dediğin şekil mahallelere şükür uzağımda ana heryerde var artık çok fena durum