Oraya da girince kayboluyor insan gittiğimde aradığımı bulamıyorum çokluktanİstoçada gelmiştim eşim yem alcaktı ozaman evli değildik sevgiliydik kızımız olur belki diye sallanan at almıştık oğlum biniyor
Oraya da girince kayboluyor insan gittiğimde aradığımı bulamıyorum çokluktanİstoçada gelmiştim eşim yem alcaktı ozaman evli değildik sevgiliydik kızımız olur belki diye sallanan at almıştık oğlum biniyor
Ayy eveet ama çok güzel daha uygun fiyatlı herşey bulunabiliyor biz iyce uzaklaştık istanbuldan daha gelemeyiz heralde anadoludayken karşıya yılda bir anca geçiyorduk heralde şimdi hiç gidemeyizOraya da girince kayboluyor insan gittiğimde aradığımı bulamıyorum çokluktan
BEnimki maviye gecti a elsa rengiBnm var yamacımda hatta
Bnde yapmadım kahve içiyorumDaha kahvaltı yapmadim gidimde yiyim öküz gibi
Memcükleri küçültüyormuş fazla kahveBnde yapmadım kahve içiyorum
İyiden kahveyi abarttım 4-5 tane içiyorum
Küçültsün emzirme sonrası biraz büyük kaldıMemcükleri küçültüyormuş fazla kahve
Benim hiç büyümedi kız hepten kücüldü gibi galiyor simdi bi tık büyümeye basladı gebeliktenKüçültsün emzirme sonrası biraz büyük kaldı
O kadar süre iyi durdu kafam kadar olurdu sanıyordum
Bnm süt aşırı çoktu ondan hep doluydu hiç boşalmıyorduBenim hiç büyümedi kız hepten kücüldü gibi galiyor simdi bi tık büyümeye basladı gebelikten
Neyse bunuda doğurayımda yaptırırız memcükleriBnm süt aşırı çoktu ondan hep doluydu hiç boşalmıyordu
Senin şimdi hormonlardan şişer
Birde meme yağ kütlesi kilo verincede küçülüyor
Hani para yoktu be a zengo 3.buldumNeyse bunuda doğurayımda yaptırırız memcükleri
Kız yaptırırsak dediysekte aklın hemen paraya estetige gidiyor kocama yaptırırım masaj falanHani para yoktu be a zengo 3.buldum
Hay ağzın bal yesin konuş aplammmmHani para yoktu be a zengo 3.buldum
Hııı çevir kazı yanmasın zengoooo kirli çıkın zengooooKız yaptırırsak dediysekte aklın hemen paraya estetige gidiyor kocama yaptırırım masaj falan
Noldu kız geçmiş olsun kaçırdım benDün gece doktora gittim iğne yaptı
antibiyotik verdi bugün daha iyiyim
Memiciklerinimi yaptircan kocana a nasilKız yaptırırsak dediysekte aklın hemen paraya estetige gidiyor kocama yaptırırım masaj falan
Çok çok yürüme dediler canım, son haftalarda bol bol yürürsün dedilerhayırlısı insallah bol bol dinlen yürüyüs yap son zamanlar agır geçiyor
Ama cidden çok tatlı maşallahYaa banada dediler oglun çok güzel pinterest bebek diyorlar dışarda gören kızlar falan fenomen oyuncu sananlar oluyordu işte sen açsan sosyal medya çok kazanırsın çocun üstünden diyede eşim zinhar sevmiyor öyle seyleri story bile kendi hesabımdan hala paylasmiyorum