Hello beybiler, evdeki ilk günüm çok tuhaf hissediyoruuummm
Hello beybiler, evdeki ilk günüm çok tuhaf hissediyoruuummm
Hemen bişeyleri kötüleme şeysisen bide bebe doğup eve gelince gör
Dediğini yap son zamanlar zaten riske gerek yokBen bi 35 e kadar falan çalışmak istiyordum ya en azından yarım gün
Yok şu an yürüyüş yasak son haftalarda yürüyüş yap dedi
Biraz erken gördüm mesajınıSeccadeyi bitirmeye çalışıyorum yarın astarlatmaya vercem kismetse,balık aldim ayıkladim,gittim küçük tüpü degistirdim balkonda pisiriyorum diye
Sen napiyosun
Aaa ben ne dedimkiii der bide kaynanaalr senin iyiligin içinHemen bişeyleri kötüleme şeysihah
h
tam kaynanasın he
motivasyon hiç yok
Hehe yakıştı hee maşallah pembişlendiniz bak sabah pembeden bahsediyordunuzAaaa bn şok sen bim
İkimizde mi olmuşuz![]()
Maşallah ne ansak oluyoruzHehe yakıştı hee maşallah pembişlendiniz bak sabah pembeden bahsediyordunuz
Benim maşallah dedigim 3gün yaşamıyor hayırlısı aMaşallah ne ansak oluyoruz
Doğum şeklimiz henüz belli değil. 35-37 den sonra bakıcaz tek engelimiz şekerDediğini yap son zamanlar zaten riske gerek yok
Sezeryan olcak dimi yürüyüşe de gerek yok
AhhahAaa ben ne dedimkiii der bide kaynanaalr senin iyiligin için
Hayırlısı hangi şekilse öyle olsunDoğum şeklimiz henüz belli değil. 35-37 den sonra bakıcaz tek engelimiz şeker
Ahhahh
h varya senin gelin yandı
Bnmde bi kendime hayrım yokBenim maşallah dedigim 3gün yaşamıyor hayırlısı a
Yok yok doğum şekline engel değil sadece ileri haftalarda bebeğin insülin ihtiyacı arttığı için şeker zarar verebiliyor bebeğe bazen erken almak gerekebiliyorHayırlısı hangi şekilse öyle olsun
Şeker normale engel değil sanırım