Onuda benim hiç yapasim yokSenin yazman lazim canim o kaldirmaz
Onuda benim hiç yapasim yokSenin yazman lazim canim o kaldirmaz
O ekmeğin içine koy yollaEvet burger ekmegi aldim yapamadim valla
1 sınıf ya anasifi degil artik bizim
İyi yine senin katyan var biz ayselliğe devamRobotu saldım kontrole geldim
Eve gidene kadar süpürür artık
Sen yine aysel ben hepten kakılmısa döndümİyi yine senin katyan var biz ayselliğe devam
Amaan bişey olmaz hamilelikte normal yani bende öyle olmuştumSen yine aysel ben hepten kakılmısa döndüm
Ev tasıdık bide daha dogurmayı bekliyorum yerlescekler var oglana yatak dösek alıncak üff iş çoktaa işte para yokAmaan bişey olmaz hamilelikte normal yani bende öyle olmuştum
Allah sağlık sıhhat versin inşAllah her şey olur zamanlaEv tasıdık bide daha dogurmayı bekliyorum yerlescekler var oglana yatak dösek alıncak üff iş çoktaa işte para yok
Olabilir@Maya. bebe niye uyutmadı karnın falan mı ağrıdı? Benimde karnım çok ağrıyor oğlanda hiç böyle olmamıştım. Çocuk hep aşşağıda giib hissediyorum ablamda oglanı kucagına aldıgın için öyle oluyor diyor oda yavrum tepemde bu aralar çok huysuz gece bile uyumuyor üç gündür mahvoldum
Ne için tahlil verdin canımGezmek bana göre değilmiş
Doktora gittim tahlil verdim eve yürüdüm
Köfte yoğurdum buzluk için
Yemek yapcam
Sonra sonuç için gitcem
Sonra kızı alırım gün bitti
şekerim yüksek çıkmıştı ya geçmiş zmn ona gittimNe için tahlil verdin canım
Yoğun geçiyor bugün senin için
Aaa dengelenmiştir inşAllah canım sonuçları alırsan yazşekerim yüksek çıkmıştı ya geçmiş zmn ona gittim
Birazdan sonuç için gitcem bakalım
DemiştimBende napayım işte okuldan sonra arkadas aldı bizi evine götürdü kahve icmeye,sonra kızı aldık topluca gecmis olsuna gittik diger arkadaşın kızına a
İyi çıkmış sonuçAaa dengelenmiştir inşAllah canım sonuçları alırsan y
İyi şükür o zaman canımİyi çıkmış sonuç
Şeker yok dedi
Dün halbuki biraz sütlaç yemiştim