Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.656
Ben duşa girdiğimde az banyoyu fırçalıyım dedim pert oldum haha

Benim kocam senin çocuklardan biri mi acaba hahahahahahha

Bende de lazer epilasyon ama hamile kalınca hiç kullanamadım
:D bende çok zorlandım geçen duvarları falan fırçalayım dedimde nefes nefese kaldım bide deterjanlar çok dokunuyor :neee:
Oglan çok yaramazlık yapıyor yetisemiyorum varyaa sabahtan bi baslıyor yatana kadar canım cıkarıyor herseyi bende yapcam ben ben ben diye bagrıyor sürekli :bayilacam:
Kar yağıyor kar yağıyor :heyecan::heyecan:
Hani nerde :durbun: burada güneş var :neey:
Sen o göbekle sağ sol dönebildin mi haha
Ya sorma gıcık oluyorum
Yemek ne yapayım makarna artık almıcam dedim kız ağlıyor haha
:krizz: öle deme kız makarna candır bizde çok seviyoruzzz haha
Ay çok zordu banyo bi de özellikle duşakabin bi damla karnıma sırtıma ağrı girdi bıraktım
Egilmiycen çömelerek yap daha rahat edersin yerden bişey alırkense hep aklında olsun çömelcen egilerek bişey yapma
Yedik ictik kalkcaz simdi çarşı pazar ahaha
Afiyet olsun maşallah :uc:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
134.205
:D bende çok zorlandım geçen duvarları falan fırçalayım dedimde nefes nefese kaldım bide deterjanlar çok dokunuyor :neee:

Oglan çok yaramazlık yapıyor yetisemiyorum varyaa sabahtan bi baslıyor yatana kadar canım cıkarıyor herseyi bende yapcam ben ben ben diye bagrıyor sürekli :bayilacam:

Egilmiycen çömelerek yap daha rahat edersin yerden bişey alırkense hep aklında olsun çömelcen egilerek bişey yapma

Sagol canim❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
41.875

Evet öyle çömelerek yapıyorum. Eğilmem mümkün değil zaten haha çömeldiğimde kalkması zulüm ya bacaklarıma o kadar ağırlık geliyor ki zor kalkıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar