Antepliseda
Daimi Üye
Vallahi ana olmak öyle zorki keske bizde baba olsaydık kıcımızdan nefes alsaydık gece

Vallahi ana olmak öyle zorki keske bizde baba olsaydık kıcımızdan nefes alsaydık gece
Bende aç geldim kan falan isterlerse diye öglede oldu, kan verdim simdi nst baglıcaklar 30. Haftada nst oluyor muydu ya? Bi sorunmı var diyorum yok diyorİğneye geldim tansiyonum düşmüş yemek ye öyle yapalım dediler bakalım
![]()
güzel yorum
Beni son üç hafta aldılar .Bende aç geldim kan falan isterlerse diye öglede oldu, kan verdim simdi nst baglıcaklar 30. Haftada nst oluyor muydu ya? Bi sorunmı var diyorum yok diyor
2. Diye mi 34 den sonra net oluyor genelde amaBende aç geldim kan falan isterlerse diye öglede oldu, kan verdim simdi nst baglıcaklar 30. Haftada nst oluyor muydu ya? Bi sorunmı var diyorum yok diyor
Bende anlamadım canım ikimci diye heralde sancı falan cıkmadı, kasıgımda ağrı var demiştimde ondanmı istedi acaba ama kasık alt tarsf yani vajina2. Diye mi 34 den sonra net oluyor genelde ama
Şimdi nasılsın
Bende öyle bişeydi ilkinde simdi isteyince şaşırdımBeni son üç hafta aldılar .
36 37 ve 38 de.
Geçmiş olsun canım nasılsınİğneye geldim tansiyonum düşmüş yemek ye öyle yapalım dediler bakalım
Sağol canım daha iyiyim ama tansiyonum çok düşüyor dinleniyorumGeçmiş olsun canım nasılsın
Neden özel değilmiydiÇok şükür bi sıkıntı çıkmadı bebiste iyi ama ultrason fotografı vermiyor bunlar yahu
Yok devlete gittim özele hiç gitmedim bunda, ekrana sıgmıyormuş öncekinde öyle demişlerdi bahaneNeden özel değilmiydi
Pozisyon mu olmadı yoksa
Doğum ne zaman ?Yok devlete gittim özele hiç gitmedim bunda, ekrana sıgmıyormuş öncekinde öyle demişlerdi bahane
Iyi aksamlar sedaiyi akşamlar
Nasılsın?Iyi aksamlar seda
Iyiyim sen nasil canimNasılsın?
Orucuda yarıladınız.
Haftaya son.
iyiyim teşekkürler.Iyiyim sen nasil canim
Elhamdülillah az kaldi Rabbim kabul etsin inşallah