Yoookkk daha neleeer canım pes pese mümkün deeil zaten sezercigim ben3 yakışır peş peşe büyürler

Baharı izliyorum

Yoookkk daha neleeer canım pes pese mümkün deeil zaten sezercigim ben3 yakışır peş peşe büyürler
Yokya seccade yapiyorum aUyudunuz mu
Son reklamda kapattim kız uyucam dediYoookkk daha neleeer canım pes pese mümkün deeil zaten sezercigim ben
Baharı izliyorum
Yokya seccade yapiyorum a
Gelen giden bitmedi bugün arayanmı istersin
Arkadaşın birisi almis kurabiye gecmis olsuna a
Hamile degilmis dış gebelikmişte dizide keyif vermiyor zaten degisik bi yerlere gidiyorSon reklamda kapattim kız uyucam dedi
Kahver diye bağarsam hepsi kapıda bitcek zaten amillet sana gelmek içinde düşmeni bekliyormuş
Evet degisik bi hâl aldi neden çünkü gidicek konu yok dahaHamile degilmis dış gebelikmişte dizide keyif vermiyor zaten degisik bi yerlere gidiyor
Kahver diye bağarsam hepsi kapıda bitcek zaten a
Yaa evet şerbomdanda pembe gidiyor oda finale gidiyorEvet degisik bi hâl aldi neden çünkü gidicek konu yok daha
Evet final pastasi kesmiş öldürüp bitircekler heralde onuda aYaa evet şerbomdanda pembe gidiyor oda finale gidiyor
3300 doğduu 3160 a düşmüştüMaşallah diyip Toto’nu çimdikleseydin Ay onlarda acayip yeni doğan bebek tabi kilo alacak sanki 15 kilo olmuş gibi abartıyorlar
Kaç kilo doğdu ki
Millet 5 kilo doğruyor deseydin
Ay niye spoiler verdiiiinnn izlememiştiimHamile degilmis dış gebelikmişte dizide keyif vermiyor zaten degisik bi yerlere gidiyor
Ben dogurana kadar bitsinde izleyememEvet final pastasi kesmiş öldürüp bitircekler heralde onuda a
3300 doğduu 3160 a düşmüştü
Ay niye spoiler verdiiiinnn izlememiştiim
Gecmis olsun ablacimKızlar nasılsınız benim görümcem yoğun bakımda fazla giremiyorum siteye
Geçmiş olsun Acil şifalarKızlar nasılsınız benim görümcem yoğun bakımda fazla giremiyorum siteye
Geçmiş olsun abla hayırdır ne oldu kiKızlar nasılsınız benim görümcem yoğun bakımda fazla giremiyorum siteye
Normal canım aylık 1 kilo alır bebişler3300 doğduu 3160 a düşmüştü
Ay niye spoiler verdiiiinnn izlememiştiim