Yemekteyiz - Kanal D

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ayyy adını hatırlamıyorum da milli felaketti hatun hemşire olanı diyorsun dimi canım

hemde ne harika:D

Valla bilmiyorum ki çok bilmiş vardı ya. Hepsi bir antikaydı gerçi. O eve ayakkabıyla almayanda :D:D

terlik bile yoktu evde :sok

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Hepsini izleyemedim ama görebildiklerimde sunumlar çok iyiydi bayıldım
öyle bebegim ya boşuna şef dememişler süperlerdi-kop
Valla bilmiyorum ki çok bilmiş vardı ya. Hepsi bir antikaydı gerçi. O eve ayakkabıyla almayanda :D:D

terlik bile yoktu evde :sok

aynen ariş bitanesi vardı sanatçıymış birtek o normaldi evi mutfagı sunumunu çok begendim

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
bu hafta şefler süperdi...bence hep onlar çıksın...bir ilk yaşattılar...hiç rekabet yoktu...sadece eğlelndiler ve eğlendirdiler...ben sadece yemek yaparlarken bakıyordum ama şefleri sofradada izledim çok güzeldi...sonuçlar açıklanmadan da parayı LÖSEVE bağışlayacaklarını söylediler...tebrik etmek lazım o parayı bir saatte kazanan sanatçılar(!) bile yapmadı bunu....:alsana:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
Özgür ve Rıfat şefler çok iyiydi birde çok konuşan Esat ustanın tatlısı resmen ekrana yapıştırdı beni :)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Seflere bende hayran kaldim, keske diger yarismacilar böyle olsalar. Cok eglenceliydi bu hafta. Ascilar harikalar yaratti.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Evet kızlar şefler bu hafta harikalar yarattı yaptıkları her bir tarif ayrı bir güzellikteydi nasılda pratik yapıyorlardı hele tatlılar ayrı bir hem görsel hemde lezzet olarakda eminim çok güzeldiiii ve yemekteyizde bir ilk yaşandı rekabet olmadan yapılan yemekler kötü bir şekilde eleştiri almadan bir hafta yaşattı bizlere-kop

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kim kazandı şeflerden?:dertli:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40122_yemekteyiz.jpg

Yemekteyiz

Tarih: 2011-02-07 TV : SHOW TV Saat: 15:45Tür:Yarışma

YENİ BÖLÜM
YEMEKTEYİZ-ÜNLÜLER
Bu Hafta Yemekteyiz’de Ünlüler Yarışıyor...

Genel yönetmenliği Caner Erdem’in yaptığı Show Tv’nin ‘efsane’ programı “Yemekteyiz”, birbirinden ünlü isimlerin yarışmacı olarak katılacağı “Ünlüler” bölümüyle Show Tv ekranlarında!

Yemekteyiz Ünlüler’in konukları; sunucu ve sanatçı Elif Güvendik, tiyatro oyuncusu Buket Dereoğlu, yazar Ayşenur Yazıcı, sanatçı Bülent Serttaş ve eski milli futbolcu-spor yorumcusu Tanju Çolak olacak.

Yemekteyiz Ünlüler’de ilk olarak sunucu ve sanatçı Elif Güvendik yarışacak. Sürprizlerle dolu “Yemekteyiz Ünlüler” 7 Şubat Pazartesi günü ve hafta içi hergün saat 15.45’te Show Tv ekranlarında sizlerle olacak...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40155_yemekteyiz.jpg

Yemekteyiz

Tarih: 2011-02-09 TV : SHOW TV Saat: 15:45Tür:Yarışma

YENİ BÖLÜM
YEMEKTEYİZ-ÜNLÜLER

Genel yönetmenliği Caner Erdem’in yaptığı Show Tv’nin ‘efsane’ programı “Yemekteyiz”, birbirinden ünlü isimlerin yarışmacı olarak katılacağı “Ünlüler” bölümüyle Show Tv ekranlarında!

Yemekteyiz Ünlüler’in konukları; sunucu ve sanatçı Elif Güvendik, tiyatro oyuncusu Buket Dereoğlu, yazar Ayşenur Yazıcı, sanatçı Bülent Serttaş ve eski milli futbolcu-spor yorumcusu Tanju Çolak.

Yemekteyiz Ünlüler’de bugün, yazar Ayşenur Yazıcı yarışacak. Sürprizlerle dolu “Yemekteyiz Ünlüler” 9 Şubat Çarşamba günü saat 15.45’te Show Tv ekranlarında sizlerle olacak...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40197_yemekteyiz.jpg

Yemekteyiz

Tarih: 2011-02-10 TV : SHOW TV Saat: 15:45Tür:Yarışma

Yemekteyiz Ünlüler’in konukları; sunucu ve sanatçı Elif Güvendik, tiyatro oyuncusu Buket Dereoğlu, yazar Ayşenur Yazıcı, sanatçı Bülent Serttaş ve eski milli futbolcu-spor yorumcusu Tanju Çolak olacak.

Yemekteyiz Ünlüler’de bugün, sanatçı Bülent Serttaş yarışacak. Sürprizlerle dolu “Yemekteyiz Ünlüler” 10 Şubat Perşembe günü saat 15.45’te Show Tv ekranlarında sizlerle olacak...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40218_yemekteyiz.jpg

Tarih: 2011-02-11 TV : SHOW TV Saat: 15:20Tür:Yarışma

YENİ BÖLÜM
YEMEKTEYİZ-ÜNLÜLER

Yemekteyiz Ünlüler’de bugün, eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak yarışacak. Sürprizlerle dolu “Yemekteyiz Ünlüler” 11 Şubat Cuma günü saat 15.20’de Show Tv’de...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40304_yemekteyiz.JPG

Yemekteyiz

Tarih: 2011-02-14 TV : SHOW TV Saat: 15:45Tür:Yarışma

YENİ BÖLÜM
YEMEKTEYİZ-ŞEFLER

Türkiye’nin En Ünlü Ahçılarının Düellosu Yemekteyiz’de Yarışıyor...
Genel yönetmenliği Caner Erdem’in yaptığı Show Tv’nin ‘efsane’ programı “Yemekteyiz”, birbirinden ünlü isimlerin yarışmacı olarak katılacağı “Şefler” bölümüyle Show Tv ekranlarında!

Yemekteyiz-Şefler’in konukları; executive şef Burçin Acar , Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği yönetim kurulu üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen şef Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yönetim kurulu eğitmen şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı , Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A katagorisi dünya üçüncüsü, eğitmen şef Mehmet Yalçınkaya ve Beykent Üniversitesi’ni birincilikle ve bursla bitiren aşçı ve eğitmen şef Mihrap Kızılkaya olacak.

Yemekteyiz-Şefler’de bugün, executive şef Burçin Acar yarışacak. Sürprizlerle dolu “Yemekteyiz-Şefler” 14 Şubat Pazartesi günü saat 15.45’te Show Tv ekranlarında sizlerle olacak..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40334_yemekteyiz.JPG

Tarih: 2011-02-15 TV : FOX TV Saat: 15:45Tür:Yarışma

YENİ BÖLÜM
YEMEKTEYİZ-ŞEFLER

Genel yönetmenliği Caner Erdem’in yaptığı Show Tv’nin ‘efsane’ programı “Yemekteyiz”, birbirinden ünlü isimlerin yarışmacı olarak katılacağı “Şefler” bölümüyle Show Tv ekranlarında!

Yemekteyiz-Şefler’in konukları; executive şef Burçin Acar , Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği yönetim kurulu üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen şef Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yönetim kurulu eğitmen şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı , Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A katagorisi dünya üçüncüsü, eğitmen şef Mehmet Yalçınkaya ve Beykent Üniversitesi’ni birincilikle ve bursla bitiren aşçı ve eğitmen şef Mihrap Kızılkaya olacak.

Yemekteyiz-Şefler’de bugün, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği yönetim kurulu üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen şef Muhsin Ertürk yarışacak.

üSürprizlerle dolu “Yemekteyiz-Şefler” 15 Şubat Salı günü saat 15.45’te Show Tv ekranlarında sizlerle olacak..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.848
40365_yemekteyiz.JPG

Tarih: 2011-02-16 TV : SHOW TV Saat: 15:45Tür:Yarışma

YENİ BÖLÜM
YEMEKTEYİZ-ŞEFLER

Yemekteyiz-Şefler’in konukları; executive şef Burçin Acar , Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği yönetim kurulu üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen şef Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yönetim kurulu eğitmen şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı , Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A katagorisi dünya üçüncüsü, eğitmen şef Mehmet Yalçınkaya ve Beykent Üniversitesi’ni birincilikle ve bursla bitiren aşçı ve eğitmen şef Mihrap Kızılkaya.

Yemekteyiz-Şefler’de bugün, Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yönetim kurulu eğitmen şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı yarışacak.

Sürprizlerle dolu “Yemekteyiz-Şefler” 16 Şubat Çarşamba günü saat 15.45’te Show Tv ekranlarında sizlerle olacak..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar