Tarih: 2011-02-17 TV : SHOW TV Saat: 15:45Tür:Yarışma
YENİ BÖLÜM
YEMEKTEYİZ-ŞEFLER
Türkiye’nin En Ünlü Ahçılarının Düellosu Yemekteyiz’de Yarışıyor...
Genel yönetmenliği Caner Erdem’in yaptığı Show Tv’nin ‘efsane’ programı “Yemekteyiz”, birbirinden ünlü isimlerin yarışmacı olarak katılacağı “Şefler” bölümüyle Show Tv ekranlarında!
Yemekteyiz-Şefler’in konukları; executive şef Burçin Acar , Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği yönetim kurulu üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen şef Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yönetim kurulu eğitmen şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı , Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A katagorisi dünya üçüncüsü, eğitmen şef Mehmet Yalçınkaya ve Beykent Üniversitesi’ni birincilikle ve bursla bitiren aşçı ve eğitmen şef Mihrap Kızılkaya.
Yemekteyiz-Şefler’de bugün, Türkiye Aşçılar Fedarasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A katagorisi dünya üçüncüsü, eğitmen şef Mehmet Yalçınkaya yarışacak. Sürprizlerle dolu “Yemekteyiz-Şefler” 17 Şubat Perşembe günü saat 15.45’te Show Tv ekranlarında sizlerle olacak..