Yeni dostluklar için elele.

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
aynen öyle çekemiyolar işte ben bunu anlarım siz buraya geldiniz ya merak etti hanımlar ne var ki burda die en başta dostluğumuz var bi kere çizgimiz farklı...diğer siteleri kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın herkesin yeri ayrı isteyen istediği yerde takılır kardeşim ortam germeye ne gerek var

buraya gelen üyeler, geldikleri forumlara ciddi katkı sağlamış üyeler.. kim ne derse desin bıraktıkları yer için kayıplar evet.. işte bu sitenin günlerdir tepki çekmesi bu yüzden..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
fazla üyemiz yok die bizi küçümsüyolar çakma diyolar da bizim hiç bi zaman üye kaygımız olmadı Allah a şükür her zaman seviyeli olmaya çalışıyoruz sadece neyse kapatalım bu konuyu kötü niyetle gelen geldiği gibi gider işte bi de banlayın beni demez mi:kptmya::kptmya:

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
Bu çok saçma...
Orası iyi, burası kötü...
Ya da tam tersi...
Nedir bu...
Ben oraya üyeyim yıllardır...
Bu buraya üye olmama engel mi?
Bir buraya mesaj yazıp gidip orda da yazıyorum...
Tercih meselesi...
Çay içen kahve içemez mi?
Hem çay içiyorum hem kahve :kahve:
Lütfen ne orayı kötüleyelim ne burayı...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Şimdi yasak olmasa teması bile aynı olan bir kadınsitesi verirsim örnek; ama neyse susuyorum. O zaman anlarlar neresi çakma -kizgin

LaRisA

Daimi Üye
Tepki
769
fazla üyemiz yok die bizi küçümsüyolar çakma diyolar da bizim hiç bi zaman üye kaygımız olmadı Allah a şükür her zaman seviyeli olmaya çalışıyoruz sadece neyse kapatalım bu konuyu kötü niyetle gelen geldiği gibi gider işte bi de banlayın beni demez mi:kptmya::kptmya:

ne kadar acınası bir durum oysa karşındaki düşmanını küçümsemek dimi:dertli:
bizle alıp veremediklerini size sıcratıyolar. sinek küçük mide bulandırır.
midemizi bulandırıyolar işte:dertli:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
Bu çok saçma...
Ya da tam tersi...
Nedir bu...
Tercih meselesi...

heh, dün aynısını ben dediğim için ilk hatamda (ki kime göre hata) atıldım.. amman diyim dikkat..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bu çok saçma...
Ya da tam tersi...
Nedir bu...
Tercih meselesi...

Bende buraya üye olmadan önce otaya üyeydim. Hemde 2007'den bu yana halen de üyeyim... Ama ben bir günden bir güne ne orası için kötü laf söyledim ne de burası için...

Kimse orayı da kötülemiyor burda. Kötülemeye çalıştıklarında mesajlarını siliyorum... Yada edit yapıyorum. Ama artık bu insanlar dozlarını kaçırdılar. Seviyesiz olmaya başladılar. Kimseye altın yaldızlı davetiye yollamadık. Burda bizim suçumuz ne???

Neden bu yakıştırma yapılıyor? Geleceksen buraya ya adam gibi davran ya da gelme hiç! Bu kadar basit....

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
Şimdi yasak olmasa teması bile aynı olan bir kadınsitesi verirsim örnek; ama neyse susuyorum. O zaman anlarlar neresi çakma -kizgin

kesinlikle.. 20 tane bebek sitesi var, hepsine üyeyim.. hiç böyle bişi görmedim.. üstelik isim de veriyorduk.. siteler neden birbirlerini kuma olarak görürler anlamam..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Bu çok saçma...
Ya da tam tersi...
Nedir bu...
Tercih meselesi...

aynen öyle insanlar seviyeli olsun yeter ki istedikleri yerde üyelikleri olabilir herkesin vardır başka başka sitelere üyeliklei bu diğerinin kötü olduğunu göstermez kesinlikle....

LaRisA

Daimi Üye
Tepki
769
heh, dün aynısını ben dediğim için ilk hatamda (ki kime göre hata) atıldım.. amman diyim dikkat..

gecti yafrim gecti yeni mekanımızdayız burda höt demeye banlanmıyorsun. yasakları önüne sermiyolar. ama başka yerde yasakları suistimal etmiyolar.

Her neyse hadi keyfimize bakalım:kahve::dertli::dertli:

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517

office biliyorum canım seni...
Bana böyle bir yaklaşım olmadı, kendisini severim, emeği çoktur üzerimde, Allah razı olsun...
Neyse yani ilk kez fikrimi beyan etmek istedim...
Başka da bir şey demem zaten, yakışık almaz...

Tepki
80
_badem_ kimmiş acaba, diğer siteden bu şekilde gelenler alnı açık bir şekilde oradaki niklerini alsalar ya... Laf söyle kaççç... bunun adı kraldan çok kralcılık yapmak....

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ayrıca dün bana burada mesaj atmış olan o sitedeki editör arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim. Maalesef üyeleriniz geneli demeyeyim, henüz sizin ulaştığınız erdeme ulaşamamış!

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
Bende buraya üye olmadan önce otaya üyeydim. Hemde 2007'den bu yana halen de üyeyim... Ama ben bir günden bir güne ne orası için kötü laf söyledim ne de burası için...

Kimse orayı da kötülemiyor burda. Kötülemeye çalıştıklarında mesajlarını siliyorum... Yada edit yapıyorum. Ama artık bu insanlar dozlarını kaçırdılar. Seviyesiz olmaya başladılar. Kimseye altın yaldızlı davetiye yollamadık. Burda bizim suçumuz ne???

Neden bu yakıştırma yapılıyor? Geleceksen buraya ya adam gibi davran ya da gelme hiç! Bu kadar basit....

Arina aynı şeyi diyoruz canım...
Ben genel manada dedim, hassasiyetiniz zaten gözler önünde...
Elbette ki herkes seviyeyi koruduktan sonra, değil mi ama?

Son cümlen son nokta zaten :cak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar