zhebani, canım söyleyeyim ben :dertli:
Ben başkası sandım :ilknur:
zhebani, canım söyleyeyim ben :dertli:
Ben başkası sandım :ilknur:
umarım bu tacizler son bulur artık.. herkes yerinden memnunsa sorun ne değil mi?
umarım bu tacizler son bulur artık.. herkes yerinden memnunsa sorun ne değil mi?
Umarım.
Bu arada sen Amerika'da mı yaşıyorsun?
Orada yaşıyorsan birkaç sorum olacak
Henüz hamile değilim; ama bu sene düşünüyorum canım. Oradaki doğum fiyatları hakkında birşey biliyor musun?
Henüz hamile değilim; ama bu sene düşünüyorum canım. Oradaki doğum fiyatları hakkında birşey biliyor musun?
Abüüü bacım İzmir'e güvenmiyin mi?
sen de ünlülerin modasına uyacaksın he vayyyy
Yok kızım ne uycam, ünlüler kim ben kim
Ya çocuğun geleceği için diyo. Vize sorunu olmaz, Amerikan vatandaşı olur falan filan. Tabii tam olarak nasıl oluyo onu bilmiyorum. Amerika'ya her sene giriş çıkış yapacak mıyız? Falan filan. Eğer böyle olursa zatn uğraşmam
Öncelikle eyaletine ve hastanesine göre değişiyor.. ama eğer sigortan yoksa çok pahalı maalesef.. konaklama, ulaşım ve hastane masrafları çok yekün tutuyor..
ben doğumlarımı İstanbulda yaptım ama senin için birr site yollayayım..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradan bilgi alabilirsin )
çocuğun geleceği derken vatandaşlık almak için mi canım
Ya İzmir'e güveniyorum tabii Ama eşim takmış durumda bana bıraktı, eğer ben istersem orada doğum yapabilirim. Çocuğun geleceği için diyor.:sinifsinif:
İnşallah canım. Tüm isteyenlere versin. Bekarlara da koca
Koca var da günümüzü bekliyoruz
Ben de kaçar
Hayırlı akşamlar...