Ayser ablam çok teşekkür ederim.Hayırlı Uğurlu olsun işallah.Bolkazançlar getirsin:sirin:
Beğenmeniz beni nasıl mutlu etti anlatamam.
Sılam binlerce kez razı olsun senden bebğimBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Küllema dehale aleyha zekeriyyal mihrabe vecede indeha rizgan kale ya meryemü enna
leki haza galet hüve min indillah innallahe yer zügu meyye saü bigayri hisab ve ezzine finnasi bilhacci
yetüke ricalen ve ala külli zamirin yetine min külli feccin amig Allahümme kema ye`tilhacce ila
beytillahi harami ve yezdehimu fihil gavme kema tezdehimunnasü alel hacci libeytikelharami eclibü
ricalü vennisae indi libeyi vessirei biiznike min külli feccin amig. inneke ala külli seyin kadir
Allahu la ilahe illahü leyermeanneke ila yevmil kiyameti la raybe fihi ve nu fiha fissuri zalike yevmülveid vecaet külli nefsin meaha saigun ve sehid ve busira lisüleymane cünüdühü minelcinni
velinsi fehumyu zeune. Allahümme ene abdüke vebnü abdike eselüke ve etezarau ileyke en
tecmea ibadeke aleyye ve teclibhüm min biladike ve tahsirhüm ileyna hatta testerü bizaati ve yebiu
bilme kasibi inneke ala külli seyin kadir.Sübhanellezi esra bi abdihi leylem minel mescidil harami
ilel mescidil aksal lezi barekna havlehü linüriyehü min ayatina innehü hüvessemiul basir.Rabbana inni
eskentün min zürriyeti bi vadin gayrizi zerin inde beytikel muharrami rabbena liyükimussalate fecal
efideten minennasi tehvi ileyhim verzukhüm minessemerati leullehüm yeskürun.Allahümme esra biabdike ragbeten ila mekani ve ragbeten muameleti vesessirhüm ileyye ve barik fi ticareti eynema
tekünü ye`ti bikümüllahü cemian innallahe ala külli seyin kadir.levenzelna hazel kurane ala cebilillera
eytehü hasian mütesaddiammin hasyetillah vetilkel emsalü nazribuha linnasi leallehüm yetefekkerun
Hüvallahüllezi lailahe illahu hu alimül gaybi vesse hadeti hüverrahmanürrahim. Hüvallahüllezi lailahe
illahü elmelikül kuddüsüs selamül mü`minül müheyminül azizül cebbarül mütekebbir.Sübhanallahi
amma yüsrikün Hüvallahülhalikül bariül musavvirul lehül esmaül hüsna yüsebbihü lehü mafissemavati
velarzi vehüvel azizül hakim.Innema emruhü iza erade seyen eyyugule lehukün feyeküm Fesubhanellezi biyedihi melekütü külli seyivve ileyhi türceun
Canım benim Kuaför salonuna BEREKET DUASIYLA girmek istedim bitanem Rabbim utandırmasınhayırlı ve bol kazançlar nasib eylesin canım
Bu duayı her ayın ilk perşembesi veya 2. perşembesi gündüz 41 kere okuyucakmışsın canım.Okumadan önce temiz bir kağıda yazıp öyle oku.Okuduktan sonra kuaför salonuna kapı girişine as canım
birde duanın içine 7 karınca yuvasından
toprak topla duanın içine koy Rabbim dularını kabul etsin bereketli bol kazanç nasib eylesin bitanem
Çok teşekkür ederim bu duayı muhakkak yapacağım,emin olabilirsin birtanem.
Temenni ve duaların içinde ayrıca Allah razı olsun canım arkadaşım benim