C
ceylanım
Misafir
hayırlı olsun canım bol kazançlı bereketli günler dilerim
Sılam saçlarının durumuna üzüldüm birtanem.Canım benim Dualarla bol kazançlarla inşallah işletirsin kuaför salonunu
ah ben İstanbulda olucakdın adresi hemen öğrenip bugün gelirdim yanına daha öncede yazdım ya sorunlu benim saçlar diye senin ellerin değerse mutlaka güzel olurdu eminim canım benim
Her zaman gel çikom beklerim birtanemben avrupa yakasındayım canım ama muhakkak gelmek isterim bigün :zuzu:
Beklerim birtanem:teselli:Bakalım hanımefendi.com ailemden kim ilk gelecek.Insallah canim gelmeyi cok isterim.
Amin birtanem,bu güzel dua ve temenniler için teşekkür ederim.hayırlı ugurlu olsun allah bol bol musterılerın olsun hayırlı kazancların olsun allahım utandırmasın
:1:Ne demek çırak fıstık ustam olursun neden olmasın-aysegelirim şahım gelirim ...ayda bir İzmir'den İstanbul'a kuaföre gelirim ...artık kıl,tüy,saç,sakal,boya,badana Allah ne verdiyse yaptırırım...:1::sila:eh kocada der ''gelmene gerek yok orda kal...'' -kizgin beni çırak olarak da alırsın...dimi....:deli:
Canım arkadaşım çok teşekkür ederimCanısı kazancın -rızkın-müşterin bol bol olsun İNŞAALLAH ALLAHIM utandırmasın seni cesaretinden dolayı seni gönülden kutluyorummm....
Amin birtanembol bereketli kazançlar canım Allah utandırmasın:zuzu:
Amin canım benim,Allah razı olsunhayırlı olsun şahramancım... Allah utandırmasın.. bol kazançlar... bereketle dolsun ...
Çok teşekkür ederim,amin canım benimHayırlı uğurlu bol kazançlı olsun inşallah.
Amin canım benim,çok teşekkür ederim.hayırlı uğurlu olsun bol kazançlı günlerde mutlu müşteriler dilerim
Amin birtanem,Allah razı olsunhayırlı olsun cnm allah bol müşteri hayırlı kaznçlar versin rabbim utandırmasın inş.
Amin canım benim,teşekkür ederimhayırlı olsun canım bol kazançlı bereketli günler dilerim
Beğenmene çok sevindim,çok teşekkür ederim.hayırlı olsun canım:zuzu:inan çok sevindim ayrıca hoş bir mekan hayırlı ve bol müşteriler dilerim:zuzu:
İncim canım benim çok teşekkür ederim,bu güzel dua ve temennileriniz için Allah binlerce kez razı olsun canım benimmelegim hayirli ugurlu olsun
bol kazanc ve bereket diliyorum
yeni bir sayfa yeni bir baslangic
hakkinda her daim hayirlisi olsun insaallah
herseyin en güzeli ve en özeline layiksin cünkü
olurda yolum düserse gelirim insaallah:zuzu:
Çok teşekkür ederim canım benim.hayırlı uğurlu olsun rabbim bol kazançlar nasip etsin.