Yıl Sonu Ayın Üyesi Sevgili; Maya.❤️

Ayın Üyesi Kim Olsun?

• 1.Elif_Eylul

Kullanılan: 1 14,3%
  • 2.mügü

Kullanılan: 0 0,0%
  • 3.Maya

Kullanılan: 6 85,7%
  • 4.Bitterçikilata

Kullanılan: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Oyu kime atsam bilemedim birine atsam aklım diğerinde kalacaktı. Mügü candır uzun zamandır bir aradayız pek bir severim gönlümün daimi üyesi :mavis: ee Elif_Eylul Maya. Bitterçikilata'da gördüğüm kadarıyla çok sempatikler esprililer aynı zamanda sitede çok aktifler.Baktım işin içinden çıkamıyorum bir Friendssever olarak Rachel Green fotosuyla Maya.'ya gitti oyum :kendikendisinenekadarbilinçlibiroykullanımıallahsenietseacabadiyennkemojisi: :krizz:

Elif_Eylul

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
133.803
Oyu kime atsam bilemedim birine atsam aklım diğerinde kalacaktı. Mügü candır uzun zamandır bir aradayız pek bir severim gönlümün daimi üyesi :mavis: ee Elif_Eylul Maya. Bitterçikilata'da gördüğüm kadarıyla çok sempatikler esprililer aynı zamanda sitede çok aktifler.Baktım işin içinden çıkamıyorum bir Friendssever olarak Rachel Green fotosuyla Maya.'ya gitti oyum :kendikendisinenekadarbilinçlibiroykullanımıallahsenietseacabadiyennkemojisi: :krizz:
Aşk olsun kalbimi kırdin bana vermeyip:aglak:

mügü

Daimi Üye
Tepki
9.820
Bende seni çok seviyorum :asikk:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.168
Ayın üyesi sizlerinde seçimiyle sevgili: @Maya. Oldu kendisini tebrik ediyoruz
:papatya:

3316FD07-5774-43A2-AFB5-A9115860306A.gif

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar