Gözlüklerini takPerşembe okuyan ben a
Gözlüklerini takPerşembe okuyan ben a
Kaç çıktıNe partilemesi kızzz şekerimi ölçüyordum hhaah yaa çok teşekkür ederiimmm pespembe olmuşuuummm oleeeyy
Rengini güle güle kullan canımNe partilemesi kızzz şekerimi ölçüyordum hhaah yaa çok teşekkür ederiimmm pespembe olmuşuuummm oleeeyy
131 önceki gün somon buharda brokoli yedim 94 çıktıKaç çıktı
Sağol canımm, sadece rengim değişti di mi başka bi değişiklik yok bi de ne zamana kadar böyleeRengini güle güle kullan canım
Yapma ya az kaldı inşallah geçer131 önceki gün somon buharda brokoli yedim 94 çıktı
Sağol canımm, sadece rengim değişti di mi başka bi değişiklik yok bi de ne zamana kadar böylee
kız ne degişcek başka anlamadım131 önceki gün somon buharda brokoli yedim 94 çıktı
Sağol canımm, sadece rengim değişti di mi başka bi değişiklik yok bi de ne zamana kadar böylee
Senin şeker hemen etkileniyor sen çok dikkat et Allah korusun kalıcı olmasın131 önceki gün somon buharda brokoli yedim 94 çıktı
Of evet ya altı üstü tam buğday makarna yedim yani ne yedim sanki miktarı abarttım herhaldeSenin şeker hemen etkileniyor sen çok dikkat et Allah korusun kalıcı olmasın
porsiyonları küçült ama öğünleri paylaştır 3 öğünse 5 olsun meyvelerdede çok şeker oluyor ben ilk gebeliğimde bedenen çalıştığım için yediğimi yakıyordum galiba şeker o yüzden çıkmıyordu sanırsam kız hatırlamıom yaaaaa hiç bişeeOf evet ya altı üstü tam buğday makarna yedim yani ne yedim sanki miktarı abarttım herhalde
meyve az yiyorum ya gün de 1 falan dün hiç yemediimporsiyonları küçült ama öğünleri paylaştır 3 öğünse 5 olsun meyvelerdede çok şeker oluyor ben ilk gebeliğimde bedenen çalıştığım için yediğimi yakıyordum galiba şeker o yüzden çıkmıyordu sanırsam kız hatırlamıom yaaaaa hiç bişee
Doktorun diyetisyene yönlendirmedi mi seni?meyve az yiyorum ya gün de 1 falan dün hiç yemediim
hayır gerek görmedi yemem yememem gerekenleri söyledi aşırı yüksek çıkmadığı için çünkü 50likle yaptı. Ama ben pimpirikliyim işte, sabah tokluk 97 çıktı meselaDoktorun diyetisyene yönlendirmedi mi seni?
Anladım beni diyetisyene yönlendirmişti ondan sordumhayır gerek görmedi yemem yememem gerekenleri söyledi aşırı yüksek çıkmadığı için çünkü 50likle yaptı. Ama ben pimpirikliyim işte, sabah tokluk 97 çıktı mesela
Aslında bi gitsen diyetisyende sana beslenme düzeni kurar sonra doğuma kadar devam edersinhayır gerek görmedi yemem yememem gerekenleri söyledi aşırı yüksek çıkmadığı için çünkü 50likle yaptı. Ama ben pimpirikliyim işte, sabah tokluk 97 çıktı mesela
yok beni yönlendirmedi zaten biliyor beslenme düzenimi dikkat ettiğimi falanAnladım beni diyetisyene yönlendirmişti ondan sordum
ya onlarda hep ezbere kopyala yapıştır listeler sevmiyorum öyle ben yaAslında bi gitsen diyetisyende sana beslenme düzeni kurar sonra doğuma kadar devam edersin
Yok ya özele gidersen sana uygunyok beni yönlendirmedi zaten biliyor beslenme düzenimi dikkat ettiğimi falan
ya onlarda hep ezbere kopyala yapıştır listeler sevmiyorum öyle ben ya
Yok nerden olsun ki bi de iş yerinde ne çıkcağı belli olmuyor ki. Kafasına göre yapıyor menü yok maalesefff. Akşam soruyorum ne var diye öğlen bambaşka bişey çıkıyor bu akşam 107 çıktı şekerimYok ya özele gidersen sana uygun
İş ortamına uygun hazırlıyor
Birde şekeri yüksek besin meyve vs ayarlıyor kaloriyi
Hamilenin sanırım extra 500-600 kalori fazla almalı ayarlar
Yok mu tanıdık biri bi git
Liste yapılması lazım aslındaYok nerden olsun ki bi de iş yerinde ne çıkcağı belli olmuyor ki. Kafasına göre yapıyor menü yok maalesefff. Akşam soruyorum ne var diye öğlen bambaşka bişey çıkıyor bu akşam 107 çıktı şekerim
hayır sınır 140, 140ı aşmamam lazımListe yapılması lazım aslında
Yüksek mi yani