Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Günaydin kizlar bizde anneannemi yolcu ettik eve dönuyoruz.

Esimin suratida bi karis gece geldi isten sabah kalkti 3 saat uykuyla dün de ayni sekilde oldu bana kizdi bidaha ya benim bos günüme ayarla yada öglen falan gelsinler karanlik olmasinki sen hallet dedi bi yandna hakli yorgun calisiyor bide uykusuzluga hic gelemez beyefendi ama kiziyorm hep olmuyorki sonucta :(
Sizce benmi cok takiyorum, illaki böyle ufka tefek seyler yasiyanlariniz oluyodur, merak ettim.
Kuzum esin de sende bu konuda birbirinize anlayışlı olmanız lazım senin onun izin gününe denk getirmeye çalışan lazim onunda 40 1 olan şeyler için homurdanmamasi lazım boşver kafaya takip üzme kendini
Günaydın herkese
+600 ama regl oldm çok gecikmişti karnım davul gibi ve çok ağrım var :agla:
Bugün spor salonuna başlayacaktım dünkü planıma göre erteledim
İner o şişlik poni , kız adetinle salonun ne alakası var niye erteliyorsun
Herkese günaydınnn
Mutlu haftalar, mutlu günleriniz olsun...
Mart ayında doğduğumdan mıdır nedir hep çok sevmişimdir bu ayı. Bu sene ilk günleri zorlu geçse de Mart iyidir candır :)))

Doğduğum ayla aşk yaşadıktan sonra yine sabahın köründe uyanıp yollara düştük. Gözlerim uyandı da aklım hala uykuda kaldı. Bu hafta sonu gezecem diye yormuşum kendimi, sabah uyanırken anladım.

Endoskopiden beridir boğaz ağrısı vardı, tahriş olmuştur filan diyordum da hiç alakası yok ben bildiğiniz hasta olmuşum yine. Ne zaman iyileştiğimi de hatırlamıyorum. Ilık sularla geçiştirip ekstra ilaçsız atlatacağım inşallah.

Bunalım halim de tamamen geçti sanırsam, normal uyandım bugün, daha bir canlı daha az isyansızım.

Ohh be özlemişim tatlış kendimi:mavis:
Hoşgeldin tatlis:haha: ne güzel bir analiz olmus .. bu arada geçmiş olsun kuzu dikkat et zencefil çayı tüket bol bol boğazına iyi gelir
Bildirimimi de yapayım

Geçen cuma 57,9
Bugün 57,8

Alkol ve wc sorunuma rağmen birşeylerden eriyorum azar azar
Hay maşallah o viskiler nereye gitti nasıl bir meto :haha:
Günaydnnn tartilip geliyorum
günaydın canım

Gunaydin mutlu haftalar :tatlim:
gunsyfib

Günaydın hanımlar biz erken kalktik 8 de yola çıktık dışarda işimiz var bugün erken tartilmak zorunda kaldım sabitim
artı başlamakta iyidir canım gunaydin

Bı bardak çay daha içip temizlik için kalkmalı kuzey bey hadi hadi diyor herşeye dahil olduğu için temizlik demek ona ettrafi karıştırmak demek
Küçük kaynanam resmen babasına çekmiş çok titiz bı çocuk böyle olmasını istemem aslında ama huy işte çekiyor demek ki
bizde de durum aynı bahar ağzımdan bir temizlik lafını duysun anne bende memizlik yapcam bez ver:haha:ne yaparsam yapayım anne bende bende :utangac:insallah büyüyünce de devam eder bu istekleri

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Bildirimim gelsin ödem vs bekleyemedim insin diye tiroid hapını kahvaltı dan en az yarım saat önce içmem lazım ve aç bir karın ile uyandım bugün :haha: 80 ucundan görseydim süper olacaktı

Cuma günü: 81,2
Bugün 81,1
Fark -100

_20180305_105333.JPG

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Cuma 78.5
Bugun 79.4
Fark +900

Haftaya arti ile baslamaktan nefret ediyorum. Iki gundur elimden geldigince dikkat ettim ama uykusuzluk ve asiri yorgunlugum var etkisinin oldugunu dusunuyorum neyse cumaya daha cok var eliptige de baslayinca eksiye gecis kolay olacaktir

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Günaydin kizlar bizde anneannemi yolcu ettik eve dönuyoruz.

Esimin suratida bi karis gece geldi isten sabah kalkti 3 saat uykuyla dün de ayni sekilde oldu bana kizdi bidaha ya benim bos günüme ayarla yada öglen falan gelsinler karanlik olmasinki sen hallet dedi bi yandna hakli yorgun calisiyor bide uykusuzluga hic gelemez beyefendi ama kiziyorm hep olmuyorki sonucta :(
Sizce benmi cok takiyorum, illaki böyle ufka tefek seyler yasiyanlariniz oluyodur, merak ettim.
uykusuzken insan saglikli dusenemez cnm
Hee de gec bosver buyutulecek bi konu degil

Günaydın herkese
+600 ama regl oldm çok gecikmişti karnım davul gibi ve çok ağrım var :agla:
Bugün spor salonuna başlayacaktım dünkü planıma göre erteledim
Hadi gozun aydin o zaman
Cumaya kadar sislik gider ekside gelir zaten tatlim
Tabi dikkat edersen :)

Normalde suyu iyi içerim abla biliyorsun. Boğaz ağrısı olunca yutkunmaktan tasarruf ettim :) bir diş sarımsağı direkt mi yutacam, çiğneyerek mi yutacam. Ayyy gece gece öldürür o beni. Parazit olsaydı doktor görürdü sanırım, benimki kesin sinirsel ya. Kaç aydır herşeye çok takılıyorum o da mide ve bağırsağa
direk yutulcak heralde cnm
Sende kendini bi rahat birak artik :)

Herkese günaydınnn
Mutlu haftalar, mutlu günleriniz olsun...
Mart ayında doğduğumdan mıdır nedir hep çok sevmişimdir bu ayı. Bu sene ilk günleri zorlu geçse de Mart iyidir candır :)))

Doğduğum ayla aşk yaşadıktan sonra yine sabahın köründe uyanıp yollara düştük. Gözlerim uyandı da aklım hala uykuda kaldı. Bu hafta sonu gezecem diye yormuşum kendimi, sabah uyanırken anladım.

Endoskopiden beridir boğaz ağrısı vardı, tahriş olmuştur filan diyordum da hiç alakası yok ben bildiğiniz hasta olmuşum yine. Ne zaman iyileştiğimi de hatırlamıyorum. Ilık sularla geçiştirip ekstra ilaçsız atlatacağım inşallah.

Bunalım halim de tamamen geçti sanırsam, normal uyandım bugün, daha bir canlı daha az isyansızım.

Ohh be özlemişim tatlış kendimi:mavis:
ohhh be moralli tugce geri gelmisss :)
Bogazinda cabuk gecer ins.
Disarda usuttun belkide
Bide soguk ictiysen bu havada

Bildirimimi de yapayım

Geçen cuma 57,9
Bugün 57,8

Alkol ve wc sorunuma rağmen birşeylerden eriyorum azar azar
Valla superrr superrr daha ne olsun
Durun tartilmadim :haha: tartinin pili bitmiş iki tartı var ikisinde de pil yok :haha:
Kizzz pilleridemi yedin yoksa :haha:

Günaydın hanımlar biz erken kalktik 8 de yola çıktık dışarda işimiz var bugün erken tartilmak zorunda kaldım sabitim
sabit olmanda guzel cnm

Ayrıca menumu yazarken kızın yanında uyuyup kaldım dün eşim yokken koltuk kapı silme işine girdim gece 1 de en son mutfak dolapları bitti o yüzden yorgunluktan sizmisim ama sonuç çok güzel
dünkü menu
saat 9.30 kahvaltı
1 küçük kese Menemen
salatalık
Yeşillik
Yarım dilim tb
4 zeytin
saat 13.00
1 küçük parça haşlanmış tavuk
Yarım portakal
saat 18.30 akşam
2 parça ızgara tavuk
salata
şu 2 litre
spor yok bol hareketi ev temizliği var
yarım dilim ekmek
gayet guzelllll

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Cuma 78.5
Bugun 79.4
Fark +900

Haftaya arti ile baslamaktan nefret ediyorum. Iki gundur elimden geldigince dikkat ettim ama uykusuzluk ve asiri yorgunlugum var etkisinin oldugunu dusunuyorum neyse cumaya daha cok var eliptige de baslayinca eksiye gecis kolay olacaktir
Yorgunluk uykusuzlukta etkili oluyor cnm
Sen eminim halledersin

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@KöyünDelisi yaa dis çıkarırken hep böyle oluyoruz alıştım artık yani hastaneye bile gitmedik evde düşürmeye çalıştım ateşini çok şükür bu gün daha daha iyi @elzn4260 aynen bizde öyle hicc uyumadim çünkü bizde öyle ateşlendiği ateş düşürücü bile en fazla 1 derece düşürdü ama geçti ya sizede cokk geçmiş olsun bir dahada hasta falan olmasın kuzucuk inşallah @mefkurem cokkk saol abla çok şükür atlattı yavrum o hasta oldumu korkuyorum birde ailede ateşli havale var telaş yapıyorum @P.nrrr cokk saol canım çok şükür atlattık

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Günaydın herkese

Evet uyandık kahvaltı Emirin üstü başı derken şimdi oturdum

Sabah erken tartıldım ve artilarimla geldim

Iki hafta önce mezun okurken 64.9
Bugün 67.3
Fark 2.4

Iki haftada aldığım kilolarım ama uykusuzluk had safhada. Haftasonu diş bulgurunu yaptık kaç gündür yorgunluktan ölüyorum resmen. Yedim mi evet sağlam yedim o yüzden bu artışa sevindim diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar