askrhpozitif
Daimi Üye
Günaydın kızlar
Kuzum esin de sende bu konuda birbirinize anlayışlı olmanız lazım senin onun izin gününe denk getirmeye çalışan lazim onunda 40 1 olan şeyler için homurdanmamasi lazım boşver kafaya takip üzme kendiniGünaydin kizlar bizde anneannemi yolcu ettik eve dönuyoruz.
Esimin suratida bi karis gece geldi isten sabah kalkti 3 saat uykuyla dün de ayni sekilde oldu bana kizdi bidaha ya benim bos günüme ayarla yada öglen falan gelsinler karanlik olmasinki sen hallet dedi bi yandna hakli yorgun calisiyor bide uykusuzluga hic gelemez beyefendi ama kiziyorm hep olmuyorki sonucta
Sizce benmi cok takiyorum, illaki böyle ufka tefek seyler yasiyanlariniz oluyodur, merak ettim.
İner o şişlik poni , kız adetinle salonun ne alakası var niye erteliyorsunGünaydın herkese
+600 ama regl oldm çok gecikmişti karnım davul gibi ve çok ağrım var
Bugün spor salonuna başlayacaktım dünkü planıma göre erteledim
Hoşgeldin tatlisHerkese günaydınnn
Mutlu haftalar, mutlu günleriniz olsun...
Mart ayında doğduğumdan mıdır nedir hep çok sevmişimdir bu ayı. Bu sene ilk günleri zorlu geçse de Mart iyidir candır))
Doğduğum ayla aşk yaşadıktan sonra yine sabahın köründe uyanıp yollara düştük. Gözlerim uyandı da aklım hala uykuda kaldı. Bu hafta sonu gezecem diye yormuşum kendimi, sabah uyanırken anladım.
Endoskopiden beridir boğaz ağrısı vardı, tahriş olmuştur filan diyordum da hiç alakası yok ben bildiğiniz hasta olmuşum yine. Ne zaman iyileştiğimi de hatırlamıyorum. Ilık sularla geçiştirip ekstra ilaçsız atlatacağım inşallah.
Bunalım halim de tamamen geçti sanırsam, normal uyandım bugün, daha bir canlı daha az isyansızım.
Ohh be özlemişim tatlış kendimi
Hay maşallah o viskiler nereye gitti nasıl bir metoBildirimimi de yapayım
Geçen cuma 57,9
Bugün 57,8
Alkol ve wc sorunuma rağmen birşeylerden eriyorum azar azar
günaydın canımGünaydnnn tartilip geliyorum
gunsyfibGunaydin mutlu haftalar
artı başlamakta iyidir canım gunaydinGünaydın hanımlar biz erken kalktik 8 de yola çıktık dışarda işimiz var bugün erken tartilmak zorunda kaldım sabitim
bizde de durum aynı bahar ağzımdan bir temizlik lafını duysun anne bende memizlik yapcam bez verBı bardak çay daha içip temizlik için kalkmalı kuzey bey hadi hadi diyor herşeye dahil olduğu için temizlik demek ona ettrafi karıştırmak demek
Küçük kaynanam resmen babasına çekmiş çok titiz bı çocuk böyle olmasını istemem aslında ama huy işte çekiyor demek ki
uykusuzken insan saglikli dusenemez cnmGünaydin kizlar bizde anneannemi yolcu ettik eve dönuyoruz.
Esimin suratida bi karis gece geldi isten sabah kalkti 3 saat uykuyla dün de ayni sekilde oldu bana kizdi bidaha ya benim bos günüme ayarla yada öglen falan gelsinler karanlik olmasinki sen hallet dedi bi yandna hakli yorgun calisiyor bide uykusuzluga hic gelemez beyefendi ama kiziyorm hep olmuyorki sonucta
Sizce benmi cok takiyorum, illaki böyle ufka tefek seyler yasiyanlariniz oluyodur, merak ettim.
Hadi gozun aydin o zamanGünaydın herkese
+600 ama regl oldm çok gecikmişti karnım davul gibi ve çok ağrım var
Bugün spor salonuna başlayacaktım dünkü planıma göre erteledim
direk yutulcak heralde cnmNormalde suyu iyi içerim abla biliyorsun. Boğaz ağrısı olunca yutkunmaktan tasarruf ettimbir diş sarımsağı direkt mi yutacam, çiğneyerek mi yutacam. Ayyy gece gece öldürür o beni. Parazit olsaydı doktor görürdü sanırım, benimki kesin sinirsel ya. Kaç aydır herşeye çok takılıyorum o da mide ve bağırsağa
ohhh be moralli tugce geri gelmisssHerkese günaydınnn
Mutlu haftalar, mutlu günleriniz olsun...
Mart ayında doğduğumdan mıdır nedir hep çok sevmişimdir bu ayı. Bu sene ilk günleri zorlu geçse de Mart iyidir candır))
Doğduğum ayla aşk yaşadıktan sonra yine sabahın köründe uyanıp yollara düştük. Gözlerim uyandı da aklım hala uykuda kaldı. Bu hafta sonu gezecem diye yormuşum kendimi, sabah uyanırken anladım.
Endoskopiden beridir boğaz ağrısı vardı, tahriş olmuştur filan diyordum da hiç alakası yok ben bildiğiniz hasta olmuşum yine. Ne zaman iyileştiğimi de hatırlamıyorum. Ilık sularla geçiştirip ekstra ilaçsız atlatacağım inşallah.
Bunalım halim de tamamen geçti sanırsam, normal uyandım bugün, daha bir canlı daha az isyansızım.
Ohh be özlemişim tatlış kendimi
Valla superrr superrr daha ne olsunBildirimimi de yapayım
Geçen cuma 57,9
Bugün 57,8
Alkol ve wc sorunuma rağmen birşeylerden eriyorum azar azar
Kizzz pilleridemi yedin yoksaDurun tartilmadimtartinin pili bitmiş iki tartı var ikisinde de pil yok
sabit olmanda guzel cnmGünaydın hanımlar biz erken kalktik 8 de yola çıktık dışarda işimiz var bugün erken tartilmak zorunda kaldım sabitim
gayet guzelllllAyrıca menumu yazarken kızın yanında uyuyup kaldım dün eşim yokken koltuk kapı silme işine girdim gece 1 de en son mutfak dolapları bitti o yüzden yorgunluktan sizmisim ama sonuç çok güzel
dünkü menu
saat 9.30 kahvaltı
1 küçük kese Menemen
salatalık
Yeşillik
Yarım dilim tb
4 zeytin
saat 13.00
1 küçük parça haşlanmış tavuk
Yarım portakal
saat 18.30 akşam
2 parça ızgara tavuk
salata
şu 2 litre
spor yok bol hareketi ev temizliği var
yarım dilim ekmek
Eee bu cok guzellllBildirimim gelsin ödem vs bekleyemedim insin diye tiroid hapını kahvaltı dan en az yarım saat önce içmem lazım ve aç bir karın ile uyandım bugün80 ucundan görseydim süper olacaktı
Cuma günü: 81,2
Bugün 81,1
Fark -100
Ekli dosyayı görüntüle 21857
Yorgunluk uykusuzlukta etkili oluyor cnmCuma 78.5
Bugun 79.4
Fark +900
Haftaya arti ile baslamaktan nefret ediyorum. Iki gundur elimden geldigince dikkat ettim ama uykusuzluk ve asiri yorgunlugum var etkisinin oldugunu dusunuyorum neyse cumaya daha cok var eliptige de baslayinca eksiye gecis kolay olacaktir
istesem de sıkamiyorum abla eğer ödem ttutup sismezsem 80,9 görürüm bu hafta diye ümit ediyorumEee bu cok guzellllcok sikmasan bile biraz eksi gelir cumaya
Sana sık diyon yokki zatenistesem de sıkamiyorum abla eğer ödem ttutup sismezsem 80,9 görürüm bu hafta diye ümit ediyorum
Sana sık diyon yokki zaten
Sadece cisslara biraz dikkat
Onlari yemezsen odemde fazla olmaz
Kimler kaldı kiEksik bildirimler nerde acaba
@FittekkkmevsimKimler kaldı ki