Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
@asfarovski bugun uyayabildinizmi cnm nasil oldu oglan
Yok abla aynı hala bir anda çığlık çığlığa uyanıyor ağrı kesici bile artık tam etki etmiyor bir kaç güne geçer inşallah ama ben zombi oldum resmen. Babamız da çok yoğun pazar bile müşterisi vardı evde değildi tek başıma atlatmaya çalışıyorum bakalım. Sağ olsun bir de bana ıs kitlesi çarşambaya yetişmesi gereken şimdi ona başlayacağım

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Günaydin kizlar bizde anneannemi yolcu ettik eve dönuyoruz.

Esimin suratida bi karis gece geldi isten sabah kalkti 3 saat uykuyla dün de ayni sekilde oldu bana kizdi bidaha ya benim bos günüme ayarla yada öglen falan gelsinler karanlik olmasinki sen hallet dedi bi yandna hakli yorgun calisiyor bide uykusuzluga hic gelemez beyefendi ama kiziyorm hep olmuyorki sonucta :(
Sizce benmi cok takiyorum, illaki böyle ufka tefek seyler yasiyanlariniz oluyodur, merak ettim.
Biz hep yaşıyoruz bence herkes yaşıyor ama biz kendi işimizi kendimiz yapmaya başladık mesela arabaya rezerve koyuyorum öyle durumlarda kendim götürüp getiriyorum çünkü gerçekten iki taraf da haklı bu durumlarda pinarcim ;)
Yok abla kalmadık gece 2-3 arası evdeydik çok yorulmuşuz
Düğün mekanı çok güzeldi bi kayayı oymuşlar salona tünellerden geçiyorsun herşey taştan yapılmış oyuklar yapılmış her oyuğa taştan protokol öasa etrafı taştan koltuk oval peri bacasının içinde düğün ilk defa böyle bi öekan gördüm değişik ve güzeldi

Ay yasemin ben de gitmiştim peri bacasinda bir düğüne ne güzeldi ağustos sıcağında serin serin oynamıştık ;) valla çok güzel yerler tadını çıkarmak lazım

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Kızlar galerime fotoğraf ekledim ve takip ettiklerim görsün istedim. Normalde kapaliyim ben ama burada açık fotolarım var. Kaldırırım bir kaç gün sonra hepinizi takip ettim galiba unuttuğum varsa hemen belirtin takip edeyim kusuruma bakmasın ;)

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@asfarovski benimkide aynı şekil çok üzülüyorum yemiyor diye ama işte yapacak bişi yok hiç olmazsa emiyor onlar iyi olsunda bu günler geçecek diyorum kendi kendime

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
@asfarovski benimkide aynı şekil çok üzülüyorum yemiyor diye ama işte yapacak bişi yok hiç olmazsa emiyor onlar iyi olsunda bu günler geçecek diyorum kendi kendime
Valla canı acimasa ben yemedigine üzülmüyorum canım da gece gündüz çığlık çığlığa uyanınca kötü oluyor. Tabi geçecek de annelerin de ömrü böyle geçiyormuş demekki :D

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Günaydın herkese

Evet uyandık kahvaltı Emirin üstü başı derken şimdi oturdum

Sabah erken tartıldım ve artilarimla geldim

Iki hafta önce mezun okurken 64.9
Bugün 67.3
Fark 2.4

Iki haftada aldığım kilolarım ama uykusuzluk had safhada. Haftasonu diş bulgurunu yaptık kaç gündür yorgunluktan ölüyorum resmen. Yedim mi evet sağlam yedim o yüzden bu artışa sevindim diyebilirim.
Hemen dur de bu gelen kilolara canım çabuk giderler zaten

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Günaydın, uyandım da anca tartılabildim.
Cuma 115.8
Pazartesi 116.5
+700 gr
:kötü: :krktm::agla: Niye böyle oldu ki, halbuki çok dikkat ettim hafta sonu, sporumu da yapıyorum. Neyse Cuma’ya kadar son gaz devam. Eninde sonunda gidecek;).

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
@KöyünDelisi yaa dis çıkarırken hep böyle oluyoruz alıştım artık yani hastaneye bile gitmedik evde düşürmeye çalıştım ateşini çok şükür bu gün daha daha iyi @elzn4260 aynen bizde öyle hicc uyumadim çünkü bizde öyle ateşlendiği ateş düşürücü bile en fazla 1 derece düşürdü ama geçti ya sizede cokk geçmiş olsun bir dahada hasta falan olmasın kuzucuk inşallah @mefkurem cokkk saol abla çok şükür atlattı yavrum o hasta oldumu korkuyorum birde ailede ateşli havale var telaş yapıyorum @P.nrrr cokk saol canım çok şükür atlattık
tabiki telas yapman cok normal cnm ates 39 u gecince insan korkuyor

Günaydın herkese

Evet uyandık kahvaltı Emirin üstü başı derken şimdi oturdum

Sabah erken tartıldım ve artilarimla geldim

Iki hafta önce mezun okurken 64.9
Bugün 67.3
Fark 2.4

Iki haftada aldığım kilolarım ama uykusuzluk had safhada. Haftasonu diş bulgurunu yaptık kaç gündür yorgunluktan ölüyorum resmen. Yedim mi evet sağlam yedim o yüzden bu artışa sevindim diyebilirim.
neyseki senin artilar 2 haftalik :)
Tabu uykusuzlukta var
Cumaya baya gider heralde

Bildirim gelsin öyleyse taa 7 de kalktım Zuhal abla

Cuma 84.8
Bu gün 83.9
Fark -900
ayni superlik devan ediyor:hopp:

Yok abla aynı hala bir anda çığlık çığlığa uyanıyor ağrı kesici bile artık tam etki etmiyor bir kaç güne geçer inşallah ama ben zombi oldum resmen. Babamız da çok yoğun pazar bile müşterisi vardı evde değildi tek başıma atlatmaya çalışıyorum bakalım. Sağ olsun bir de bana ıs kitlesi çarşambaya yetişmesi gereken şimdi ona başlayacağım
bu ara dis donemi heralde
Herkesde o telas var
Ins. Biran once patlasinda rahatlayin cnm

Ne isi aldinki sen
Evdenmi calisacan

Günaydın, uyandım da anca tartılabildim.
Cuma 115.8
Pazartesi 116.5
+700 gr
:kötü: :krktm::agla: Niye böyle oldu ki, halbuki çok dikkat ettim hafta sonu, sporumu da yapıyorum. Neyse Cuma’ya kadar son gaz devam. Eninde sonunda gidecek;).
bende sasirdim cnm
Dun cok yurudunya belki sislik olmustur

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Kızlar galerime fotoğraf ekledim ve takip ettiklerim görsün istedim. Normalde kapaliyim ben ama burada açık fotolarım var. Kaldırırım bir kaç gün sonra hepinizi takip ettim galiba unuttuğum varsa hemen belirtin takip edeyim kusuruma bakmasın ;)
Baktim resimlere :)
Masallah oglus pek tatli
Dis bulgurunuzda hayirli olsun
Nazar degmis olmasin
Ani cigliklari bana oyle gibi geldi

Bu arada seninde birazdaha kilo vermen lazim :komik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar