Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Abla sorma bayilmisiz resmen 2 gündür uykusuz olunca. Yeni uyandm tartilcam birazdn sonrada hemen cikcaz bankadan kredi onayi cikmis yarina insallah satiş olcak ay hadi insallah baya heycanliyim o konuda :))
Hadi gozunuz aydin cnm hayirlisi olsun ins. Sevindim adiniza
Su ev sahibinden kurtulcan sonunda :)

Abla ya bu soğukta yüzüp hastami olucan boşver puanı önce sağlık:)
bugun hava guzel zaten arabayla gidecem
Benim icin sorun yok dusunceli dilegim :haha:

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
zencefili de hiç sevmem ama şu saate kadar 1 fincan içtim mecburen. ılık su içip duruyorum, mideye de iyi geliyormuş diye.
bendeki meto kimsede yok, hayatta tanıyamıyorum metomu. 'insan kendine ne iyi gelir ne gelmez bilmez mi' derler ya ben bilmem, bilmiyorum, bilemiyorum.

temizlik yapmayı ayy pardon karışık olan ortalığı karıştırmayı seven bebelerin o minnoş yanaklarından öperim ben :utangac: @KöyünDelisi nin bebesini de bol bol öperimmm

oysaki kendimi bayağı serbest bırakmıştım, bırakamamışım demekki :)
dışarda olmamın illa bir eksisi olmuştur boğazıma, geçer inşallah çok ilerlemeden:)

uykusuzluğun verdiği artıya bir şey demem ama mezun olur olmaz sağlam yemek yemek yakışmadı be sana. ama nasılsa hemen geri gidecek gelenler değil mi
Gidecek tabiki tugcecim hatta fazlası da gidecek ;)
Abla sorma bayilmisiz resmen 2 gündür uykusuz olunca. Yeni uyandm tartilcam birazdn sonrada hemen cikcaz bankadan kredi onayi cikmis yarina insallah satiş olcak ay hadi insallah baya heycanliyim o konuda :))
Hayırlı uğurlu olsun pinarcim darısı başımıza inşallah
Bacısı ben goremedim ben yokum takipte galiba:(
hemen takip ettim bebeğim kusura bakma uykusuzluktan inan ;)

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Kuzum esin de sende bu konuda birbirinize anlayışlı olmanız lazım senin onun izin gününe denk getirmeye çalışan lazim onunda 40 1 olan şeyler için homurdanmamasi lazım boşver kafaya takip üzme kendini

İner o şişlik poni , kız adetinle salonun ne alakası var niye erteliyorsun

Hoşgeldin tatlis:haha: ne güzel bir analiz olmus .. bu arada geçmiş olsun kuzu dikkat et zencefil çayı tüket bol bol boğazına iyi gelir

Hay maşallah o viskiler nereye gitti nasıl bir meto :haha:
günaydın canım

gunsyfib

artı başlamakta iyidir canım gunaydin

bizde de durum aynı bahar ağzımdan bir temizlik lafını duysun anne bende memizlik yapcam bez ver:haha:ne yaparsam yapayım anne bende bende :utangac:insallah büyüyünce de devam eder bu istekleri
Aman sorma peşimdd herşeyde yumurtayı birlikte kiriyoruz ocağa yaklaştırmak istemiyorum ama herşeyin içinde öğrenmesi iyi birşey benim eşim bekar yaşamış 16 yaşından beri herşeyi yapar çalışırken ben hiç temizlik yapmazdım geç geldiğini için izin günümüzde gezelim diye erken geldiğinde bitirirdi o işleri
Gunaydinnnnn mutlu bol eksili bi hafta olsun ins. :by: :by: :by:

Bildirimimi yapayim kahvalti yapip geliyorum

Cuma 82.8
Bugun 82.2
Fark - 600

Dun aslinda daha fazlaydi mercimek sislik yapti heralde

Kac gundur @Fittekkkmevsim kamilede gorunmuyor
Vay ekşi ile başlamış :D
Bildirimim gelsin ödem vs bekleyemedim insin diye tiroid hapını kahvaltı dan en az yarım saat önce içmem lazım ve aç bir karın ile uyandım bugün :haha: 80 ucundan görseydim süper olacaktı

Cuma günü: 81,2
Bugün 81,1
Fark -100

Ekli dosyayı görüntüle 21857
Maşallah maşallah
Cuma 78.5
Bugun 79.4
Fark +900

Haftaya arti ile baslamaktan nefret ediyorum. Iki gundur elimden geldigince dikkat ettim ama uykusuzluk ve asiri yorgunlugum var etkisinin oldugunu dusunuyorum neyse cumaya daha cok var eliptige de baslayinca eksiye gecis kolay olacaktir
Toparlarsin canım sen ama çokta kasma kendini yinede :D
uykusuzken insan saglikli dusenemez cnm
Hee de gec bosver buyutulecek bi konu degil

Hadi gozun aydin o zaman
Cumaya kadar sislik gider ekside gelir zaten tatlim
Tabi dikkat edersen :)

direk yutulcak heralde cnm
Sende kendini bi rahat birak artik :)

ohhh be moralli tugce geri gelmisss :)
Bogazinda cabuk gecer ins.
Disarda usuttun belkide
Bide soguk ictiysen bu havada

Valla superrr superrr daha ne olsun

Kizzz pilleridemi yedin yoksa :haha:

sabit olmanda guzel cnm

gayet guzelllll
birinin bitmişti ondan diğerine takmistim işte usengeclikten bunlar hep mutfak tartisininkini bile kullanmışsim:D

Günaydın herkese

Evet uyandık kahvaltı Emirin üstü başı derken şimdi oturdum

Sabah erken tartıldım ve artilarimla geldim

Iki hafta önce mezun okurken 64.9
Bugün 67.3
Fark 2.4

Iki haftada aldığım kilolarım ama uykusuzluk had safhada. Haftasonu diş bulgurunu yaptık kaç gündür yorgunluktan ölüyorum resmen. Yedim mi evet sağlam yedim o yüzden bu artışa sevindim diyebilirim.
Sağlam yemeye devam etme ama artık :D kollaedan biraz daha gitmeli bence artık sıkılasmak için çalış canım
Bildirim gelsin öyleyse taa 7 de kalktım Zuhal abla

Cuma 84.8
Bu gün 83.9
Fark -900
Heyy maşallahhh maşallah
Çok sağol adaşım valla çocuğun yüzü gözü küçüldü resmen eridi yavrum yemiyor sadece emmek istiyor o da beni bitiriyor malum :(
Toparlar annesi geçici bunlar
Günaydın kalktımda wc problemi var tartılamadım abla spora gittim şimdi dışardayım eve geçip yemek yapacam sonradişçiye gidecem yarın bildirim yapayım
Yarın bekliyorum bikdirimini Yasemin silahlarını kusan
Günaydın, uyandım da anca tartılabildim.
Cuma 115.8
Pazartesi 116.5
+700 gr
:kötü: :krktm::agla: Niye böyle oldu ki, halbuki çok dikkat ettim hafta sonu, sporumu da yapıyorum. Neyse Cuma’ya kadar son gaz devam. Eninde sonunda gidecek;).
Sen yinede çok gaza basma :D
Sukur 6 inci tekrardan sonra tartildim galiba pili biticek

Cuma 104.6
Bugun 103.8
-800 gr
heeeyooooo heyooo:zipla::zipla:
Anammm İrem mesai spor misafir hepsi sana ekşi getirmiş maşallah
Huuuu benim takim :duyuru:

Tehlike çanlari çalmis :saskin:
Karsi taraftan papatyayla irem ucmus:saskin:
Ne yapip edip cumaya guzel eksiler gormeliyiz
Yoksa baharin dilinden kurtulamayiz:haha:
:D

Selam gençler dünden beri uğrayamadim saat ikide misafirler gelmeye başladı çoğalarak devam etti gece 1 gittiler :)şaftim kaydı resmen hizmet etmekten
Bugünde enkaz kaldırma calismalarim olacak tekrardan bı sil supur yapiyim

Tartilmadim çünkü geç kalktım ödem var ama kahvalti yi hemen hazirlamam hazirlamam lazimdi yarın bildirim yapiyim ama artı değil eminim yani
Hadi bakalım sende yarına kaldin
Insallah ablam sizde verirsiniz kilolar gitsinde kim kazanirsa kazansin yeterki ben ikili rakamlara ineyim :koptum: ins 2 kilo birden veririm :haha: bu hafta elimden geldigince vermeye calisicam yoksa benim grup bi guzel haslarlar buralar burcu burcu nane kekik kokar allah etmeyeee haha:zipla:
Dimi dimi :D
Bende gecen sene subattaki halimle bu subattaki fotografimi karsilastirayim takip edenler gorsun yani sizler :hobba:hedefe ulasmadim daha ama baya fark var 16 17 kilo kadar:hopp:
ekleyince haber ver şuan göremedim @P.nrrr nerdesin sende albüm yapacaktın

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Bende albüm yaosam mı ki :D
Kızlar temizlik diye gurisgim oturma odası salon eşyaların yerlerini değiştirdim pertim çıktı hiçte böyle aksiyonlara girismezdim ama oldu bı kere çok açım hemen yemek yemeliyim kuzeyde uyudu hazır

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Karataycılar!

Engin bilgilerinize ihtiyacım var leptin ile ilgili.

Okuduklarım arasında henüz istediğim bilgilere erişemedim...

Sormak istediklerim:
  • Akşam 18:00 da yenilen yemekten sonra uyumadan 2-3 saat önce içilen kefir leptini bozar mı?
  • Ara öğünler yok tamam, ama öğün aralarında içilecek ilaçlar leptini bozar mı?
  • Yeşil çay, şekersiz çay, Türk Kahvesi, maden suyu ve su dışında leptini bozan içecekler var mı?
Çok meraktayımmmmm:kötü::kötü::kötü::kötü:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
@KöyünDelisi gidecek baharım merak etme ama çekimden de öyle çıkmış kollar kardeşim bile dedi hatta kardeşim fahriye evcen bile bu çekim hatalarına düşüyor diye dalga geçti :D devamı gelecek ;)

Valla ben cumartesi neredeyse 2 saat durmadan oynadım hem de kaşıkla parmaklarım hamlamis resmen :p
Sen bı turda bizim için oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar