103 ile başladım canimda hiç o zamana ait foto yok attiklarinda eski fotolar zatrnSagolasin tugcecimm ben seni hic gormedim ama sende baya kilolar atmissin 100 kusurmuydun ben mi yanlis hatirliyorum yoksa.sanada helal olsun canimm benim bravomervecim aynen ne guzel bebesini tasiyorsun benle niye kiyasliyon kendini guzelim keske benimde yolda olsa bebem kilo her zaman verilir
Kız suanki halimi diyorum o resimlerde spor yapan bir Merve var şimdi ise sporr yapmayan bir Merve yağları sarkmış bir Merve hamileliği dahil etmiyorm zatiBaktim canim bana gore kilolu durmuyosun bide benle kendini kiyasliyon oy mervee oyy bu arada kizinda ayni sana benziyo masallahhh
Akşam maximum 20:00 de son bulmalı yani 18 de yemek yedin 20 de kefir zaten bozar yada 17 de yedin 21 de kefir yine bozar sadece yeni başlayan yüksek kiloda ve hamilelerde bu tarz aralara izin var
İlacı şu ike aldığın için bozmuyir ama sakız çiğnemek bozuyor
Son soru bozmayan varmı olacaktı galiba hisbikus gibi bitki çayları da bozmuyir
Ama diyelim ki çok aciktin henüz 4 saat olmadı ayran içebilirsun çünkü çok açlıktan bozacağı için keptini bu arada içtiğin ayran sadece yavaşlatıyor
Gene verirsin sporunuda yaparsin simdilik sen dokunulmazsin bebisin saglikli olsunda kilo ne ki canim fazla alma simdilik tamamdir dogumdan sinra dusunursun kilolarini moral bozmak yok 122 kiloyken kendimi oldurmeliydim o zamanKız suanki halimi diyorum o resimlerde spor yapan bir Merve var şimdi ise sporr yapmayan bir Merve yağları sarkmış bir Merve hamileliği dahil etmiyorm zati
Bende burda ceneye daldim yok foto yukle vs falan bu saat oldu spora anca cikabildim yeterki gezme cene olsun demiiEvdeki işleri bırakıp arkadaşla çanta almaya gittik karı milletine gezme olsun yeterki
Ay merve maşallah ne kadar tatlısın sen de kilonu belli etmeyenlerdensin@İremSu yükledim görebilirsin
Iremin neden kiloyu vermeye gevşek olduğu belli anacım o kilo vermek yerine kocaya kilo aldırmışBaktim canim bana gore kilolu durmuyosun bide benle kendini kiyasliyon oy mervee oyy bu arada kizinda ayni sana benziyo masallahhh
Bahar spor yap desen üşenirdin kızEvdeki işleri bırakıp arkadaşla çanta almaya gittik karı milletine gezme olsun yeterki
HaAy merve maşallah ne kadar tatlısın sen de kilonu belli etmeyenlerdensin
Iremin neden kiloyu vermeye gevşek olduğu belli anacım o kilo vermek yerine kocaya kilo aldırmışkız sık kendini biraz maşallah ne kadar güzel yüzün gözlerin var az asıl yavrum
Bahar spor yap desen üşenirdin kız
Hadi iyi gezmeler canım az da yürüyüş yap bari
Benim koca 64 kilo ve kilo alsa ölüm orucuna girer o derece dikkatli gerisini sen düşünHademi abla ya benim herifte iyi yer bu ara gene kilo aldi 80 kilo suan banada laf atiyo tovbe billah sen benim kiloma gelemezsin diye bende yastigi firlattim kafasina senin o tartiya bakan gozlerini patlatirim boyle mi destek olacan bana dedim iyi iyi hadi veriyon gecen sene neydin oyle duba gibiymissin ben hic farketmedim diyo beyefendiye bak kalk git şurdan sen ilk once koca gobegine bak dedim en sonunda odadan kovdumm
Maşallah kız ne güzelsin sen öyle. Kilonu da hiç göstermiyorsun ayrıcaKızlar galerime fotoğraf ekledim ve takip ettiklerim görsün istedim. Normalde kapaliyim ben ama burada açık fotolarım var. Kaldırırım bir kaç gün sonra hepinizi takip ettim galiba unuttuğum varsa hemen belirtin takip edeyim kusuruma bakmasın
Ben de şaşırdım abla en az 200-300 gr eksilir diye ümitliydim. Neyse geçmişe bakmayalım, sporumu yaptım geldim yine, nasıl olsa Azmin elinden bişey kurtulmaz, sabırla devamtabiki telas yapman cok normal cnm ates 39 u gecince insan korkuyor
neyseki senin artilar 2 haftalik
Tabu uykusuzlukta var
Cumaya baya gider heralde
ayni superlik devan ediyor
bu ara dis donemi heralde
Herkesde o telas var
Ins. Biran once patlasinda rahatlayin cnm
Ne isi aldinki sen
Evdenmi calisacan
bende sasirdim cnm
Dun cok yurudunya belki sislik olmustur
Süpersin şekerSukur 6 inci tekrardan sonra tartildim galiba pili biticek
Cuma 104.6
Bugun 103.8
-800 gr
heeeyooooo heyooo
Duyulmuştur komutanım, elimizden geleni yapıyoruzHuuuu benim takim
Tehlike çanlari çalmis
Karsi taraftan papatyayla irem ucmus
Ne yapip edip cumaya guzel eksiler gormeliyiz
Yoksa baharin dilinden kurtulamayiz
Instagram da bir kadın vardı. Kanser hastası 9 yaşından beri. Severek evlendiği aylarca bir sürü foto paylaştığı adam kadını dövüyormuş şimdi televizyona çıkmış. Tüm fotolar yalanmış nasıl bir dünya bu ya
Allah versin belasını inşallah, insanların göstermeye çalıştıkları yaşantıyla gerçekteki çok farklıEvet bende gazetede gördüm adam madde bagimlisiymis çocuk vs istiyorum sırf eşimin hücreleri yenilensin diye haberlere çıkıyormuş
Sonra kadına bıktım senin hastalığından demiş dövmüş bı hafta evde heryeri yara bere öleceğinden korkup özel bir hastanenin açılımın kapısının önüne atmış şeref yoksunu piskopatlar
Ne dalgası kız saçmalama bebek gibisin, fıstık fındık gibisin18 kisiyi takibe aldim gorunuyor mu kizlar goremeyen varsa yazsin bana gorenler isaretlesin bende bileyimm lutfenyaa aslinda paylasmak istemiyodum cok cirkin gorunuyorum ya bakipta dalga gecmeyin gulmeyin olur mu kizceler
Çok büyük değişiklik var sende de, çok güzelsin ayrıca. Ben de biraz zayıflayayım koyarım fotolarımıSanırım herkesi TKP ettim insg. Dakikada fotolari koydum hazırda o vardi
Abooo ne iyiymis benimki oyle cok takmaz ama izmire mülakatlara gitmisti 2 kilo fazlasi varmis kilo ver tekrar dene demisler benim manyak adam yatacak yerde bulamamisti sabah aksam kosmus az yedim bol su ictim diyo 5 kilo eksik cikmisti hepte yagdan gitmis hayret ettim nasil bir bunye metoysa ailecek boyleler cok cabuk veriyolar kiloyuBenim koca 64 kilo ve kilo alsa ölüm orucuna girer o derece dikkatli gerisini sen düşün
Ayy canimm benim sagolasin guzel bakan guzel gorur tesekkur ederim.mesaji asagidan yukari dogru okudum bu kesin ikradir dedim nasilda bildim verilemeyecek kilo yok canim azda olsa oz olsun yeterki sende hizli veriyosun insallah seninde en kisa zamanda onceni sonrani gorecezzzMaşallah kız ne güzelsin sen öyle. Kilonu da hiç göstermiyorsun ayrıca. Bu azimle manken gibi olursun...
Ben de şaşırdım abla en az 200-300 gr eksilir diye ümitliydim. Neyse geçmişe bakmayalım, sporumu yaptım geldim yine, nasıl olsa Azmin elinden bişey kurtulmaz, sabırla devam.
Süpersin şeker
Duyulmuştur komutanım, elimizden geleni yapıyoruz
Allah versin belasını inşallah, insanların göstermeye çalıştıkları yaşantıyla gerçekteki çok farklı.
Ne dalgası kız saçmalama bebek gibisin, fıstık fındık gibisin
Çok büyük değişiklik var sende de, çok güzelsin ayrıca. Ben de biraz zayıflayayım koyarım fotolarımı. Duba gibiyim şimdi, accık incelmem lazım önce
.
Bu yola baş koyduk hepimiz vericez inşallah.Ayy canimm benim sagolasin guzel bakan guzel gorur tesekkur ederim.mesaji asagidan yukari dogru okudum bu kesin ikradir dedim nasilda bildim verilemeyecek kilo yok canim azda olsa oz olsun yeterki sende hizli veriyosun insallah seninde en kisa zamanda onceni sonrani gorecezzz