Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Ma
@mefkurem cumanın gelişi pazartesiden belli olur belli olur :huri:

Aaa cok ayip ama :hayir: böylede yapilmazki

Kizlar fotolarimi ekledim galeriye sadece takip ettiklerim yazdim simdi sizleri takibe almam lazim teker teker takip etmedigim kacirdigim olursa etiketleyin olur mu

Canim masallah yüzün ne güzel ve kilonu hic göstermiyorsun :) birazdan bende yükliycem becerebilirsem 90 kilo halimde patliycak bomba gbi duruyuorum :agla: bazen kiziyorm kendime niye daha önceden yapamadin diye ama gec olsun da olsun zayif olmak ckk güzell bir duyguymus :kalp:

Sanırım herkesi TKP ettim insg. Dakikada fotolari koydum hazırda o vardi

Masallah kiz bahar ne cok belli inceldigin valla 70de bile iyi görunuyorsun hadi bi azim gene düs o kilolara :huri:

İrem senin boy kaç 120 lik durmuyorsun hele şuan benden zayıf göründün gözüme :kötü: senin için sevindim kendi adıma moralim bozuldu:koptum:

Kiz öyle deme masallah sende cok güzelsin :) hem öyle cok kilolu görunmuyorsn balik etli :kedim: kizin da ayni sen masallah

Kizlar bbende resim attim becerebilmissem eger ama cok fazla resim bulamadim. Gecenlerde teli yedeklemistim anca babamin kardesimin faceden eski resimleri buldum onlari attim :komik:

Kizz sarimiydin sen hic öyle diildin hayalimde :krizz: masallah 65iken manken gibiymissin e tabi boy cok farkediyor o yüzden dügün resimlerinde gene fena durmuyorsun :)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Canim masallah yüzün ne güzel ve kilonu hic göstermiyorsun :) birazdan bende yükliycem becerebilirsem 90 kilo halimde patliycak bomba gbi duruyuorum :agla: bazen kiziyorm kendime niye daha önceden yapamadin diye ama gec olsun da olsun zayif olmak ckk güzell bir duyguymus :kalp:
Sagolsin canim benimm tesekkur ederim:kedim:.ne guzel hedefine ulastin darisi bana insallah ama bacaklar beni cok zorluyo ya bicimsiz ve basenlerim felaket gorunuyor :(:krktm:

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Evt cnm cok sükür kredi cikmis bizde bugun ögrendik yarinda tapu islemlerni sag saglim halledersek bizde iyisi yok :)
Cok sevindim canim Allah isinizi rast getirsin hersey gonlunuzce olsun. :lili:
Aaa cok ayip ama :hayir: böylede yapilmazki

Masallah kiz bahar ne cok belli inceldigin valla 70de bile iyi görunuyorsun hadi bi azim gene düs o kilolara :huri:

Kiz öyle deme masallah sende cok güzelsin :) hem öyle cok kilolu görunmuyorsn balik etli :kedim: kizin da ayni sen masallah

Kizz sarimiydin sen hic öyle diildin hayalimde :krizz: masallah 65iken manken gibiymissin e tabi boy cok farkediyor o yüzden dügün resimlerinde gene fena durmuyorsun :)
suan bal kopuguyum ama emzirme isi bitsin en yakin zamanda yine sariya donus yapacagim cok ozledim sari ve uzun saclarimi. Dugunde yine iyiydim asil 90 larda hic resim bulamadim bi ara pc basina oturabilirsem yuklerim duba gibiydimhaha insallah yaza kadar bende senin gibi 65 leri gorurum. Bu arada senin fotolari cok merak ediyorum hadi yuklede bakalim :hopp:

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
@Bgmce @P.nrrr sizin albümleri göremedim kızlar
@İremSu irem hiç 120 kilo durmuyorsun nişandan sonramı aldın acep
çok güzelsin maşallah bu arada
@asfarovski fatma sen kapalıydın demi çok güzel vermişsin fıstık gübisin
Bende before after yapmıştım bi ara
buluyumda ekleyim bari
Takip edersen gorebilirsin sanirim

NaRTaneSi

Tepki
2.112
buluyumda ekleyim bari
Allah razi olsun ablam sagol tesekkuer ederim o senin guzelligin.nisanimda 120ydim nisandan sonra 2 3 kilo daha aldim bana bi rahatlik gelmisti sonra subatta dedim kendi kendime yaz geldi su haline bak 5 ay sonra dugunun var hemen zayiflama cabalarina giristim ilk basta akupunkturla 5 ayda 12 kilo kadar verdim gercekten cok iyi gelmisti borclandigimiz icin devam edemedim dugunden sonra tatilde cok kilo aldim bi anda insan bosluga dusuyor ya hani bi korunmak icin hap derken geri 117 oldum kasimdan bu yana vermek icin ugrasiyorum sukur 90 lara az kaldi istikrarli devam etseydim simdi 90 a degil 80 e kosuyor olurdum hayirlisi olsun bunada sukur abla hem bi inis cikis oldu bende :uc:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
buluyumda ekleyim bari

Kiz ben beceredm hata veriyor resmimi kücültmeliymki bide öyle deniyim

NaRTaneSi

Tepki
2.112
İremcigim maşallah pek güzelsin kilonun yakistigi Ender kişilerden birisin ayrıca;)
Ayyy:utangac:coook tesekkur ederim iltifatlarin icin ablam sagolasinn:tatlim:boyum var cok sukur olmasa napardim bilemiyorum esimde herhalde azda olsa orantili oldugum icin gozune batmadi sikayet etmedi bu zamana kadar.kalcam basenim yerine incecik bacaklarim ve kocaman bir gobegim kat kat simitlerim olsaydi baya sıkıntı olurdu sukurler olsun oyle degilim ama arada laf dokunduruyo beyefendi :hayir:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Ayyy:utangac:coook tesekkur ederim iltifatlarin icin ablam sagolasinn:tatlim:boyum var cok sukur olmasa napardim bilemiyorum esimde herhalde azda olsa orantili oldugum icin gozune batmadi sikayet etmedi bu zamana kadar.kalcam basenim yerine incecik bacaklarim ve kocaman bir gobegim kat kat simitlerim olsaydi baya sıkıntı olurdu sukurler olsun oyle degilim ama arada laf dokunduruyo beyefendi :hayir:
Tabikisidw bu güzelliğine zayıflık dahada güzellik katacaktır;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar