NaRTaneSi
~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
- Tepki
- 2.112
Ekran fotosu cek sonra yuklemeyi dene canimKiz ben beceredm hata veriyor resmimi kücültmeliymki bide öyle deniyim
Ekran fotosu cek sonra yuklemeyi dene canimKiz ben beceredm hata veriyor resmimi kücültmeliymki bide öyle deniyim
soylıyım canım banada bahar soylerı forumun yanında galerı var ordan yenı album olustur dıyorsunAlbüm hazırlamayı bı soyleyver bacim
Amiiin insallah biran once zayif fotolarimida koymak istiyorumm yarin gune gidicez orda bu gazla bi salata yerimm kalkarimTabikisidw bu güzelliğine zayıflık dahada güzellik katacaktır
Akşam irademi konuşturdum size verdiğim sözü tuttum demeni bekliyorumAmiiin insallah biran once zayif fotolarimida koymak istiyorumm yarin gune gidicez orda bu gazla bi salata yerimm kalkarim
Ben açamadm canm neden kiKizlar bbende resim attim becerebilmissem eger ama cok fazla resim bulamadim. Gecenlerde teli yedeklemistim anca babamin kardesimin faceden eski resimleri buldum onlari attim
Beni takip edersen gorebilirsin canimBen açamadm canm neden ki
Ben çözdüm çeyreğimi isterimAlbümümde 1 fotoğraf paylaştım hangisi benim sizce
Yazı dilimle tipimi çözebilene benden bı çeyrek altin
@İremSu @Eyledi15 @Bgmce @ikra
@P.nrrr @tugcess @Fittekkkmevsim
@asfarovski
siyah sagdan 2 cimi cnmAlbümümde 1 fotoğraf paylaştım hangisi benim sizce
@asfarovski
İremmmmmm hemen kiloları vermen lazım güzelliğin daha da ortaya çıksınAmiiin insallah biran once zayif fotolarimida koymak istiyorumm yarin gune gidicez orda bu gazla bi salata yerimm kalkarim
Ortadaki miAlbümümde 1 fotoğraf paylaştım hangisi benim sizce
@asfarovski
Aynen mor esarpli olanda olabilir kirmizilida ama en soldaki kizda guzelmis ama yasi kucuk duruyorOrtadaki mi)
Walla bu kadınların büyük çoğunluğu zayıf ve güzel ama bence ya pembe eşarp lı yada siyah eşarp lı olan sensinAlbümümde 1 fotoğraf paylaştım hangisi benim sizce
@asfarovski
Walla ben bişey beklemiyorum. Depresyondayım desem zuhalimin hışmından kurtulabilirmiyim acabaEksi bekliyormysun abla
canim simdiki halinde cok guzelmis baya zayif duruyorsunKızlar bende koydum bi kaç foto bakın bakalım
Teşekkür ederim canımdacanim simdiki halinde cok guzelmis baya zayif duruyorsun