Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Maşallah kız ne güzelsin sen öyle. Kilonu da hiç göstermiyorsun ayrıca;). Bu azimle manken gibi olursun...

Ben de şaşırdım abla en az 200-300 gr eksilir diye ümitliydim. Neyse geçmişe bakmayalım, sporumu yaptım geldim yine, nasıl olsa Azmin elinden bişey kurtulmaz, sabırla devam;).

Süpersin şeker;)

Duyulmuştur komutanım, elimizden geleni yapıyoruz:)

Allah versin belasını inşallah, insanların göstermeye çalıştıkları yaşantıyla gerçekteki çok farklı:(.

Ne dalgası kız saçmalama bebek gibisin, fıstık fındık gibisin;)

Çok büyük değişiklik var sende de, çok güzelsin ayrıca. Ben de biraz zayıflayayım koyarım fotolarımı;). Duba gibiyim şimdi, accık incelmem lazım önce:).
Kim kız ben mi :koptum::koptum: manken kim ben kimim :ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:

O bakan gözün güzelliği şekerim :hhhhhh::hhhhhh:
Abooo ne iyiymis benimki oyle cok takmaz ama izmire mülakatlara gitmisti 2 kilo fazlasi varmis kilo ver tekrar dene demisler benim manyak adam yatacak yerde bulamamisti sabah aksam kosmus az yedim bol su ictim diyo 5 kilo eksik cikmisti hepte yagdan gitmis hayret ettim nasil bir bunye metoysa ailecek boyleler cok cabuk veriyolar kiloyu:ckskc:

Nasıl meto kız maşallah o öyle :harika::harika:

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Kilo değil anacım Balık tuttum ben ;)
Screenshot_20180305-183518.png

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Ay merve maşallah ne kadar tatlısın sen de kilonu belli etmeyenlerdensin

Iremin neden kiloyu vermeye gevşek olduğu belli anacım o kilo vermek yerine kocaya kilo aldırmış :D kız sık kendini biraz maşallah ne kadar güzel yüzün gözlerin var az asıl yavrum

Bahar spor yap desen üşenirdin kız :D

Hadi iyi gezmeler canım az da yürüyüş yap bari
Eliptik yapmadan günü bitirmem fotoşum;)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Ayy gecmisi anca bitirdm, resimlerede baktm sonra yorum yapcm ama cok iyi oldu o ya nasil görünüyoruz diye bile bilmek insana daha cok güven veriyor :)
Alintilarm ucmaz insallah birazdn cvp vercem smdi makineyi bosaltcm doldurcma falan bugun baya kosturdk yarinda tapu islemlerini halletcez insallah ondan sonra tam kosturma zamanlar basliycak esim biraz izin alcak bakalm :)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Kizlar bbende resim attim becerebilmissem eger ama cok fazla resim bulamadim. Gecenlerde teli yedeklemistim anca babamin kardesimin faceden eski resimleri buldum onlari attim :komik:
Ben baktim canim seninde masallahin var cok kilon yok ki sadece benim gozume carpan dugunde cekindigin fotografin da vucudun cok iyi boyunda var ama biraz kollara yuklenip zayiflatsan harika olur:harika::harika:;)

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Ben baktim canim seninde masallahin var cok kilon yok ki sadece benim gozume carpan dugunde cekindigin fotografin da vucudun cok iyi boyunda var ama biraz kollara yuklenip zayiflatsan harika olur:harika::harika:;)
Evet icindeyken bende farketmemistim ama resimlerde gordum koldan ziyade kalcam var birde senin gibi ust bacaklarim kalin eritemiyorum

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Evet icindeyken bende farketmemistim ama resimlerde gordum koldan ziyade kalcam var birde senin gibi ust bacaklarim kalin eritemiyorum
Aynen canim bende işte ugrasiyorum ayaklarim kopacak artik aksam yataga yattigimda hissetmeme derecesine geliyorum ama bana misin demiyo ust bacak :sopa:insallah gittigi gunleride goruruz canim:tatlim:

Bgmce

Tepki
1.412
Aynen canim bende işte ugrasiyorum ayaklarim kopacak artik aksam yataga yattigimda hissetmeme derecesine geliyorum ama bana misin demiyo ust bacak :sopa:insallah gittigi gunleride goruruz canim:tatlim:
Insallah canim duzenli sporla mutlaka gidecektir ugrastiracak biraz :hobba:benim yavas yavas kuculmeye basladi hala fazlalik var ama giyemedigim kiyafetlerimin icine girmeye basladim

Bgmce

Tepki
1.412
Ayy gecmisi anca bitirdm, resimlerede baktm sonra yorum yapcm ama cok iyi oldu o ya nasil görünüyoruz diye bile bilmek insana daha cok güven veriyor :)
Alintilarm ucmaz insallah birazdn cvp vercem smdi makineyi bosaltcm doldurcma falan bugun baya kosturdk yarinda tapu islemlerini halletcez insallah ondan sonra tam kosturma zamanlar basliycak esim biraz izin alcak bakalm :)
Kacirdim galiba ben kredi isiniz oldu mu canim

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Instagram da bir kadın vardı. Kanser hastası 9 yaşından beri. Severek evlendiği aylarca bir sürü foto paylaştığı adam kadını dövüyormuş şimdi televizyona çıkmış. Tüm fotolar yalanmış nasıl bir dünya bu ya :hihi::hihi:
İnstada görünce helal olsun demiştim adama tam bi pislikmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar