Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Instagram da bir kadın vardı. Kanser hastası 9 yaşından beri. Severek evlendiği aylarca bir sürü foto paylaştığı adam kadını dövüyormuş şimdi televizyona çıkmış. Tüm fotolar yalanmış nasıl bir dünya bu ya :hihi::hihi:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Instagram da bir kadın vardı. Kanser hastası 9 yaşından beri. Severek evlendiği aylarca bir sürü foto paylaştığı adam kadını dövüyormuş şimdi televizyona çıkmış. Tüm fotolar yalanmış nasıl bir dünya bu ya :hihi::hihi:
Evet bende gazetede gördüm adam madde bagimlisiymis çocuk vs istiyorum sırf eşimin hücreleri yenilensin diye haberlere çıkıyormuş
Sonra kadına bıktım senin hastalığından demiş dövmüş bı hafta evde heryeri yara bere öleceğinden korkup özel bir hastanenin açılımın kapısının önüne atmış şeref yoksunu piskopatlar

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Evet bende gazetede gördüm adam madde bagimlisiymis çocuk vs istiyorum sırf eşimin hücreleri yenilensin diye haberlere çıkıyormuş
Sonra kadına bıktım senin hastalığından demiş dövmüş bı hafta evde heryeri yara bere öleceğinden korkup özel bir hastanenin açılımın kapısının önüne atmış şeref yoksunu piskopatlar
Daha önce denk gelmişti instada hatta baya garip gelmişti bana ama demekki adam şerefsiz çıkmış

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Huuuu benim takim :duyuru:

Tehlike çanlari çalmis :saskin:
Karsi taraftan papatyayla irem ucmus:saskin:
Ne yapip edip cumaya guzel eksiler gormeliyiz
Yoksa baharin dilinden kurtulamayiz:haha:

Baharın dilini koparsak ama biz yine de eksilerin alasını görsek. Ya da en güzeli @KöyünDelisi ve takımını bize yemeğe davet edeyim perşembe günü, cuma günü onlardaki artıyı anlatamam yaşatırım :haha::haha::haha:

Selam gençler dünden beri uğrayamadim saat ikide misafirler gelmeye başladı çoğalarak devam etti gece 1 gittiler :)şaftim kaydı resmen hizmet etmekten
Bugünde enkaz kaldırma calismalarim olacak tekrardan bı sil supur yapiyim

Tartilmadim çünkü geç kalktım ödem var ama kahvalti yi hemen hazirlamam hazirlamam lazimdi yarın bildirim yapiyim ama artı değil eminim yani

Maşallah bereketli olmuş misafirlerin, Allah kolaylık versin.
Kız ben 2. öğünümü yediğimde sen daha hiç yememişsin :D

Yorgunken bide spor yaparsan iyice odem olur
Bunu bilim adamlari soyluyor haha

Bilim adamları beni incelememişler henüz. Ben incelenmeden ortaya atılanları bilgiden saymam ben :haha::haha:

Abla sorma bayilmisiz resmen 2 gündür uykusuz olunca. Yeni uyandm tartilcam birazdn sonrada hemen cikcaz bankadan kredi onayi cikmis yarina insallah satiş olcak ay hadi insallah baya heycanliyim o konuda :))

Gözünaydın canım, Allah ödeme kolaylığı versin inşallah

Abla ya bu soğukta yüzüp hastami olucan boşver puanı önce sağlık:)

Aralıksız yüzmeyi düşündüm de, o kadar iyi spor yaparım, iyi yüzerim ama aralıksız yüzemem nefesim de yetmez gücüm de :)

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Karataycılar!

Engin bilgilerinize ihtiyacım var leptin ile ilgili.

Okuduklarım arasında henüz istediğim bilgilere erişemedim...

Sormak istediklerim:
  • Akşam 18:00 da yenilen yemekten sonra uyumadan 2-3 saat önce içilen kefir leptini bozar mı?
  • Ara öğünler yok tamam, ama öğün aralarında içilecek ilaçlar leptini bozar mı?
  • Yeşil çay, şekersiz çay, Türk Kahvesi, maden suyu ve su dışında leptini bozan içecekler var mı?
Çok meraktayımmmmm:kötü::kötü::kötü::kötü:
Akşam maximum 20:00 de son bulmalı yani 18 de yemek yedin 20 de kefir zaten bozar yada 17 de yedin 21 de kefir yine bozar sadece yeni başlayan yüksek kiloda ve hamilelerde bu tarz aralara izin var

İlacı şu ike aldığın için bozmuyir ama sakız çiğnemek bozuyor

Son soru bozmayan varmı olacaktı galiba hisbikus gibi bitki çayları da bozmuyir

Ama diyelim ki çok aciktin henüz 4 saat olmadı ayran içebilirsun çünkü çok açlıktan bozacağı için keptini bu arada içtiğin ayran sadece yavaşlatıyor

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
18 kisiyi takibe aldim gorunuyor mu kizlar goremeyen varsa yazsin bana gorenler isaretlesin bende bileyimm lutfen:hımm: yaa aslinda paylasmak istemiyodum cok cirkin gorunuyorum ya bakipta dalga gecmeyin gulmeyin olur mu kizceler :(

NaRTaneSi

Tepki
2.112
@İremSu gördüm fitolari baya incelme var ama en son gider en çok biriken .Yerler
Bacaklarim cok kalin ya ben kendimi bildim bileli var iste ust tarifimla problemim yok da iste toto bacak birazda gobegim var giydim cogu kiyafet olmuyo ust bol alt dar oluyo butun tuniklerim gomleklerim ustunu darattiriyorum yoksa cuval gibi oluyo giydiklerim :snzdglsn:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Bacaklarim cok kalin ya ben kendimi bildim bileli var iste ust tarifimla problemim yok da iste toto bacak birazda gobegim var giydim cogu kiyafet olmuyo ust bol alt dar oluyo butun tuniklerim gomleklerim ustunu darattiriyorum yoksa cuval gibi oluyo giydiklerim :snzdglsn:
Brnde de aynı sorun var ama zayifkjen olmuyor. O iş 47 kg da 53 de hiç öyle değildi

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Kilo bildirimim:

Cuma: 66.5
Güncel: 67.8
Fark: +1.3

ödemde var kesin bu aralar kosturmali günler geciriyoruz hatta gene disardayiz. Cumaya halledicem insallah :teyzos:
Halledersin sen canım onu
Aman sorma peşimdd herşeyde yumurtayı birlikte kiriyoruz ocağa yaklaştırmak istemiyorum ama herşeyin içinde öğrenmesi iyi birşey benim eşim bekar yaşamış 16 yaşından beri herşeyi yapar çalışırken ben hiç temizlik yapmazdım geç geldiğini için izin günümüzde gezelim diye erken geldiğinde bitirirdi o işleri
Sorma bahar Ocak benumde en korktuğum şey birde salata yaparken de korkuyorum
Bende albüm yaosam mı ki :D
Kızlar temizlik diye gurisgim oturma odası salon eşyaların yerlerini değiştirdim pertim çıktı hiçte böyle aksiyonlara girismezdim ama oldu bı kere çok açım hemen yemek yemeliyim kuzeyde uyudu hazır
ay ya benim hiç 103 kilolarda fotom yok

NaRTaneSi

Tepki
2.112
İrem senin boy kaç 120 lik durmuyorsun hele şuan benden zayıf göründün gözüme :kötü: senin için sevindim kendi adıma moralim bozuldu:koptum:
171 di en son ama diyetisyen 169 olctu esarptan bikac cm eksiltmis olabilir benim bildigim 171 boyum canim senin kac senide gormek isterim varsa fotolarin hepinizi merak ediyorum acikcasi :foto:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Foto var canimda öyle öncesi sonrası için yok dur koyayım bir tane
Koy canim bakalim benim kiloma genelde 90 en fazla 100 sundur diyolar ama tartida hic 90 i gormedim en az 98 i gormustum unideyken o oldu daha asagisi hic olmadi ama sizinle birlikte olacak insallah bide su yonden koydum fotolarimi gorunki bende hirslaniyim siz gordukce gaza geleyim kilo almayim diye kendime motivasyon olarak dusundum insallah bu gazla 2 haftaya 99 lara inerimm:hhhhhh:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
@İremSu ve @KöyünDelisi

kızlar muhteşem olmuşsunuz, süper incelmişsiniz tebrik ederim sizi. Maşallah:kaalp::kaalp:

@askrhpozitif annem senin karnında bebe var moralini neden bozuyorsun. Sağlıkla bebe dünyaya gelsin, zayıflatacaz seni de :kaalp:

Sagolasin tugcecimm ben seni hic gormedim ama sende baya kilolar atmissin 100 kusurmuydun ben mi yanlis hatirliyorum yoksa.sanada helal olsun canimm benim bravo :hopp:mervecim aynen ne guzel bebesini tasiyorsun benle niye kiyasliyon kendini guzelim keske benimde yolda olsa bebem kilo her zaman verilir :pist:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar