Ben göremedim pınarımKizlar sonunda bende yükliyebildm bakin kizlar
Ben göremedim pınarımKizlar sonunda bende yükliyebildm bakin kizlar
Cnm ben takip ettim seni bide sen et öle olur belkiBen göremedim pınarım
VaaavKizlar sonunda bende yükliyebildm bakin kizlar
Kızım siz zaten fındık gibi kadınlarsınız ne zayıflamasi walla genç ve güzel kızlarla yarışmak modumu düşürdüCnm ben takip ettim seni bide sen et öle olur belki
Niye öyle diyon kız benim oğlan boyumu aştı baksana koca kadın bu gencecik kızlarla yarışıyorum bendeValla ben sadece deniz ve balık resimleri koyarım kendimden utandim kendi fotomu koymam
Yasemin sende de baya fark var bravooNiye öyle diyon kız benim oğlan boyumu aştı baksana koca kadın bu gencecik kızlarla yarışıyorum bende
Bizde iyiyiz yaşımıza göre ama öşe değilmi hakaret etmeyelim kendimize
Sen kaç yaşımdasın canım
@P.nrr en büyük değişimi şuana kadar sende gördüm resmen kendini doğurmuşsun
Sagolsin canim benimm tesekkur ederim.ne guzel hedefine ulastin darisi bana insallah ama bacaklar beni cok zorluyo ya bicimsiz ve basenlerim felaket gorunuyor
Cok sevindim canim Allah isinizi rast getirsin hersey gonlunuzce olsun.
suan bal kopuguyum ama emzirme isi bitsin en yakin zamanda yine sariya donus yapacagim cok ozledim sari ve uzun saclarimi. Dugunde yine iyiydim asil 90 larda hic resim bulamadim bi ara pc basina oturabilirsem yuklerim duba gibiydiminsallah yaza kadar bende senin gibi 65 leri gorurum. Bu arada senin fotolari cok merak ediyorum hadi yuklede bakalim
Bende hevese geldim ama değişik bişey yapicam
Ekran fotosu cek sonra yuklemeyi dene canim
Kızlar bende koydum bi kaç foto bakın bakalım
Kızım siz zaten fındık gibi kadınlarsınız ne zayıflamasi walla genç ve güzel kızlarla yarışmak modumu düşürdü
Süper 95le 73 arasindaki fark cok belli cnm resmen belin incecik kalmis masallah hadi gene 73 lere dogru ilerle cnm cok güzel duruyirmusBnde attım kızlar
Ben goremiyorum pinarinki var ponini ki var seninki yookKızlar bende koydum bi kaç foto bakın bakalım
Beni takip et canımBen goremiyorum pinarinki var ponini ki var seninki yook
Ayy hoşgeldin ablaasonundaaaaaaaaa geldiiiimmmmmmmmmmmm
normal mail ile kaç kere uğraştım aktivasyon kodu yollamadılar sonra kimdi ekim gmail den gir yazmıştı ben tabii okuyorum sizisonun da gmaili oğlana açtırıp koda tıkladım geldim allahım çok şüküüürrrr
sonundaaaaaaaaa geldiiiimmmmmmmmmmmm
normal mail ile kaç kere uğraştım aktivasyon kodu yollamadılar sonra kimdi ekim gmail den gir yazmıştı ben tabii okuyorum sizisonun da gmaili oğlana açtırıp koda tıkladım geldim allahım çok şüküüürrrr