Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
sonundaaaaaaaaa geldiiiimmmmmmmmmmmm :D:D:D:D
normal mail ile kaç kere uğraştım aktivasyon kodu yollamadılar sonra kimdi ekim gmail den gir yazmıştı ben tabii okuyorum sizi :) sonun da gmaili oğlana açtırıp koda tıkladım geldim allahım çok şüküüürrrr
:huri:
Hoşgeldin canımcım
:tatlim:gözümüz yollarda kaldı bizi unuttu diyodum artıkın :hopp::hopp::zipla:

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
sonundaaaaaaaaa geldiiiimmmmmmmmmmmm :D:D:D:D
normal mail ile kaç kere uğraştım aktivasyon kodu yollamadılar sonra kimdi ekim gmail den gir yazmıştı ben tabii okuyorum sizi :) sonun da gmaili oğlana açtırıp koda tıkladım geldim allahım çok şüküüürrrr
Hosgeldin sefalar getirdin abla bizler iyiyiz cok sukur sen nasilsin

EKİM2009

yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
Tepki
416
pınarım aynen devam ediyorum her yediğim içtiğim şeye beni sağlıklı yapıp zayıflatıyor diye niyet yüklüyorum 21 gün tamamlansın inşallah artık bilinç altı otomatik ben sürekli demesem de yağları yakacak

EKİM2009

Tepki
416
@Bgmce
allaha şükür fizik tedavici ilaçların dozunu 2 katına çıkarınca daha çok uyuyorum verdiği ilacın birinin için de antidepresan da var horuldaya horuldaya günü geçiriyorum ağrılarım yok gibi bir şey şükür sağlamlaşıyorum :)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Insallah canim hedefe yaklastikca onlarda gidicektir bence cnkü sen cok spor yapiyorsun, bacak agirlikli yap sporunu :)

Sagol canim amin insallah
Baya cesaretlisin ben hic boyatmadim sacimi daha :))
Kiz 90 da olsan ben kadar olamazsin ben resmen evrim gecirmisim :haha:
Bu azimle 65ler yakindir canimm sana 70bile gider boyun var baya :huri:

Kizu cevapta yokkk

Sagol cnm bu sekilde yükleyebildm :huri:

Canim baya fark var sendede masallah oglunda cok tatli :kalp:

Aaa olurmu öyle sey sisko halimi görmedin heralde abla ne haldeymisim burasi sayesinde findik gbi oldum:haha: sende fistik olucaksin insallah :hopp:

Süper 95le 73 arasindaki fark cok belli cnm resmen belin incecik kalmis masallah hadi gene 73 lere dogru ilerle cnm cok güzel duruyirmus :lili:
Aynen canim zaten en iyi gelen yuruyus ve bisiklet onlarida elimden geldigince fazla yapmaya calisiyorum ama ayaklarim artik agrimaya basliyo fazlada yuklenmek istemiyorum zamanla gider insallah.esimin kiskancligi olmasa tatilden sonra daha cabuk verebilirdim 2 ay beni resmen evden cikartmadi annemle gidebilirsin tek basina gidemezsin diye beni eve mahkum etti resmen o zamnda aldigim kilolar yerlesti simdide zorlaniyorum işte :sopa: zaten hep bu kocalar suclu olmak zorunda

Bgmce

Tepki
1.412
@Bgmce
allaha şükür fizik tedavici ilaçların dozunu 2 katına çıkarınca daha çok uyuyorum verdiği ilacın birinin için de antidepresan da var horuldaya horuldaya günü geçiriyorum ağrılarım yok gibi bir şey şükür sağlamlaşıyorum :)
ay o uykudan banada lazim ya :)) agrin olmasin da insallah tez zamanda toparlarsin birseycigin kalmaz abla

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
@Beynimobez aaa aşk olsun unutkanım dedim de sevdiklerimi unutacak kadar da değilim daaaa
Topluca bu siteyi evimiz bildik ekim bizler aynen devam sohbet muhabbet
Gönüller bir olunca mekan fark etmiyormuş
Ekim şu şeyda bilmem ne bi kadın var kitabı var ol der olur mu ne okudunmu bilinçaltı telkinle uğraşıyor bilinçaltı yöntemi ile 65 kiloya inmiş herşeyi yiyerek yiyecekleri kodluyormuş oda
Sen yazınca aklıma o kadının dedikleri geliyor hep

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Aynen canim zaten en iyi gelen yuruyus ve bisiklet onlarida elimden geldigince fazla yapmaya calisiyorum ama ayaklarim artik agrimaya basliyo fazlada yuklenmek istemiyorum zamanla gider insallah.esimin kiskancligi olmasa tatilden sonra daha cabuk verebilirdim 2 ay beni resmen evden cikartmadi annemle gidebilirsin tek basina gidemezsin diye beni eve mahkum etti resmen o zamnda aldigim kilolar yerlesti simdide zorlaniyorum işte :sopa: zaten hep bu kocalar suclu olmak zorunda
Aaa niye öyle bişey yaptı

Bgmce

Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.11.30
1 adet yumurta
1 dilim peynir
7 adet zeytin
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi

Ara ogun 14.00
1 adet muz

Ara ogun. 16.30
1 bardak sut
7 8 tane findik

Aksam yemegi 19.00
1 adet karniyarik
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Su. 2 lt

Spor. Yok

EKİM2009

Tepki
416
@Beynimobez o kitabı okumadım ama içeriğini tahmin edebiliyorum bilinç altı ne doğru ne yanlış , gerçek mi değil mi ayırt edemez sen neye inanırsan ona göre hareket eder her şeyin farkın da olup tüm gün olumlu, yapıcı cümleler kullanırsan bir süre sonra bilinç altı onu benimser ona göre davranır

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Gordum ablacimm masallahin varr haa helal sana:harika:
Saolasın canım inşallah bi daha kilo almam
Böyle kalıyım en azından
Sende de görecez müthiş değişimleri hep beraber şahit olacaz hiç merak etme
Pınarda bizim tornamızdan geçti bak Değişimi görüyorsun
Yeterki iste...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar