EKİM2009
yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
- Tepki
- 416
aaa o nasıl iş kafam karıştı vallaAyyy sorma ekimim
Aramizda ne irlandalilar varmisda haberimiz yokmus
Buraya gelince millet maskesini cikardi
Ben bide bikac kisinin kimligi gercekmis
Her zaman hep birlikte saglikla mutlulukla ins. DilegimNiye acaba burnumun direği sizladi ,
İyki varsın iyki bizim yanımızdasin apppplaaamm
İyi geceler hanımlar, hasta oluyorum galiba, tüm eklemlerim ağrıyor. Ağrı kesici içtim uyuyayım da geçsin sabaha kadar...
Aaaa hic hasta olma zamani degil tatlimİyi geceler hanımlar, hasta oluyorum galiba, tüm eklemlerim ağrıyor. Ağrı kesici içtim uyuyayım da geçsin sabaha kadar...
Soyle ozetliyim cnmaaa o nasıl iş kafam karıştı valla
Soyle ozetliyim cnm
Bahar ayfermis
Nigar _dilek
Melegimveben zeynep_hicran
Ikra_safiye
Baska sahtekar yoktu heralde![]()
Senin kafa fokurducak cunku kimisi nickinide degistirdihah valla nicklerini sadece kullanırım yoksa cadı kazanından beter benim kafa iyice fokurdar
Aminnn aminnn hepimiz icin ins.ben artık uyumaya gidiyorum şaşı görmeye başladım allah hepimize rahatlık versin uyurken kendiliğinden yansın yağlar sağlıkla zayıflayalım inşallah
Minoset plus alabilirsin canım@KöyünDelisi ay çok teşekkür ederim saat 9 gibi Parol almıştım az bir iki saat bekleyip minoset alabilirim o zaman majezik falan var ama işte emziriyorum diye almadım
Bence sen verilip verilip nasıl alınır adlı bir makale yazŞehire gelmisiniz ama kendinizi egitememisiniz canikom
Bizde size nasil kilo verilir adli bi ders verecez bu hafta![]()
![]()
ben heryerdeyim ablakızz zilliiii sendin bana diğer sitede mesaj atan seni yaradana kurban oluruuummm baharım anam anam şimdi sarılıp ciğerime basasım geldi seniiii
Sen sanki farklisinAbla bunda daha ne numalar var zehir bu zehir
Seni mi özledi ki acabaKoyunmusunuz siz kizzz![]()
![]()
Nerden cagrisim yapti bilemiyorum
TerbiyesizzzzErkek olsam şunu derdim bize zamanında koyun dediler bizde koyduk ve gittik
geçmiş olsun ben dedim dimi ay inşallah ufaklik hastalanmaz uyumadiysan hemen bı zencefil bal limonlu çay yapİyi geceler hanımlar, hasta oluyorum galiba, tüm eklemlerim ağrıyor. Ağrı kesici içtim uyuyayım da geçsin sabaha kadar...
boşver abla sen eski bildiğin gibi devam ethah valla nicklerini sadece kullanırım yoksa cadı kazanından beter benim kafa iyice fokurdar
Allah rahatlık versin ablaben artık uyumaya gidiyorum şaşı görmeye başladım allah hepimize rahatlık versin uyurken kendiliğinden yansın yağlar sağlıkla zayıflayalım inşallah
Ayyyy bunu soyleyene bakin heleBence sen verilip verilip nasıl alınır adlı bir makale yaz
Biseymi dokunduda cnm niye agriyorMidem çok fena kızlar ya mecburen bı iki dilim ayvayi limonlayip yiyeceğim Baska türlü geçeceği yok ilacın sktsi geçmiş attım şimdi uzun süredir iyiydi
Yumurta tost greyfurt et yedim protein çok mu geldi kiBiseymi dokunduda cnm niye agriyor
İremsu oldu nartanesi ama onuSenin kafa fokurducak cunku kimisi nickinide degistirdi
ikra ayni
Bahari bildin zaten deli iste
Nigar dilegin burdaki nicki Ayyulduz
Melegimve ben zeynebin nicki Bgmce
habinar yaseminin nicki Beynimobez
Emziren mervenin nicki elzn4260
Baska yoktu heralde