Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Kendimi tanıtmak farz oldum
Adım dilek 34 yaşına yeni bastım,boy 1.68 kumral hafif balık etli :)bir bayanım ha bide ayaklarım 40 numara
Oğlan 13 kız 8 yaşında bide kocam var yanında da promosyonu kv:) evimin kadini çocuklarımın anası kocamın söförü kv stres topuyum ha eltiminde fitnelik fesatlık konusunda doktora yapmasına yardımcı olan eltisi:) dün bizdelerdi eliptik aldım ya salonun köşe de duruyor kıskançlıktan bu ne diye bile sormadı :)
Amma herşeye Rağmen mutlu huzurlu bı kadınim çünkü benim kocam var:haha::haha:
Ay sesli gülüyorum yaaa valla komşular gelecek kadın kafayı yedi diye :D

Mehlikatun

Aktif Üye
Tepki
160
Canım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor
Hoşbuldum tatlimmmmmm sizleri gördüm daha iyi oldum :hopp:

@Mehlikatun çıtır mezune hoşgeldin :):)
Sagol tattlimm, ay ne güzel yaa citir mezune :hobba: darisi buradaki herkese olsunn:huri:
Aaaa nick değişik demi habinar ben :)

Ay kuzu şimdi daha bi gıcıklar inşallah sıkılıp gider hepsi

Fatımacım kullandığın ilaç iştahmı açıyor Acaba
Burada bulunan hemen hemen herkes yaşadığı olumsuzlukları hüznü heyecanı neşeyi mideye atarak mutlu olanlardandı biz farkındalığımızı oluşturduk hepimiz strese dayalı pişman şişmanlardandık hiç kendini yalnız hissetme senden çooook var :)
Eneee kizz senmisin canim yaaa ozlemisim ne günlerdi beee:mavis:
@Mehlikatun yavru kuş hoşgeldin gel opem :öpücük:
Ahhaa hosbuldum canisi kizz sende tanidik misinn acaba:saskin::lili:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kendimi tanıtmak farz oldum
Adım dilek 34 yaşına yeni bastım,boy 1.68 kumral hafif balık etli :)bir bayanım ha bide ayaklarım 40 numara
Oğlan 13 kız 8 yaşında bide kocam var yanında da promosyonu kv:) evimin kadini çocuklarımın anası kocamın söförü kv stres topuyum ha eltiminde fitnelik fesatlık konusunda doktora yapmasına yardımcı olan eltisi:) dün bizdelerdi eliptik aldım ya salonun köşe de duruyor kıskançlıktan bu ne diye bile sormadı :)
Amma herşeye Rağmen mutlu huzurlu bı kadınim çünkü benim kocam var:haha::haha:

Hahahha ayy kizzz tam aile komedisi olmus o :krizz: dizi olsaniz izlerimya :huri: ama iyi oldu bu artik karisdirmam :haha:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Tabi koca muhim kim para kazanacak sonra :D şaka bir yana o benim en büyük şükür sebeplerimden biri çok şükür

Valla kız onu bana özel getirtti eski iş yerim sipariş üzerine hemide
Bende işyerinden buldum ama sipariş olmasa da tam oldu valla
@KöyünDelisi he hunileri de isteyelim yönetimden sonra buradan da kovulalim oldu canım tamam turkler göçebe bir kavim ama bu kadarını kaldırmaz benim Boğa burcum :p
Benim köken yörük zaten
Bu yürüyüş kararı kaç gün sürecek peki ponicim diyetisyen 3 hafta spor salonu iki hafta sürmüştü galiba :p
Nouyor sağlı sollu giriştinix poniye
Hoşbuldum tatlimmmmmm sizleri gördüm daha iyi oldum :hopp:

Sagol tattlimm, ay ne güzel yaa citir mezune :hobba: darisi buradaki herkese olsunn:huri:

Eneee kizz senmisin canim yaaa ozlemisim ne günlerdi beee:mavis:

Ahhaa hosbuldum canisi kizz sende tanidik misinn acaba:saskin::lili:
bil bakalım kimim

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Gidip şu mısırı patlatayim adam beni kovmadan evden ekrana bakıp bakıp gülen karısına Allah hidayet versin demekten dilinde tüy bitti adamcağızın :D teli şarja takıyorum az konuşun bak okuması zor oluyor gece gece

Kolay gelsin canimm benim kocada gelck smdi 10dkya isten, ona yemek isitcam. Ne bu erkeklerden cektigimiz :saskin: bende gidiciiim smdi bencede az konusun kizlar yetisemiyorm sonra :teyzos:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar