Sonuçta onun iyiliği için yapıyoruzOnu gördüm kizz dayagi yidi zaten
Sonuçta onun iyiliği için yapıyoruzOnu gördüm kizz dayagi yidi zaten
Vayyy 75 den 65 e indim heeAblişko en güzeli zaten şuan 65 görünümlü 80 kilosun hiç acele etmene gerek yok
Balık seviyorsan yersin sevende iyi seviyor@Ayyulduz kesin bende beğenmem öyleyse hissediyorum
kız milletin kafa gidecek iyiceYok bacım bebesi kocası bile yok Ayfer ayrı bı deli hayal aleminde yaşıyor garibim
Haha öyle hayal et senBenim de kaynanam bile yok hatta eltim bile yok Ay düşüncesi bile mutluluk verdi şimdi
Koca önemli koca mühimKızım bak benim yazdığım herşey gerçek Arap Bi kocam var şu an sesli sesli yorum yapıyorum yüzüme bakıyor dik dik. Ya elinden neti alacak sizsiz kalacağım ya kaçıp gidecek kocasiz kalacağım
Yonetimden isteyelimYaseminim kuzum çok teşekkür ederimama bir iki zamana bebe yapayım Bi daha kilo alayım Bi daha vereyim inşallah
Ay iyice çizdik kızlar valla huniler nerede renk renk getirin bari
Nereden buldun kızKız ben onu bulana kadar ne çektim
O zaman , zayıfmissinPp deki foto benim. 2 yaşında falan galiba. Nasıl kızlar
Siparişle oluyor muyduOnu bana özel ithal ettiler
Sen sen mi inanmamAhhh ahh gençlik işte bacım bende zamanında oyleydim şimdi ölü taklidi yapiyorum
bence yeni sitedenAcaba bu akşamki nesemi neye borçluyum 1.kabuskadan olabilir 1. Ayakkabı aldım ondanda olabilir
Ozaman kıskanmiştimda diyememistim şimdi nefsimi yendim hakkiya hakkını teslim ediyim dedimVayyy 75 den 65 e indim hee)
Balıkta iyi fikir tabi kızartma olmassa
İlla mezun olucam diyosun bu hafta yani
Benim de kaynanam bile yok hatta eltim bile yok Ay düşüncesi bile mutluluk verdi şimdi
ben bi süre detokslardan uzak duracam cnm
Yinede begendigin bisey olursa buraya at
Pınarcigim söylemesi ayıp kocasının nartanesi kadar olmasa dabenim kocada hastadır bana yapamaz bensiz
Kız bizim deli sen niye eliptik yapmiyon kaç gündürkız milletin kafa gidecek iyice
Haha öyle hayal et sen
Koca önemli koca mühim
Yonetimden isteyelim
Nereden buldun kız
O zaman , zayıfmissin
Siparişle oluyor muydu
Sen sen mi inanmam
bence yeni siteden
Çok tatlısın canımPp deki foto benim. 2 yaşında falan galiba. Nasıl kızlar
Ben fırçamı yemiştim bi kere, niye tekrarına sebep oluyorsun sen bakiimmİkra yi gördüm abla 3 dilim ince pizza yemiş benden duymuş olma ama
Bence yaprak hatta baya detaylı baktımKız yaprak mı o bmde halı gibi görüyorum
Kızıl sayılır abla kapandıktan sonra saçlar koyulasti biraz ama kaslar falan ebruli telden atayım mi havalı bir fotoCok tatliiii
Kizilmisin sen
Bence kocan kapuskana likör katmış sana hastalığından Fatma kız benPınarcigim söylemesi ayıp kocasının nartanesi kadar olmasa dabenim kocada hastadır bana yapamaz bensiz
Ne aldın bakayım ayakkabı kırmızı 17 punt mu yoksaAcaba bu akşamki nesemi neye borçluyum 1.kabuskadan olabilir 1. Ayakkabı aldım ondanda olabilir
Ben survivora bakiyom
Türkiye romanya var
Ben survivora bakiyom
Türkiye romanya var
Tabi koca muhim kim para kazanacak sonrakız milletin kafa gidecek iyice
Haha öyle hayal et sen
Koca önemli koca mühim
Yonetimden isteyelim
Nereden buldun kız
O zaman , zayıfmissin
Siparişle oluyor muydu
Sen sen mi inanmam
bence yeni siteden
Çok tatlısın canım
Ben fırçamı yemiştim bi kere, niye tekrarına sebep oluyorsun sen bakiimm
Birazdan zuhal abla döver nasılsa seni ben sessiz kalayım bariMenüm:
10:00 1kahve az sütlü, 1 hurma
12:00 1,5tb ekmek, 1haslm yumurta, 1kk peynir, az salca, 2 dana jampon salam, domates biber kereviz
15:30 1 yesil elma, yarim portakal
18:00 1karnibahar pizza (karnibaharn 5/1 ile), bol Salata
20:30dünden kalan tiramisu, bi anlik aklima düsmesiyle mideme indirdm cok pismanimm
2 fincan yesilcay
2 fincan kiraz sapi cayi
3lt Su
100 dk n.t.yürüyüs = 100p
Zaten pek ısrar etmez ben anne yemeği yemekte ısrarcıyım maalesefffffYemin ettim de ozaman bozduramaz diyetini korkar çarpılmandan)
Beni motive etmedi benim suçum yok ablaaHer zaman bahane bulmakda üstümüze yok dimi
Kiz hani diyetisyenle bastan basladiydin
Çok güzel yeni karar alırımBu ponide aynı ben hep yeni fikirler kararlar
Doğrudur ya bnm gözler pek iyi değil son zmnlarda zaten. Hele ekrandaysa. Geçen dr ekranında sayıyyı seçemedim bi de eşimle inatlaştm bi dr gideym bariBence yaprak hatta baya detaylı baktım
Kızıl sayılır abla kapandıktan sonra saçlar koyulasti biraz ama kaslar falan ebruli telden atayım mi havalı bir foto
Bence kocan kapuskana likör katmış sana hastalığından Fatma kız benbaşka başka isimler diye diye olmayan aklımızı da aldınız
Ne aldın bakayım ayakkabı kırmızı 17 punt mu yoksa
Ben de bakıyordum sözde ama kocaya mısır patlatmaya girdim mutfağa ttüttürdüm sonra size cevap yazmaya daldım
Bu yürüyüş kararı kaç gün sürecek peki ponicim diyetisyen 3 hafta spor salonu iki hafta sürmüştü galibaZaten pek ısrar etmez ben anne yemeği yemekte ısrarcıyım maalesefffff
Beni motive etmedi benim suçum yok ablaa
Çok güzel yeni karar alırım
Bak yeni bi karar daha aldım dışarda yürüyüşe başlıyorm yarın
Doğrudur ya bnm gözler pek iyi değil son zmnlarda zaten. Hele ekrandaysa. Geçen dr ekranında sayıyyı seçemedim bi de eşimle inatlaştm bi dr gideym bari
Kendimi tanıtmak farz oldumYok yok firin baligi aldim cnm
Ayy keske bu hafta olsa ama imkansiz gbi insallah 2 haftaya mezunum ama
ayy ne alemsin kizz
Tamam abla haklisin tabi seni cok zorluyor. Ben 2 haftaya mezun olcagimdan yapmaliyim
Kizzz herkezi birbirne karisdirdn yakiz senin hem nick hem isim degisince bende mala döndüm sen smdi warriorinside olan nigarsin dmi ama aslinda dilek