Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Yok bacım bebesi kocası bile yok Ayfer ayrı bı deli hayal aleminde yaşıyor garibim:haha:
kız milletin kafa gidecek iyice :D

Benim de kaynanam bile yok hatta eltim bile yok Ay düşüncesi bile mutluluk verdi şimdihaha
Haha öyle hayal et sen
Kızım bak benim yazdığım herşey gerçek Arap Bi kocam var şu an sesli sesli yorum yapıyorum yüzüme bakıyor dik dik. Ya elinden neti alacak sizsiz kalacağım ya kaçıp gidecek kocasiz kalacağım
Koca önemli koca mühim
Yaseminim kuzum çok teşekkür ederim :asikk::asikk:ama bir iki zamana bebe yapayım Bi daha kilo alayım Bi daha vereyim inşallah

Ay iyice çizdik kızlar valla huniler nerede renk renk getirin bari
Yonetimden isteyelim
Kız ben onu bulana kadar ne çektim :haha::haha::haha::haha::seviyor::seviyor::seviyor::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:
Nereden buldun kız
Pp deki foto benim. 2 yaşında falan galiba. Nasıl kızlar
O zaman , zayıfmissin :D
Onu bana özel ithal ettiler :p
Siparişle oluyor muydu
Ahhh ahh gençlik işte bacım bende zamanında oyleydim şimdi ölü taklidi yapiyorum:haha::haha:
Sen sen mi inanmam
Acaba bu akşamki nesemi neye borçluyum 1.kabuskadan olabilir 1. Ayakkabı aldım ondanda olabilir:zipla:
bence yeni siteden

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Balıkta iyi fikir tabi kızartma olmassa;)

Yok yok firin baligi aldim cnm :)

İlla mezun olucam diyosun bu hafta yani:huri:

Ayy keske bu hafta olsa ama imkansiz gbi insallah 2 haftaya mezunum ama -kop

Benim de kaynanam bile yok hatta eltim bile yok Ay düşüncesi bile mutluluk verdi şimdihaha

:krizz::krizz: ayy ne alemsin kizz

ben bi süre detokslardan uzak duracam cnm
Yinede begendigin bisey olursa buraya at

Tamam abla haklisin tabi seni cok zorluyor. Ben 2 haftaya mezun olcagimdan yapmaliyim :teyzos:

Pınarcigim söylemesi ayıp kocasının nartanesi kadar olmasa da:haha: benim kocada hastadır bana yapamaz bensiz :krizz:

Kizzz herkezi birbirne karisdirdn ya :haha: kiz senin hem nick hem isim degisince bende mala döndüm sen smdi warriorinside olan nigarsin dmi ama aslinda dilek :krizz:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Kız yaprak mı o bmde halı gibi görüyorum :haha:
Bence yaprak hatta baya detaylı baktım :D
Cok tatliiii
Kizilmisin sen
Kızıl sayılır abla kapandıktan sonra saçlar koyulasti biraz ama kaslar falan ebruli telden atayım mi havalı bir foto ;)
Pınarcigim söylemesi ayıp kocasının nartanesi kadar olmasa da:haha: benim kocada hastadır bana yapamaz bensiz :krizz:
Bence kocan kapuskana likör katmış sana hastalığından Fatma kız ben :p başka başka isimler diye diye olmayan aklımızı da aldınız
Acaba bu akşamki nesemi neye borçluyum 1.kabuskadan olabilir 1. Ayakkabı aldım ondanda olabilir:zipla:
Ne aldın bakayım ayakkabı kırmızı 17 punt mu yoksa
Ben survivora bakiyom
Türkiye romanya var

Ben de bakıyordum sözde ama kocaya mısır patlatmaya girdim mutfağa ttüttürdüm sonra size cevap yazmaya daldım :D

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
kız milletin kafa gidecek iyice :D

Haha öyle hayal et sen

Koca önemli koca mühim

Yonetimden isteyelim

Nereden buldun kız

O zaman , zayıfmissin :D

Siparişle oluyor muydu

Sen sen mi inanmam
bence yeni siteden
Tabi koca muhim kim para kazanacak sonra :D şaka bir yana o benim en büyük şükür sebeplerimden biri çok şükür

Valla kız onu bana özel getirtti eski iş yerim sipariş üzerine hemide

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

10:00 1kahve az sütlü, 1 hurma

12:00 1,5tb ekmek, 1haslm yumurta, 1kk peynir, az salca, 2 dana jampon salam, domates biber kereviz

15:30 1 yesil elma, yarim portakal

18:00 1karnibahar pizza (karnibaharn 5/1 ile), bol Salata

20:30 :( dünden kalan tiramisu, bi anlik aklima düsmesiyle mideme indirdm cok pismanimm

2 fincan yesilcay
2 fincan kiraz sapi cayi
3lt Su
100 dk n.t.yürüyüs = 100p

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Menüm:

10:00 1kahve az sütlü, 1 hurma

12:00 1,5tb ekmek, 1haslm yumurta, 1kk peynir, az salca, 2 dana jampon salam, domates biber kereviz

15:30 1 yesil elma, yarim portakal

18:00 1karnibahar pizza (karnibaharn 5/1 ile), bol Salata

20:30 :( dünden kalan tiramisu, bi anlik aklima düsmesiyle mideme indirdm cok pismanimm

2 fincan yesilcay
2 fincan kiraz sapi cayi
3lt Su
100 dk n.t.yürüyüs = 100p
Birazdan zuhal abla döver nasılsa seni ben sessiz kalayım bari :(

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Yemin ettim de ozaman bozduramaz diyetini korkar çarpılmandan:))
Zaten pek ısrar etmez ben anne yemeği yemekte ısrarcıyım maalesefffff :(
Her zaman bahane bulmakda üstümüze yok dimi :haha:
Kiz hani diyetisyenle bastan basladiydin :hayir:
Beni motive etmedi benim suçum yok ablaa:pist:

Bu ponide aynı ben hep yeni fikirler kararlar :haha:
Çok güzel yeni karar alırım hanimis
Bak yeni bi karar daha aldım dışarda yürüyüşe başlıyorm yarın :hobba:
Bence yaprak hatta baya detaylı baktım :D

Kızıl sayılır abla kapandıktan sonra saçlar koyulasti biraz ama kaslar falan ebruli telden atayım mi havalı bir foto ;)

Bence kocan kapuskana likör katmış sana hastalığından Fatma kız ben :p başka başka isimler diye diye olmayan aklımızı da aldınız

Ne aldın bakayım ayakkabı kırmızı 17 punt mu yoksa

Ben de bakıyordum sözde ama kocaya mısır patlatmaya girdim mutfağa ttüttürdüm sonra size cevap yazmaya daldım :D
Doğrudur ya bnm gözler pek iyi değil son zmnlarda zaten. Hele ekrandaysa. Geçen dr ekranında sayıyyı seçemedim bi de eşimle inatlaştm bi dr gideym bari

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Zaten pek ısrar etmez ben anne yemeği yemekte ısrarcıyım maalesefffff :(

Beni motive etmedi benim suçum yok ablaa:pist:

Çok güzel yeni karar alırım hanimis
Bak yeni bi karar daha aldım dışarda yürüyüşe başlıyorm yarın :hobba:

Doğrudur ya bnm gözler pek iyi değil son zmnlarda zaten. Hele ekrandaysa. Geçen dr ekranında sayıyyı seçemedim bi de eşimle inatlaştm bi dr gideym bari
Bu yürüyüş kararı kaç gün sürecek peki ponicim diyetisyen 3 hafta spor salonu iki hafta sürmüştü galiba :p

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Yok yok firin baligi aldim cnm :)

Ayy keske bu hafta olsa ama imkansiz gbi insallah 2 haftaya mezunum ama -kop

:krizz::krizz: ayy ne alemsin kizz

Tamam abla haklisin tabi seni cok zorluyor. Ben 2 haftaya mezun olcagimdan yapmaliyim :teyzos:

Kizzz herkezi birbirne karisdirdn ya :haha: kiz senin hem nick hem isim degisince bende mala döndüm sen smdi warriorinside olan nigarsin dmi ama aslinda dilek :krizz:
Kendimi tanıtmak farz oldum
Adım dilek 34 yaşına yeni bastım,boy 1.68 kumral hafif balık etli :)bir bayanım ha bide ayaklarım 40 numara
Oğlan 13 kız 8 yaşında bide kocam var yanında da promosyonu kv:) evimin kadini çocuklarımın anası kocamın söförü kv stres topuyum ha eltiminde fitnelik fesatlık konusunda doktora yapmasına yardımcı olan eltisi:) dün bizdelerdi eliptik aldım ya salonun köşe de duruyor kıskançlıktan bu ne diye bile sormadı :)
Amma herşeye Rağmen mutlu huzurlu bı kadınim çünkü benim kocam var:haha::haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar