Benimki kırmızı olsun 5 fazla olsunYaseminim kuzum çok teşekkür ederim ama bir iki zamana bebe yapayım Bi daha kilo alayım Bi daha vereyim inşallah
Ay iyice çizdik kızlar valla huniler nerede renk renk getirin bari
Benimki kırmızı olsun 5 fazla olsunYaseminim kuzum çok teşekkür ederim ama bir iki zamana bebe yapayım Bi daha kilo alayım Bi daha vereyim inşallah
Kız ben onu bulana kadar ne çektimBacım seçim hakkını bizden yana kullan fit olunca biz sana en zengininden bı Arap buluruz
Şaka şaka eniştecigime saygilarimi ilet lutfen
Her halti yiyebiliyorum ama ben onu yiyemiyorum 5 kilo vericigimide bilsem yiyemem@Ayyulduz onuda hiç yemedim denicem bakalım ilk defa
Ben poni bildiğin poniAblacım ya fav a atamadım burada, ilk sayfaya mi yazsak puanları nasıl yapsak ben unuturum hemen
Dileği de alalım baharım ay ayfer mi desem nigari mi al desem
Ay deli olacağım kim kimdi valla Türk filmi durun siz kardeşsiniz diye bağıracağım
Teşekkür ederim kamilecim darısı size inşallah
He valla ya dersen onu de güzelim
Aynen valla ben de başka isim desem ertesi gün unuturum Allahtan milyonlarca Fatma var ülkede de rahatım
Sen kazana düştün
Pinarcim aman dikkat kuzum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik en tehlikeli zaman sakın uyma şeytana
Aleykum selam ponicim eee dökül bakalım senin ismin ne
Ayy aşk böcükleri. Nasıl tanıştınjz??Kız ben onu bulana kadar ne çektim
Ben poni bildiğin poni
Gerçi sen baharı çakmıştın de mi
Onu bana özel ithal ettilerAyy aşk böcükleri. Nasıl tanıştınjz??
Aman enişteye sahip çık bizim faydamiz olmaz sonraKız ben onu bulana kadar ne çektim
Naptın onlaraBenim de kaynanam bile yok hatta eltim bile yok Ay düşüncesi bile mutluluk verdi şimdi
Onu bana özel ithal ettiler
Valla bence de bu hallerde olabilir kv kp de yokmuş haftasonuAman enişteye sahip çık bizim faydamiz olmaz sonra
Bı an aklıma kocasının nartanesi geldi nerde bu kız aklims gelen bu hallerde şuan gibi geldi ama
Kazen gibi bı tuşla ativerdim hayatimdanNaptın onlara
Bunu kaldıramamAnaaaa yinemi 80
Kiz poni benden azda olsa siskosun
Hosgeldin bu arada
Benim kocam senin kocani döver bikerem
Ahhh ahh gençlik işte bacım bende zamanında oyleydim şimdi ölü taklidi yapiyorumValla bence de bu hallerde olabilir kv kp de yokmuş haftasonu
Ay canım inşallah rabbim gönlüne göre versin profildeki gibi tatlış bi kızın olsun inşallahYaseminim kuzum çok teşekkür ederim ama bir iki zamana bebe yapayım Bi daha kilo alayım Bi daha vereyim inşallah
Çok tatlısın gözler fena bakıyo amaPp deki foto benim. 2 yaşında falan galiba. Nasıl kızlar
Dedim işte fenasın diyeHem de en başından
deliKazen gibi bı tuşla ativerdim hayatimdan
Kız poni o kiloda sen kırarsın o yaprağı hemen in üzerindenBunu kaldıramam
Hemen harekete gwçmem lazımm
Deli yaaaBenim de kaynanam bile yok hatta eltim bile yok Ay düşüncesi bile mutluluk verdi şimdi