Beyazpapatyammm
Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
- Tepki
- 713
Eli maşalı kaptan, valla elinde zopaynan geziyoKizzz pinar canin dayak istiyor heralde
Onuda yinmi
Deli deli konuşma diyecektim ki bi baktım yazan zaten köyün delisiymişYirken utanacaktinnnn baby
Bizden iyilik sen anlat
kız ben yönetimi bukdum
Bizim grubun kapısının koluna ip bağladım diğer ucunu da belime gezip gezip geri geliyorum
Kız seytanin işi gücü yok bizimi sürecek onun daha büyük planları vardır kesin durten beynindir vur kafasına@KöyünDelisi ben de ne olsun nefsime savaş halindeyim işte şeytan durtuyor ye diye ama yokkkkkk bu sefer şeytana uymak
benim cezai ehliyeti mi yok kiYaramazlik yapmadan git gel
Meme önemli yazık sakınmayim verin emzirme bitince insan bı boşlukta hissediyor kendini@mefkurem ayy ablam bende oğlumda çok iyi çok şükür ya bişi yok kuzumda yakama yapışıyor su anda meme diye
Eli maşalı kaptan, valla elinde zopaynan geziyo
Deli deli konuşma diyecektim ki bi baktım yazan zaten köyün delisiymiş
Erken yat sen bugün@mefkurem yok yapmadım bu saatten sonra yapmam evdekiler mantı luplettiler bende menemen yaptık akşam için
Şu anda midem kazınıyor ama bı dünya su içtim midenin içi su dolu
kaydedildiKilo bildirimim
80.3
Menü
Sabah(9:00)
1.5 dilim ekmek
3 YK menemen 1 yumurta ile
Kk peynir
Yeşillik
3 zeytin
Öğle(14:00)
1 kabak 1 yumurta ile kabak omleti
1 bardak ayran
Akşam(18:00)
1 dlm ekmek
2 YK et sote
Salata
Şu:1 lt bugün niye böyle bilmiyorum şimdi fark ettim yatana kadar iki olur en kotu
Spor:45 dj eliptik 185 puan @P.nrrr
Kizzz pinar canin dayak istiyor heralde
Onuda yinmi
Gidip siteyi dolaşayim sizde oturmayin bosbos hadi site dolaşmakta kalori harcatiyormus
@KöyünDelisi ben de ne olsun nefsime savaş halindeyim işte şeytan durtuyor ye diye ama yokkkkkk bu sefer şeytana uymak
Neka protein okadar tok kalan mide bacisi@KöyünDelisi vurdum vurdum ah şu beyin yokmu aç gözlü beyin
Yokk yaa yemicem bişi çok inat ettim ama yarın biraz protein ağırlıklı beslencem bakalım bu saatte acikmayayim diye
Diyetin ilk zamanları ben akşamı hep pro ile kapattım çünkü pronun sindirim suresi daha uzun bı sure o şekilde yap istersen gündüz sebze tüket yada ikiye bölüp her iki ogjndede de pro ve sebze olsun@KöyünDelisi vurdum vurdum ah şu beyin yokmu aç gözlü beyin
Yokk yaa yemicem bişi çok inat ettim ama yarın biraz protein ağırlıklı beslencem bakalım bu saatte acikmayayim diye
Ablacım ya fav a atamadım burada, ilk sayfaya mi yazsak puanları nasıl yapsak ben unuturum hemen9.TAKIM SPOR PUANLARI
Yapılan spor dk sı *zorluk puanı
Ip atlama ___10 tane ___1 puan
Hoplama __20 tane ____1 puan
Normal tempo yürüyüş _1 puan
Serbest dans ____________1 puan
Normal yüzme __________1 puan
Yoga______________________1 puan
Tempolu yürüyüş _______2 puan
Kondüsyon bisikleti _____2 puan
Leslie ____________________3 puan
Bantta yürüyüş __________3 puan
Plates,bölgesel,aletli gym__3 puan
Zumba ____________________3.5 puan
Cardio(leslieden hızlıysa) _3.5 puan
Jillan ______________________4 puan
Aralıksız koşu______________4 puan
Aralıksız tempolu yüzme___4 puan
Eliptik______________________4 puan
Spor Bildirim örneği
Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Tempolu yürüyüş 40 dk *2=80
Toplam 215 puan
Bu şekilde bildirim yapılıp @Pnrrr-20 etiketlenecektir
Dileği de alalım baharım ay ayfer mi desem nigari mi al desemDileğe yapmazsan kabul etmem de ne olur de
Teşekkür ederim kamilecim darısı size inşallahTebrik ederim
@asfarovski canim darisi en kisa zamanda basimiza
He valla ya dersen onu de güzelimYeşilçam flimine döndük valla
Aynen valla ben de başka isim desem ertesi gün unuturum Allahtan milyonlarca Fatma var ülkede de rahatımTamam canim bunu bidaha gormeyecrksin
Evet bu devlet okullari bitti resmen bize gonderdikleri kitaplar bombos resmen bi derste butun uniteyi bitiriyoruz sonra bi suru fotokopi testvs yoksa cocuklara cok yaxik oluyorda tabi heryerde eksigi tamamlamaya calismiyo kimse
Hani su ne cektin beeeediyen teyze varya valla o geldi aklima cikta kurtul canim ya su evden
gecmis olsun canim ins bisey cikmazda basitce hallederler
Abla dun aksamdan beri girmedim ya o yuzden cok olmus
esinle temizliktemi yapiyosunuz benimki temuzlerken kirletmeyi basariyoda cesaret edemiyorum onunla ise girismeye
Bende o saflardanim zaten sahte isim vermeye kalktim bi sitede sonra i verdigim ismi kendim unuttum
guzel tebrik ederim ama lahana bagimliklik yapan sendin dimi
bilmem oyle zapliyorum sagdan sola normalde survivor izlerdimde bu sene sevmiyorum
Sen kazana düştünLütfen en çok bana surtun ben oluyum mezun
Pinarcim aman dikkat kuzum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik en tehlikeli zaman sakın uyma şeytanaKizlarr 2 dk girmedim amma lak lak etmissiniz
Bu aralar cok kötuyum kendimi durduramiyorm biraz önce dün yarim biraktigim tiramisuyu yedimcoook pismanimmm ama anlik gitti valla noldu böyle bilmiyorum toparlamam lazim kendimi bir an önce
Aleykum selam ponicim eee dökül bakalım senin ismin neSelamm herkeseeee
Bizim köyün delisi yumurta diyeti yapıyordu ya onu yapsana yarın çok işe yarıyor 1 gün yapmıştım hemen atmıştım fazlaligiAfiyet olsun cnm spor da yapilmis menüde güzel
Valla az vur kafama akillanmicak yoksa
Ozaman hemen bende dolasaymmm
Yeme kiz yeme arkasindna gelen pismanlik daha kötu oluyor inan tut kendinii. Teminden beri detokslara bakuyorm ne yaparda kurtaririm diye
Sen bize en iyisi aramızdaki üçkağıtçilar deAblacım ya fav a atamadım burada, ilk sayfaya mi yazsak puanları nasıl yapsak ben unuturum hemen
Dileği de alalım baharım ay ayfer mi desem nigari mi al desem
Ay deli olacağım kim kimdi valla Türk filmi durun siz kardeşsiniz diye bağıracağım
Teşekkür ederim kamilecim darısı size inşallah
He valla ya dersen onu de güzelim
Aynen valla ben de başka isim desem ertesi gün unuturum Allahtan milyonlarca Fatma var ülkede de rahatım
Sen kazana düştün
Pinarcim aman dikkat kuzum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik en tehlikeli zaman sakın uyma şeytana
Aleykum selam ponicim eee dökül bakalım senin ismin ne
Ben alıyorum şimdi ilk sayfaya canımAblacım ya fav a atamadım burada, ilk sayfaya mi yazsak puanları nasıl yapsak ben unuturum hemen
Dileği de alalım baharım ay ayfer mi desem nigari mi al desem
Ay deli olacağım kim kimdi valla Türk filmi durun siz kardeşsiniz diye bağıracağım
Teşekkür ederim kamilecim darısı size inşallah
He valla ya dersen onu de güzelim
Aynen valla ben de başka isim desem ertesi gün unuturum Allahtan milyonlarca Fatma var ülkede de rahatım
Sen kazana düştün
Pinarcim aman dikkat kuzum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik en tehlikeli zaman sakın uyma şeytana
Aleykum selam ponicim eee dökül bakalım senin ismin ne
Birde yoğurdu cacık yada ayran olarak tüketmekten baya etkili@KöyünDelisi bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım belki faydası olur bu saatlere acikmam
Bu arada kuzeyin adı doğru mu pekiYarın kahvaltıya misafirim var sonra daha çamaşır katlanacak , bulaşık makinası bitmek üzere onlar yerleştirilecek , kuzey bey yeni uyudu ben kahve keyfi yapacagim eşimde erken yattı bugün
Yok kuzum estağfurullahSen bize en iyisi aramızdaki üçkağıtçilar de
Ben alıyorum şimdi ilk sayfaya canım
İstediğini de canım ikiside benim
Bizim köyün delisi yumurta diyeti yapıyordu ya onu yapsana yarın çok işe yarıyor 1 gün yapmıştım hemen atmıştım fazlaligi