Beyazpapatyammm
Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
- Tepki
- 713
@KöyünDelisi yoğurt çok tüketiyorum ya emziriyorum iyide oluyor
Balıkta iyi fikir tabi kızartma olmassaEvt bak oda olabillir ama baska bisilerde buldm bi degerlendiriym kafamda bakalm. Bide yarn aksama balik var bugn aldim pazardan esim calisiyo bugun diye yarn beraber yiyelm dedik
İlla mezun olucam diyosun bu hafta yani@mefkurem abla senin o ayran detoksu attign kadinin videolarni izliyorm baya güzel tarifler var bu haftada ondan bisiler yapabilrm beni son 2 günde iyi kurtardi bu hafta
Yoğurtta nane pul biberi koyuyorum güzel oluyor her bakımdan bagirsaklarida coşturuyor@KöyünDelisi yoğurt çok tüketiyorum ya emziriyorum iyide oluyor
Yok bacım bebesi kocası bile yok Ayfer ayrı bı deli hayal aleminde yaşıyor garibimBu arada kuzeyin adı doğru mu peki
Yok kuzum estağfurullah
Ellerine sağlık canım
Wuuuuu gözlerim yaşardı inan
ASFAROVSKİ
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 9,6kg
Ekim:3,4 kg
Kasım:3,5 kg
Aralı: 2,7kg
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,4 kg
Ocak :1,1kg
Şubat :3,3kg
Degerlendirme
Başlangıç Kilosu (ekim) = 78,9
Bitiş Kilosu (şubat) =64,9
Verilen Toplam Kilo =14 kg
Yüzde Olarak Toplam = %21,57
Toplam Süre = 15 Hafta
10 ekim 2017 tarihinde 78,9 kg başladığı diyet serüvenine 23 Şubat 2018 tarihinde toplam 14 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Tebrikler!:KK9:
En güzel dua valla inşallah Rabbim on sene sonra bile mezun olduğumuzz kilolarda kalmayı nasıl etsin inşallahWuuuuu gözlerim yaşardı inan:cicek:
Tebrikler canım benim çok sevindim senin adına
mezuniyetindeki kilon kalıcı olsun inşallah
Kızım bak benim yazdığım herşey gerçek Arap Bi kocam var şu an sesli sesli yorum yapıyorum yüzüme bakıyor dik dik. Ya elinden neti alacak sizsiz kalacağım ya kaçıp gidecek kocasiz kalacağımYok bacım bebesi kocası bile yok Ayfer ayrı bı deli hayal aleminde yaşıyor garibim
Anaaaa yinemi 80Kilo bildirimim
80.3
Bana iyi gelen tok tutan sihirli besinlerin,sabah yediğim yumurta öğlen yediğim yulaf ezmesi sütle yada sadece süt bunlar beni akşama kadar okadar rahat goturuyorki akşam ne yersem yiyim sorun yasamiyorum konsantrem tamsa@Ayyulduz kesinlikle öğle yarin öğlen et türü yicem bakalım faydası olacak mı ya bu gün zorlandıkları bu güne kadar bişi yoktu
Efferimmm örnek ögrenci iste@mefkurem yok yapmadım bu saatten sonra yapmam evdekiler mantı luplettiler bende menemen yaptık akşam için
Şu anda midem kazınıyor ama bı dünya su içtim midenin içi su dolu
Yaseminim kuzum çok teşekkür ederimWuuuuu gözlerim yaşardı inan:cicek:
Tebrikler canım benim çok sevindim senin adına
mezuniyetindeki kilon kalıcı olsun inşallah
Benim de kaynanam bile yok hatta eltim bile yok Ay düşüncesi bile mutluluk verdi şimdi
Bacım seçim hakkını bizden yana kullan fit olunca biz sana en zengininden bı Arap buluruzKızım bak benim yazdığım herşey gerçek Arap Bi kocam var şu an sesli sesli yorum yapıyorum yüzüme bakıyor dik dik. Ya elinden neti alacak sizsiz kalacağım ya kaçıp gidecek kocasiz kalacağım
Seviyorsan tombaligini oda güzel bir tercih@Ayyulduz bende mutlaka sabah yumurta tüketiyorum benide tok tutuyor yulaf ezmesi hiç yemedim deneyebilirim birde tonbalikli salata deniycem bakalım