Kız sen diske uğraşıyordun ya diyete döndüğünü bilmedimAy bi ablam bildi beni yaaa
Hele köyün delisi ajan hemen afişe eder diyodum ama iş yokmuş ondada @KöyünDelisi
Hoşgeldin canımBende katılmak isterim
kız sen yürek mi yedinAlışverişimi yaptım gelip yerleştirdim bi de 2 büyük tepsi pizza yaptım kızlara. Yedim mi yemedim
diyeceğimi sandınız demi yedim tabi ki de
)
Hadi menümü de yazayım da sırayla sopaları çıkarın
Sabah 10:30 tiroid ilacı, 500 ml su
11:00 2 haşlanmış yumurta, 1 kk kadar beyaz peynir, yarım dilim esmer ekmek, domates, salatalık
16:30 3 kepçe brokoli çorbası, salata, 3 ince dilim pizza(ekmeği çok inceydi, içinde de tonbalığı , brokoli, soğan ve biber vardı. Çoğunluğu sebzeydi yani).
Su 2.5 lt, onu 3,5-4 e tamamlarım.
Spor henüz yok!!!
Hoşgeldin KamileMerhaba hanimlar nasilsiniz cooooook yorucu bi gunun sonunda sukur cayimi alip tv karsisina gectim baya bi birikmis gecmis nasil bitecek bilmiyorum
Sarmalaebuyujse on çokMenü
Ver coşkuyu kaptaniçe
Sabah 9
2 dl çavdar ekmeği ile tost 5-6 zeytin
Öğlen 14
1kase karnabahar kıymalı
1 kase yoğurt
Akşam 19
10 tane kadar vardır bulgurlu kıymalı yaprak sarması yoğurtlu
Su 1,5 litre
Filtre kahve bitki çayı karışım
30 dk zumba yeni spor taytı tişört alıydım onların hevesine koptum evde te me atme jeee diye
pınarımı etiketliyecez abla
Kız ayfer ciddi mi valla kalpten gideceğim daha kimler var böyle bi ben mi safım kendi adımı veriyorum her yere ben şok valla
Şöyle en guzelinden bir menü patlatiyim
Kahvalti 2 ceviz
2haşlanmis yumurta
3 zeytin
Beyaz peynir
Öğle azcik kuruyemiş li 1dilim ananasli
Kakaolu yulaf ezmesi
Aksam
1 kooocccaaamaan tabak kabuska
1 kase yoğurtlu semizotu
2 lt su
2 büyük bardak bitki çayı
45 dk eliptik yapicigim
öğrenme boşverAman yareppi herkesin adı farklıymış ya. Ben bu yükü taşiyamicimm yoo yoooo
Nasıl öğrencem yeni ay gerçek isimleriniziiii
Sana hep nickinle seslenebilirmiyim
kuru meyve ye bisjbis yerineGünler sonra bir menü yazayım ben yaaa... Artık sahalara dönüş yapayım yoksa yuvarlanıp gidecem
09:00 1,5 dilim ekmek, 4 zeytin, 2 dilim peynir, yeşillik, 1 çay kaşığı bal
13:00 10-15 kadar çiğ kabak çekirdeği
16:00 3-4 adet biskrem (bu aralar tatlı isteğimi bastıramıyorum)
18:00 1 kepçe lebeni çorbası(unsuz), 2 yk bulgur pilavı ve bol renkli salata
2 litre su ancak içmişimdir
Spor yine yok, dönemedim sporuma
Kiz hani dun yedin bittiydiablaaaaaa ben nasil yazacam yyediklerimi bu fircadan sonra
Kizlarr 2 dk girmedim amma lak lak etmissiniz
Bu aralar cok kötuyum kendimi durduramiyorm biraz önce dün yarim biraktigim tiramisuyu yedimcoook pismanimmm ama anlik gitti valla noldu böyle bilmiyorum toparlamam lazim kendimi bir an önce
Kız hiç üzülme onu yiyen isteyen sen değilsin ki beynin yemişonu boşver
şükür kavusturanaSelamm herkeseeee
Merhaba,Selamm herkeseeee
Hey Allahim yaaayDeeeermisim yok yok bugn yemedim
Dimi ya bizde ilk üçü tarihe yazarız üçüncüde ben oluyum en iyisi
Evet abla lahana gillerden gittim yine.
Bugün yediğimi duysan sopayla kovalarsın(
Evet Safiye ama ikra da diyebilirsiniz daha kolay
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım, bi kapıyı kapayan bi kapıyı açar elbet. Kendinize göre huzurlu tatlı bi ev bulursunuz inşallah
Hoş geldin aramıza canım, ben de 33 yaşındayım, 3 kızım var.1 aydır bu hatunların arasındayım. Hep birlikte eriyelim inşallah...
Pazartesi kan sonuçları çıkacak, endoskoyi
Filan ne zaman yaptırırsam artık
Saçlarımı boyattım ya, birkaç ay önce ani bir kararla orjinal kömür saçlarımı kumral ve bal sarısına çevirmişti de arkadaş sürekli ilgi istiyor beni delirtiyor
Kız ben senin ev sahibi stres atmak için gebertsem olur mu
Şu an çok havalı ablammmm... uçuşuyoreeee
hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Sen yeterki iste nasıl erirsin buradabizimle
Deli gibi korkuyorum, zamanında bana canlı yapmışlardı ve nefes alamıyorum diye tokat yemiştim)
Endoskopiden çok kolonoskopi benzeri birşey yapacaklar onu düşünüyorum ben
Ahh o stres herşeyin sebebi
Alışverişimi yaptım gelip yerleştirdim bi de 2 büyük tepsi pizza yaptım kızlara. Yedim mi yemedim
diyeceğimi sandınız demi yedim tabi ki de
)
Hadi menümü de yazayım da sırayla sopaları çıkarın
Sabah 10:30 tiroid ilacı, 500 ml su
11:00 2 haşlanmış yumurta, 1 kk kadar beyaz peynir, yarım dilim esmer ekmek, domates, salatalık
16:30 3 kepçe brokoli çorbası, salata, 3 ince dilim pizza(ekmeği çok inceydi, içinde de tonbalığı , brokoli, soğan ve biber vardı. Çoğunluğu sebzeydi yani).
Su 2.5 lt, onu 3,5-4 e tamamlarım.
Spor henüz yok!!!
Menü
Ver coşkuyu kaptaniçe
Sabah 9
2 dl çavdar ekmeği ile tost 5-6 zeytin
Öğlen 14
1kase karnabahar kıymalı
1 kase yoğurt
Akşam 19
10 tane kadar vardır bulgurlu kıymalı yaprak sarması yoğurtlu
Su 1,5 litre
Filtre kahve bitki çayı karışım
30 dk zumba yeni spor taytı tişört alıydım onların hevesine koptum evde te me atme jeee diye
pınarımı etiketliyecez abla
Kız ayfer ciddi mi valla kalpten gideceğim daha kimler var böyle bi ben mi safım kendi adımı veriyorum her yere ben şok valla
Şöyle en guzelinden bir menü patlatiyim
Kahvalti 2 ceviz
2haşlanmis yumurta
3 zeytin
Beyaz peynir
Öğle azcik kuruyemiş li 1dilim ananasli
Kakaolu yulaf ezmesi
Aksam
1 kooocccaaamaan tabak kabuska
1 kase yoğurtlu semizotu
2 lt su
2 büyük bardak bitki çayı
45 dk eliptik yapicigim
Birazda zenden yüz bulmuşlar hele bı tane gri pijamalı koca gotlu vardı ya o ayrı gıcıkti
Tamam canim bunu bidaha gormeyecrksin
Evet bu devlet okullari bitti resmen bize gonderdikleri kitaplar bombos resmen bi derste butun uniteyi bitiriyoruz sonra bi suru fotokopi testvs yoksa cocuklara cok yaxik oluyorda tabi heryerde eksigi tamamlamaya calismiyo kimse
Hani su ne cektin beeeediyen teyze varya valla o geldi aklima cikta kurtul canim ya su evden
gecmis olsun canim ins bisey cikmazda basitce hallederler
Abla dun aksamdan beri girmedim ya o yuzden cok olmus
esinle temizliktemi yapiyosunuz benimki temuzlerken kirletmeyi basariyoda cesaret edemiyorum onunla ise girismeye
Bende o saflardanim zaten sahte isim vermeye kalktim bi sitede sonra i verdigim ismi kendim unuttum
guzel tebrik ederim ama lahana bagimliklik yapan sendin dimi
bilmem oyle zapliyorum sagdan sola normalde survivor izlerdimde bu sene sevmiyorum
Günler sonra bir menü yazayım ben yaaa... Artık sahalara dönüş yapayım yoksa yuvarlanıp gidecem
Yalniz degilsinKız ayfer ciddi mi valla kalpten gideceğim daha kimler var böyle bi ben mi safım kendi adımı veriyorum her yere ben şok valla
Bazi arkadaslarin uyeliklerinde problem oluyor giremiyolarMerhaba,
sitemizde birden fazla üyelik yasaktır.
Tekrari halinde bütün hesaplarınız silinecektir.
Keyifli forumlar.
YÖNETİM!
Kız hiç üzülme onu yiyen isteyen sen değilsin ki beynin yemiş onu boşver
Selamm herkeseeee
hwmen kalk spor yap
şükür kavusturana
Antidepresan iki tane sırt agrım için verdi Dr um inşallah canım ben az yiyorum ama stres çok kilo yaptı bende
Şeyda ya sen ve yüz kilo nekadar uzak rakam gibi geliyor çok istikrarlı çok güzel beslenen bı kızsın sen ya
üye olmaya çalışırken oldu. nihayet üye olabildim merhabalar bu aradaMerhaba,
sitemizde birden fazla üyelik yasaktır.
Tekrari halinde bütün hesaplarınız silinecektir.
Keyifli forumlar.
YÖNETİM!
Kizlarr 2 dk girmedim amma lak lak etmissiniz
Bu aralar cok kötuyum kendimi durduramiyorm biraz önce dün yarim biraktigim tiramisuyu yedimcoook pismanimmm ama anlik gitti valla noldu böyle bilmiyorum toparlamam lazim kendimi bir an önce
Selamm herkeseeee
Kız sen diske uğraşıyordun ya diyete döndüğünü bilmedim
Hoşgeldin canım
kız sen yürek mi yedin
Hoşgeldin Kamile
Sarmalaebuyujse on çok
öğrenme boşver
kuru meyve ye bisjbis yerine
şu an pcden yaziyorum ama diğer bahsettiğinz hesap yüzünden telden giremiyorum bu hesabıma,o hesap telde açık olduğu için o hesptan çıkamıyorum yardımcı olur musunuz lütfenUyarıda bulunmak zorundayız kusura bakmayınız.
Keyifli sohbetler tekrar..
Diger hesaplar kapatıldı zaten. Otomatik atacaktır.şu an pcden yaziyorum ama diğer bahsettiğinz hesap yüzünden telden giremiyorum bu hesabıma,o hesap telde açık olduğu için o hesptan çıkamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen
'köyün akıllısı' diye nickimi alacaktm unuttumhwmen kalk spor yap
şükür kavusturana
Degişiriz hemen'köyün akıllısı' diye nickimi alacaktm unuttum
neydelim o biskremi simdi bizGünler sonra bir menü yazayım ben yaaa... Artık sahalara dönüş yapayım yoksa yuvarlanıp gidecem
Valla aramizda kalsin ben aldiriyorum olmuyo yoksa gitmiyoKaynak kitapta yasak bilinçlimi yapıyor bunu MEB bilmiyorum ne gibi bir planları projeleri varsa gelecek nesilden endişeyle bekliyoruz
of bende cok severim lahana dolmasiniAsıl lahana dolması asigim hiç unutmam bekarım annem akşamdan ertesi gün için lahana sarmış bir ikiitane aliyim dedim gece gozum donmus tencerenin hepsine yakın yemistim
hosgeldin poniSelamm herkeseeee
Kiz hani dun yedin bittiydi
Ne olduuuu
hehe valla abla haxirsin sopalarla hemen siraya gecirecen valla yok yetti pide bu haftalik artisida geldi sagolsunHey Allahim yaaay
Kandirikcibu kandirdigin icin