Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
tabiki stres cok önemli cnm
Biz burda birbirimize hervturlü konuda destek olmaya calisiyoruz

Aaaa ne güzel
Burda fatma ,fatosumuz da var

aman iyiki kurtulduk ondan :haha:
Benim azimli hirsli dilegim gelmis ben ne yapayim nigari :kalp:

kacamak yaptim deme inanmam :hayir:
Canım applam dile benden kaç kilo vereyim şimdi:)

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Bu menüyü görmüyor gözüm ve bugün hafif bir menü yapıcağına eminim

Bugün daha iyi bir menü olucak, dünü unutalım ;)

Kızzzz bugün bomba menü istiyorum su spor yemek herşeyiyle :)

Bugün 0 kaçamaklı bir menü olsun ablacım ama iyi çok abartmamışsın senden korkuyordum :)

Bende bende bende
Gnaydınnnnnn
Tamam canim bunu bidaha gormeyecrksin
Oğlan çıktı sınavdan sıkıntı ya bu okul işleri devlet okullarının içine tukurduler özele gonderiyim diyosun yıllığı 25 milyar çok para ama çevremde iyi bir okula gitsin yavrum düşüncesi ile insanı mecbur killiyolar hayırlısı olsun zor zamanlar
Evet bu devlet okullari bitti resmen bize gonderdikleri kitaplar bombos resmen bi derste butun uniteyi bitiriyoruz sonra bi suru fotokopi testvs yoksa cocuklara cok yaxik oluyorda tabi heryerde eksigi tamamlamaya calismiyo kimse
Ayy kizlar bizde bugun biraz gezindik ev fiyatlari nolmus öyle ya of off nolcak bakalm. Bugun ev sahibini aradik hani nezaman yaptiriyorsun biz sogukdayiz kombi calismiyor diye adam diyorki ben onun elektrikten oldgnu düsünmüyorm sen galiba kombiye iyi baktiramadin, esim sinirlendi tabi artk baya sesi yuksellti 3 tane kombici cagrdik hep parasni biz ödedik. 2 aya cikiyoruz biz ayarla depositoyuda dedi adamda tamam dedi artk kesin cikicaz biz diyoduk enazindan su elektrigi yaptirsa bu sene yazida gecirsekde biraz daha para koysak kenara direk ev alsak diye smdi sanirkm kiraya cikcaz mecburen. Ev sahibimiz tam bi o.. cikti valla okadar sinirliyimki kendisine. Haftasonu kombi hic calismiyor hafta ici gün icinde calisiyor aksamlari gidiyor. baskalarinda kullanmasindan dolayi böyle sanirm
Hani su ne cektin beeee :eek:diyen teyze varya valla o geldi aklima cikta kurtul canim ya su evden
Ben geldimmm minnoşlarrr
Nasılsınız ne var ne yok bakalım...

Tahlillerimi yaptırdım, hafta içi tahlil sonuçlarını görüşüp endoskopi ve sigmoidokospi için gün ayarlayacağız. Görmeden birşey diyemedi. Mide çıkışın problemli gibi görünüyor ultrasonda dedi. Bakalım artık

Kuaförden çıktım eve gidiyorum şimdi
gecmis olsun canim ins bisey cikmazda basitce hallederler

O kadarda fazla degil abartma :)) okuyunca biter

Okul varmiydida bugün
Abla dun aksamdan beri girmedim ya o yuzden cok olmus
Oyyyy yine bir sürü mesaj tamı tamına 126 diyi ama sorun yok ben hepsini tek tek okuyup alıntılama yapicim. Bugün eşimle temizliğe giristik :hihi: tabi birlikte yaptigimiz için de genel anlamda birbirimize de :haha: neyseki kazasız bitirdik Bir kaç işimiz var dışarı çıkıp hemen gelicez o zaman görüşürüz inşallah :kalp:
esinle temizliktemi yapiyosunuz benimki temuzlerken kirletmeyi basariyoda cesaret edemiyorum onunla ise girismeye

Kız ayfer ciddi mi valla kalpten gideceğim daha kimler var böyle bi ben mi safım kendi adımı veriyorum her yere ben şok valla
Bende o saflardanim zaten sahte isim vermeye kalktim bi sitede sonra i verdigim ismi kendim unuttum:haha:
Şöyle en guzelinden bir menü patlatiyim;)

Kahvalti 2 ceviz
2haşlanmis yumurta
3 zeytin
Beyaz peynir

Öğle azcik kuruyemiş li 1dilim ananasli
Kakaolu yulaf ezmesi

Aksam
1 kooocccaaamaan tabak kabuska:)
1 kase yoğurtlu semizotu

2 lt su
2 büyük bardak bitki çayı
45 dk eliptik yapicigim;)
guzel tebrik ederim ama lahana bagimliklik yapan sendin dimi

Ne izliycenki TV bugün hiç bişey yok bende eliptiğimi yaparken ufak tefek cinayetleri bitirememistim onu izliyim en iyisi
bilmem oyle zapliyorum sagdan sola normalde survivor izlerdimde bu sene sevmiyorum

tugcess

Tepki
1.073
Günler sonra bir menü yazayım ben yaaa... Artık sahalara dönüş yapayım yoksa yuvarlanıp gidecem

09:00 1,5 dilim ekmek, 4 zeytin, 2 dilim peynir, yeşillik, 1 çay kaşığı bal
13:00 10-15 kadar çiğ kabak çekirdeği
16:00 3-4 adet biskrem (bu aralar tatlı isteğimi bastıramıyorum)
18:00 1 kepçe lebeni çorbası(unsuz), 2 yk bulgur pilavı ve bol renkli salata

2 litre su ancak içmişimdir
Spor yine yok, dönemedim sporuma

tugcess

Tepki
1.073

Evet bu devlet okullari bitti resmen bize gonderdikleri kitaplar bombos resmen bi derste butun uniteyi bitiriyoruz sonra bi suru fotokopi testvs yoksa cocuklara cok yaxik oluyorda tabi heryerde eksigi tamamlamaya calismiyo kimse

Hani su ne cektin beeee :eek:diyen teyze varya valla o geldi aklima cikta kurtul canim ya su evden

esinle temizliktemi yapiyosunuz benimki temuzlerken kirletmeyi basariyoda cesaret edemiyorum onunla ise girismeye

Bende o saflardanim zaten sahte isim vermeye kalktim bi sitede sonra i verdigim ismi kendim unuttum:haha:

bilmem oyle zapliyorum sagdan sola normalde survivor izlerdimde bu sene sevmiyorum

Teşekkür ederim canım geçer inşallah
Ayy isimlerinizi unutmayın sahte de olsa. Ben sizi her isminizle seviyorum, değişik isimleri bünyem kaldırmıyor :D

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024

Kaynak kitapta yasak bilinçlimi yapıyor bunu MEB bilmiyorum ne gibi bir planları projeleri varsa gelecek nesilden endişeyle bekliyoruz

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
@asfarovski tatlımmm mezun olmuşsunnnn
Tebrikleeerrr:birinci:
Evet canım ya inşallah ayağımı sururum herkes mezun olur
@asfarovski canimm mezuniyetin hayirli olsunnn :türküm:
Darisi bana insallahh:yes:
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah bekliyorum bir iki haftaya seni de
Buradaki ilk mezunumuz diye tarihe not düşmeli seni pinarim
Ben varım ama ;)
31 yaşında 1 çocuk annesiyim kilom 92
Malesef ilaç kullanımı var ilk hedefim 78
Hoş geldin canım valla ilaç kullanımı cogumuzda var canım bizde. Dert etme o kısmı sen yeterki inan kendine ve bize
Sanirim öyle olucak :) insallah canin hayirlisi olsun hakkimizda

Sagol canim ben bile inanamiyorumm:kedim:

-kop ama fatosumuz var ilk olarak gelir gelmez mezun ettik :zipla:

Hosgeldn cnm aramiza bende 24 yasndaym evliym cocuk yok ama yaza dogru düsünüyoruz :saskin:
Evet evet o benim :D
Gelir gelmez fatmayi mezun ettikya:haha:
Değil mi ablacım bak ilk ben oldum ay ne mutlu oldum şimdi

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024

Asıl lahana dolması asigim hiç unutmam bekarım annem akşamdan ertesi gün için lahana sarmış bir ikiitane aliyim dedim gece gozum donmus tencerenin hepsine yakın yemistim:)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Evet canım ya inşallah ayağımı sururum herkes mezun olur

Teşekkür ederim canım benim amin inşallah bekliyorum bir iki haftaya seni de

Ben varım ama ;)

Hoş geldin canım valla ilaç kullanımı cogumuzda var canım bizde. Dert etme o kısmı sen yeterki inan kendine ve bize

Evet evet o benim :D

Değil mi ablacım bak ilk ben oldum ay ne mutlu oldum şimdi
Lütfen en çok bana surtun ben oluyum mezun:)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Kizlarr 2 dk girmedim amma lak lak etmissiniz :)

Bu aralar cok kötuyum kendimi durduramiyorm biraz önce dün yarim biraktigim tiramisuyu yedim :( coook pismanimmm ama anlik gitti valla noldu böyle bilmiyorum toparlamam lazim kendimi bir an önce:(:(
Kız hiç üzülme onu yiyen isteyen sen değilsin ki beynin yemiş onu boşver:teyzos:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar