Canım applam dile benden kaç kilo vereyim şimditabiki stres cok önemli cnm
Biz burda birbirimize hervturlü konuda destek olmaya calisiyoruz
Aaaa ne güzel
Burda fatma ,fatosumuz da var
aman iyiki kurtulduk ondan
Benim azimli hirsli dilegim gelmis ben ne yapayim nigari
kacamak yaptim deme inanmam
İşim farklı olmuş yürekler aynı nigarkende seviyordum seni dilek oldum ana baktım gene seviyorumAman yareppi herkesin adı farklıymış ya. Ben bu yükü taşiyamicimm yoo yoooo
Nasıl öğrencem yeni ay gerçek isimleriniziiii
Bilmiyorum cuma günü teşhis kondu iyi bir uzman arıyorumÇok çok gecmis olsun temelli bı çözümü yokmu bu hastaligin
Rabbim tez zamanda şifa versin iyilerle karşilastirsin fatmacigimBilmiyorum cuma günü teşhis kondu iyi bir uzman arıyorum
Amin inşallah canımRabbim tez zamanda şifa versin iyilerle karşilastirsin fatmacigim
İşim farklı olmuş yürekler aynı nigarkende seviyordum seni dilek oldum ana baktım gene seviyorum
Bilmiyorum cuma günü teşhis kondu iyi bir uzman arıyorum
Ben de nigarken seviyordum seni, dilek olmuşsun anlayana kadar sevmeye devam ettim, anlayınca yine seviyorum ki
Çok geçmiş olsun tatlım, damar benini ilk defa duydum. Tez zamanda şifa bulursun inşallah
Tamam canim bunu bidaha gormeyecrksinBu menüyü görmüyor gözüm ve bugün hafif bir menü yapıcağına eminim
Bugün daha iyi bir menü olucak, dünü unutalım
Kızzzz bugün bomba menü istiyorum su spor yemek herşeyiyle
Bugün 0 kaçamaklı bir menü olsun ablacım ama iyi çok abartmamışsın senden korkuyordum
Bende bende bende
Gnaydınnnnnn
Evet bu devlet okullari bitti resmen bize gonderdikleri kitaplar bombos resmen bi derste butun uniteyi bitiriyoruz sonra bi suru fotokopi testvs yoksa cocuklara cok yaxik oluyorda tabi heryerde eksigi tamamlamaya calismiyo kimseOğlan çıktı sınavdan sıkıntı ya bu okul işleri devlet okullarının içine tukurduler özele gonderiyim diyosun yıllığı 25 milyar çok para ama çevremde iyi bir okula gitsin yavrum düşüncesi ile insanı mecbur killiyolar hayırlısı olsun zor zamanlar
Hani su ne cektin beeee diyen teyze varya valla o geldi aklima cikta kurtul canim ya su evdenAyy kizlar bizde bugun biraz gezindik ev fiyatlari nolmus öyle ya of off nolcak bakalm. Bugun ev sahibini aradik hani nezaman yaptiriyorsun biz sogukdayiz kombi calismiyor diye adam diyorki ben onun elektrikten oldgnu düsünmüyorm sen galiba kombiye iyi baktiramadin, esim sinirlendi tabi artk baya sesi yuksellti 3 tane kombici cagrdik hep parasni biz ödedik. 2 aya cikiyoruz biz ayarla depositoyuda dedi adamda tamam dedi artk kesin cikicaz biz diyoduk enazindan su elektrigi yaptirsa bu sene yazida gecirsekde biraz daha para koysak kenara direk ev alsak diye smdi sanirkm kiraya cikcaz mecburen. Ev sahibimiz tam bi o.. cikti valla okadar sinirliyimki kendisine. Haftasonu kombi hic calismiyor hafta ici gün icinde calisiyor aksamlari gidiyor. baskalarinda kullanmasindan dolayi böyle sanirm
gecmis olsun canim ins bisey cikmazda basitce hallederlerBen geldimmm minnoşlarrr
Nasılsınız ne var ne yok bakalım...
Tahlillerimi yaptırdım, hafta içi tahlil sonuçlarını görüşüp endoskopi ve sigmoidokospi için gün ayarlayacağız. Görmeden birşey diyemedi. Mide çıkışın problemli gibi görünüyor ultrasonda dedi. Bakalım artık
Kuaförden çıktım eve gidiyorum şimdi
Abla dun aksamdan beri girmedim ya o yuzden cok olmusO kadarda fazla degil abartma ) okuyunca biter
Okul varmiydida bugün
esinle temizliktemi yapiyosunuz benimki temuzlerken kirletmeyi basariyoda cesaret edemiyorum onunla ise girismeyeOyyyy yine bir sürü mesaj tamı tamına 126 diyi ama sorun yok ben hepsini tek tek okuyup alıntılama yapicim. Bugün eşimle temizliğe giristik tabi birlikte yaptigimiz için de genel anlamda birbirimize de neyseki kazasız bitirdik Bir kaç işimiz var dışarı çıkıp hemen gelicez o zaman görüşürüz inşallah
Bende o saflardanim zaten sahte isim vermeye kalktim bi sitede sonra i verdigim ismi kendim unuttumKız ayfer ciddi mi valla kalpten gideceğim daha kimler var böyle bi ben mi safım kendi adımı veriyorum her yere ben şok valla
guzel tebrik ederim ama lahana bagimliklik yapan sendin dimiŞöyle en guzelinden bir menü patlatiyim
Kahvalti 2 ceviz
2haşlanmis yumurta
3 zeytin
Beyaz peynir
Öğle azcik kuruyemiş li 1dilim ananasli
Kakaolu yulaf ezmesi
Aksam
1 kooocccaaamaan tabak kabuska
1 kase yoğurtlu semizotu
2 lt su
2 büyük bardak bitki çayı
45 dk eliptik yapicigim
bilmem oyle zapliyorum sagdan sola normalde survivor izlerdimde bu sene sevmiyorumNe izliycenki TV bugün hiç bişey yok bende eliptiğimi yaparken ufak tefek cinayetleri bitirememistim onu izliyim en iyisi
Sana hep nickinle seslenebilirmiyim@Mehlikatun yavru kuş hoşgeldin gel opem
Tamam canim bunu bidaha gormeyecrksin
Evet bu devlet okullari bitti resmen bize gonderdikleri kitaplar bombos resmen bi derste butun uniteyi bitiriyoruz sonra bi suru fotokopi testvs yoksa cocuklara cok yaxik oluyorda tabi heryerde eksigi tamamlamaya calismiyo kimse
Hani su ne cektin beeee diyen teyze varya valla o geldi aklima cikta kurtul canim ya su evden
gecmis olsun canim ins bisey cikmazda basitce hallederler
Abla dun aksamdan beri girmedim ya o yuzden cok olmus
esinle temizliktemi yapiyosunuz benimki temuzlerken kirletmeyi basariyoda cesaret edemiyorum onunla ise girismeye
Bende o saflardanim zaten sahte isim vermeye kalktim bi sitede sonra i verdigim ismi kendim unuttum
guzel tebrik ederim ama lahana bagimliklik yapan sendin dimi
bilmem oyle zapliyorum sagdan sola normalde survivor izlerdimde bu sene sevmiyorum
Kaynak kitapta yasak bilinçlimi yapıyor bunu MEB bilmiyorum ne gibi bir planları projeleri varsa gelecek nesilden endişeyle bekliyoruzTamam canim bunu bidaha gormeyecrksin
Evet bu devlet okullari bitti resmen bize gonderdikleri kitaplar bombos resmen bi derste butun uniteyi bitiriyoruz sonra bi suru fotokopi testvs yoksa cocuklara cok yaxik oluyorda tabi heryerde eksigi tamamlamaya calismiyo kimse
Hani su ne cektin beeee diyen teyze varya valla o geldi aklima cikta kurtul canim ya su evden
esinle temizliktemi yapiyosunuz benimki temuzlerken kirletmeyi basariyoda cesaret edemiyorum onunla ise girismeye
Bende o saflardanim zaten sahte isim vermeye kalktim bi sitede sonra i verdigim ismi kendim unuttum
bilmem oyle zapliyorum sagdan sola normalde survivor izlerdimde bu sene sevmiyorum
Evet canım ya inşallah ayağımı sururum herkes mezun olur@asfarovski tatlımmm mezun olmuşsunnnn
Tebrikleeerrr:birinci:
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah bekliyorum bir iki haftaya seni de@asfarovski canimm mezuniyetin hayirli olsunnn
Darisi bana insallahh
Ben varım amaBuradaki ilk mezunumuz diye tarihe not düşmeli seni pinarim
Hoş geldin canım valla ilaç kullanımı cogumuzda var canım bizde. Dert etme o kısmı sen yeterki inan kendine ve bize31 yaşında 1 çocuk annesiyim kilom 92
Malesef ilaç kullanımı var ilk hedefim 78
Evet evet o benimSanirim öyle olucak insallah canin hayirlisi olsun hakkimizda
Sagol canim ben bile inanamiyorumm
ama fatosumuz var ilk olarak gelir gelmez mezun ettik
Hosgeldn cnm aramiza bende 24 yasndaym evliym cocuk yok ama yaza dogru düsünüyoruz
Değil mi ablacım bak ilk ben oldum ay ne mutlu oldum şimdiGelir gelmez fatmayi mezun ettikya
Asıl lahana dolması asigim hiç unutmam bekarım annem akşamdan ertesi gün için lahana sarmış bir ikiitane aliyim dedim gece gozum donmus tencerenin hepsine yakın yemistimTamam canim bunu bidaha gormeyecrksin
Lütfen en çok bana surtun ben oluyum mezunEvet canım ya inşallah ayağımı sururum herkes mezun olur
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah bekliyorum bir iki haftaya seni de
Ben varım ama
Hoş geldin canım valla ilaç kullanımı cogumuzda var canım bizde. Dert etme o kısmı sen yeterki inan kendine ve bize
Evet evet o benim
Değil mi ablacım bak ilk ben oldum ay ne mutlu oldum şimdi
İnşallah canımBen de nigarken seviyordum seni, dilek olmuşsun anlayana kadar sevmeye devam ettim, anlayınca yine seviyorum ki
Çok geçmiş olsun tatlım, damar benini ilk defa duydum. Tez zamanda şifa bulursun inşallah
Kız hiç üzülme onu yiyen isteyen sen değilsin ki beynin yemiş onu boşverKizlarr 2 dk girmedim amma lak lak etmissiniz
Bu aralar cok kötuyum kendimi durduramiyorm biraz önce dün yarim biraktigim tiramisuyu yedim coook pismanimmm ama anlik gitti valla noldu böyle bilmiyorum toparlamam lazim kendimi bir an önce