EKİM2009
yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
- Tepki
- 416
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ay gecsin artik kuzum kac gundur cekiyorViral canim ateşin araligi uzadığı için ilaç vermedi insllah bir iki güne gececk
Hayırlı kandiller ablaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aslında sıradan bir gripti sonra değişti şekli ateşli 5 . Gün bugün zatenn7 günü geçerse tekrar tahlil olacakay gecsin artik kuzum kac gundur cekiyor
hayırlı kandiller canım
sen yazmazsan ben yazmazsam kim yazacak kuzu@KöyünDelisi kaptanim evet haklısın katılım yok ama kaç kere girip baktım kimse yok muhabbet yok bende bişi yazmadan geri çıktım yani sadece menü için gelmedin gerçekten kimse bişi yazmayınca bende yazmadım dikkat edicem katılıma da
Ekli dosyayı görüntüle 22315 şu modda takilasim var sokaklarda
Ben genelde böyleyim, 500 ml lik termosumu bu havalarda yanımdan ayırmam hep kahvem çayım yanımdadır. Kızı parka götürünce karşısında oturup içerim yoksa donarımEkli dosyayı görüntüle 22315 şu modda takilasim var sokaklarda
@P.nrrr nbr ya bizden başka kimse kalmamış
Saglik olsun ponim bu hafta herkeste bi rehavet vardi bende daha tartilmadim ama artidan korkuyorum. Yrni hafta yeni motivasyonla yola devamGeçen hafta 78.9
Bugün 79.2
Kız dönmüyor mu yahuBen genelde böyleyim, 500 ml lik termosumu bu havalarda yanımdan ayırmam hep kahvem çayım yanımdadır. Kızı parka götürünce karşısında oturup içerim yoksa donarım
Uykudaydi galibaIyidir cnm nolsun valla nerde yahu bu millet
Günaydın
Dünkü menüm
10.00
Elma
13.00
2 d ekmek
3 köfte
Ayran
Etkinlik vardı uzun sürdü
18.00
1 etli biber dolmas