Beyazpapatyammm
Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
- Tepki
- 713
İlk defa 1 kilonun altında verdim asıl diyeyim bundan sonra başlıyor bakalım ne olacak nasıl vereceğim
İlaçtan dolayı erken tartildim
Cuma:74.7
Güncel:74.2
Fark:0.5
Yüzde: 0.67
Ikiside guzel biraz daha gec olsa daha iyi eksiler bile olurdu tebriklerBildirim
Geçen cuma 81
Bu gün 80.1
Fark -900
Yüzde 1.10
Hareket azaldı evde senin kilo az gitti demek ki artık spor eklemelisin canımBildirim
Geçen cuma 81
Bu gün 80.1
Fark -900
Yüzde 1.10
Kaç mile yapıyorsun canım@KöyünDelisi kaptanim su su anda leslie dışında spor yapmam zor yürüyüş için havaların biraz daha ısınması gerekiyor bakalım leslie ye devam şimdilik inşallah faydası olur
Reglin ilk günleri normalBildirim yapayım
Geçen Cuma 69.9
Bu hafta 70.5
+600
Regl öncesi üzgünüm
İnşallah kamilecimGunaydin
Cuma 78.5
Bugun 78.3
-200
Yani olmadibu hafta bi 77yi ucundan goreydim ama kensi hatam haftaya fazlasiyla telafi edilecek
senin ki regl sendromu benim ki ne sendorumu acaba reglin son günleri ama hiç uğraşma diyor iç ses Yasemin haberin olsun kacarsam sana kalır ihaleKimsecikler yok bildirimide yapmıyosunuz artık
moralim bozuldu ama
Herkes bakıp çıkıyorum kimse bişey yazmıyo
Diyor
e o zaman siz yazın kızlar herkes bi selam verse diyet adına bişey dese birbirimize yorum yapsak bu kadar boş kalmaz sayfalar demi ama hiç böyle boomboş yalnız bir hafta geçirmemiştim
not: regl sendromu
tmm geldim kizzzKimsecikler yok bildirimide yapmıyosunuz artık
moralim bozuldu ama
Diyor
e o zaman siz yazın kızlar herkes bi selam verse diyet adına bişey dese birbirimize yorum yapsak bu kadar boş kalmaz sayfalar demi ama hiç böyle boomboş yalnız bir hafta geçirmemiştim
toparlanalim bian once ponimGeçen hafta 78.9
Bugün 79.2
Olsun eksi yaİlaçtan dolayı erken tartildim
Cuma:74.7
Güncel:74.2
Fark:0.5
Yüzde: 0.67
hayretilk defa 1in altinda gordum seni ama yinede harikasinBildirim
Geçen cuma 81
Bu gün 80.1
Fark -900
Yüzde 1.10
reglden nasilsa gder bi iki guneBildirim yapayım
Geçen Cuma 69.9
Bu hafta 70.5
+600
Regl öncesi üzgünüm
haklisin fazlasiyla canim birazbos biraktik buralari toparlanalim ins daha iyi olacak hepimiz icin diye dusunuyorumKimsecikler yok bildirimide yapmıyosunuz artık
moralim bozuldu ama
Diyor
Tebrijler bence gayet guzelGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma: 64.0
Bugün: 63.4
Fark: -600
Bugün Regl başladı
ins haftaya ikimiz birden inelim 77 lereKilo bildirimi
Cuma 78.7 kg
Bugun 78.5 kg
Fark 200 gr
Yuzde 0.25
Tatli filan yedim bu hafta ama asil regl 5 gun gecikti ve spor yapamadim ondan boyle oldu haftaya insallah 77 ler gelecek
Sorma ben disarda degilim ama sabah bir baktim arabalar berbat annemlerle konustum oglen bizim memlekette de varmis anlasilan tum ulke etkilendi insallah gider en kisa zamanda sabah hava bile sisli gibi bir tuhaftiAy kizlar cok fenayim nefes alamiyorum resmen tozdan tikandim iki gundur grip gibi burnum tikali gogsumu hic demiyorum su toz nerden gelsiyse beni oldurmeden bi gideydi astim var ya delirtti iki gundur bi de disari cikmayin demezlermi dovesim geliyo hepisiniaslinda devlet astimi olanlara okulu tatil etse hic fena fikir degilmis gibi siz ne dersiniz
Afirkadan gelen tozmuş canım daha çamur yağacakmış sabah haberlerde izledimSorma ben disarda degilim ama sabah bir baktim arabalar berbat annemlerle konustum oglen bizim memlekette de varmis anlasilan tum ulke etkilendi insallah gider en kisa zamanda sabah hava bile sisli gibi bir tuhafti