1. Münazara : Gelinler&Kaynanalar (1 Hafta Boyunca Güncel)

Sizce Münazaramızı Hangi Grup Kazanmalı?

• Kullanılan toplam oy
    10

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.632

Gelininiz geldi kaynanoşlarım :findik:

Gelelim sorumuza :D
Kaynanalar ogullarını tabiki paylaşmak istemiyorlar :hihh:
Çünkü kıskançlık onların ikinci ismi
Buda demekki kıskanılıyoruz
Ayrıca gelin olaraktanda kaynanamı orta yerinden cart diye ayırmaktan haz duyuyorum :1::1:
Çok konuşma kaynana oğlunu alır kaçarım
Arkamızdan el sallarsınız :elif:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Kulağım çınladı be :ko (Gece yarısı olsun anket açıcam yarın erkenden açık olsun dedim gelişim görev aşkı yani :D)

Al birini vur ötekine işte :ne: kendinden büyüğe verdiği cevaba bak edepsizin :mad: (hoşgeldin kız gözüm yolda kaldı şu şaban halimize bitiyom ya )

Neden sizi kıskanalım yahu :) ne yaşımız uygun ne başımız uygun ne de statümüz uygun sizi kıskanmaya :hihh: tek rakibim yan komşu Mualla çok güzel dolma yapıyor hınzır :sinirli:

Merak etme böyle konuşan gelinin biletini (sadece gidiş :nazo:) kaynana koyar cebine size masraf olmasın yavruuuum :cicikadin: Ama unutma ne ekersen de onu biçersin bugün bana yarın sana gelincağızım. Elbet mazlumun ahı çıkar aheste aheste elimi bile kaldırmama gerek yok ama istermiyim istemem yine bağrıma taş basar otururum sedirimde bir başıma sen gönlümü kır git rahat et :hihi:

Oğlunun özlemi yetmez mi gibi birde torun hasreti çektir bu kadına ondan sonra evliliğinden hayır bekle şimdi anlamazsın tabi gençsin toysun aklın bir karış havada senden güçlüsü yok herşey senin etrafında dönsün istersin ama ilerde çocukların olup onlarda sana arkalarından el sallatınca anlarsın kuzuuuum :( he işte o vakitte bir münazara hazırlarız o zaman da roller değişir nk'de flashback'leri çakar suratına suratına

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535

g54047.gif

Anketimiz açılmıştır artık katılımcı yada izleyici olan herkes oylarını kullanabilir :buyrun:

* @melekfeyza @hums @yasemin52 @yeliz47 @emoşş @berrine @Ulku nur @cefos @bengim @hint kınası @öznur çulha @cellda @melifalis @berrin tubay @hande_3434 @Fundaca @kuzgunanne @altiokmine @s_arslan @nazlı cangır @Civciv277 @bilgee @meraal @Hera @bayanbiftek @lena @beyaz-masal @office @Lilav @maviboncuk @sürpriz @elem @münteha @Leonie- @suphiye @bblau @tansel @pikecan @adengokce @aZeLYa55 @nazo06 @kuseyen @Nara @panter @kedijik @esmeryarim @Eylem_Işıl @füreyya @Şila @maren @*Bilgin* @LiLi @ZiLeY @mmelis @kikimoraa @küçük hanımm @SudeFB @firkete1 @nesrin yonkuç @burcu13 @havvacan @hazalım @hayall @elis @melek yüzlüm @kızların süper annesi @sühoş @-sumeyye @pamukelf @okypete @Beyonce @tuana @Çikolata @nüve @zeh @zele @mes32 @jelibon @pembenutella @fıdan @denizplt @deniz 22 @Güℓümse @zeynepnehir @nly @serpilL @niha55 @zuzu44 @sunay @Ayben @eylülkoc @oyamtar @elfb @telma @olcay @dermieladen @aslı83 @havvaelgün @dietileter @gululucan @gül2007 @gafarli @kbrszgn @btll @beste @çilekk @Şekerpare @ferah @talya @Aslı Oktay @nk83 @Deokman @incitanemtuana @elifsu @Fındık Kurdu @Arina @Es_se @rüzgar gülü @ayser @elis @*Neşe* @Kariyer @acigul @ademiyat @Ahududu @besmele @aminenur @alaz @AMOR @anneyimben @arzuco @asksinsencansinsen @aslı0909 @asmil @AYPARÇASI @azelya @başakk @berceste @Betty @bettyprenses @beyazgül @beyazinci @birsam @Blossom @BıCıR_kıS @böcegimm @canikom @chatlack @cimcimesultan @derin55 @Dilar @donut @divinity @DyGLu @duygudolu @ebe melek @eftelya @elasu @esmer bomba @esmer bomba @günce @fosforlu @fufuk @gurbetkusu @Gülümse @hazalım @iklim @k.a.y.r.a. @KaraKiz @KheChi @LaRisA @mavisim @Masum @melek25 @melegim @merwe @muju @munise @Neriman @Oruc @p@g @purelove @ravza @roşum @seren.. @serena @sufu* @sunshine @suskun @tatlıpozan @valeire @yesilgosluMELEK @ünzile @yoruldum71 @zehra @zencefil @Özor @_Dersena_ @halece @lalece @demirleydi @odunummm @tetyanayani @tunalp @sena 2009 @aypetra @Burcu Nehir @Banu aksu @semaseyda @tekinak99 @gülşah alkaş @Ruyamnur @Rabia Karagöz @tugba58 @turkanberivan @NisaNur37 @cqdmm.093 @cansubilgin @gecerüzgarı

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.632
Kulağım çınladı be :ko (Gece yarısı olsun anket açıcam yarın erkenden açık olsun dedim gelişim görev aşkı yani :D)

Al birini vur ötekine işte :ne: kendinden büyüğe verdiği cevaba bak edepsizin :mad: (hoşgeldin kız gözüm yolda kaldı şu şaban halimize bitiyom ya )

Neden sizi kıskanalım yahu :) ne yaşımız uygun ne başımız uygun ne de statümüz uygun sizi kıskanmaya :hihh: tek rakibim yan komşu Mualla çok güzel dolma yapıyor hınzır :sinirli:

Merak etme böyle konuşan gelinin biletini (sadece gidiş :nazo:) kaynana koyar cebine size masraf olmasın yavruuuum :cicikadin: Ama unutma ne ekersen de onu biçersin bugün bana yarın sana gelincağızım. Elbet mazlumun ahı çıkar aheste aheste elimi bile kaldırmama gerek yok ama istermiyim istemem yine bağrıma taş basar otururum sedirimde bir başıma sen gönlümü kır git rahat et :hihi:

Oğlunun özlemi yetmez mi gibi birde torun hasreti çektir bu kadına ondan sonra evliliğinden hayır bekle şimdi anlamazsın tabi gençsin toysun aklın bir karış havada senden güçlüsü yok herşey senin etrafında dönsün istersin ama ilerde çocukların olup onlarda sana arkalarından el sallatınca anlarsın kuzuuuum :( he işte o vakitte bir münazara hazırlarız o zaman da roller değişir nk'de flashback'leri çakar suratına suratına
Hoşbuldum bacım :D sorma bende sizi çok kocuman özledim

Hemen kıskanclık krizlerine girmiş gene :D
Bu halinle ancak ogluşun acır sana ama ben asla
Asıl senin biletin bende hem evime geleceksin hem güler yüzümü eksik etmeyeceğim birde beni şutlama teşalınamı düşüyorsun ? Buna kusura bakmada bencillik derim ben :hihh: torunu torbayı araya sıkıştırarak birşey elde edemezsin :D kocam ayrıca benim sözümden çıkmaz giyerim jartiyerimi sürerim savaş boyalarımı oğlunu tavlarım senide şutlarım

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
vayy vayy vayyy birkaç saat boş bıraktım nk kaynana almış yürümüş meydan boş tabi niye okadar atmasın ki :saplak: al sana bi şaplak daha :D şaplakçıesmersmiley :D
burayı merak ettimde pc açtım :ko zamanım yok şimdi sabah ola hayrola nk kaynanacığım kapağıda alıp gelecem sıkı sıkı kapatırım merak etme sen
:ko

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839
<b>BU NORMAL KAYNANALARA
Arkadaş bu kaynanaların derdi ney çok merak ediyorum. Oğulları yanında torunları yanında gelinleri hizmetinde hala didişir dururlar..Biraz tatminkar olmak lazım..Anlayış lazım madem biz genciz madem hata yapabilme oranımız sizden yüksek sizde bize o şekilde yaklasın yaptığımız hataları bize mal ederek bizleri taşlayarak yaparsanız gözümüzde hiç değeriniz kalmaz.Bize karşı anlayışlı olun..Kendi gnçliğinizde yaşadığınız hatalarınızı bizlerde yapabilirim biz genciz..Yaşaya yaşaya öğreneceğiz elbet..Bizlerde evlat yetiştiriyoruz bizde kaynana olacağız ama emin olun bu hatalara düşmeyeceğiz..
Senin oğlun benimle mutluysa bunu sorgulama sevin ki oğlun emin ellerde..

BUDA NK83 KAYNANASINA :D

Kaynanam evde durmaz
Elini işe vurmaz
Oturur baş köşeye
Dır dır çenesi durmaz :derdimcok:

</b>

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
(Bitteeeer alıntı yapma kız arap saçına döneriz :hihi:)

En kayınvalide halimle geldim kaçınııııın :1: bitter gül gibi kayınvalideyi kaynanaya dönüştürdü kız :ko demek ki neymiş bir annenin tırnaklarını çıkarmasına sebep olan gelinmiş! Kapaklar havada uçuşuyor :selam::)sila:)

Bu münazaranın sonucuna karışmam ama (sonuçta site gelin ağırlıklı ben dezavantajlı durumdayım) şunu açıkça belli ettik gelinlerin tavrı düşünceleri bir ailenin temeline resmen bomba koyma eğiliminde
tnt-ani.gif
ne saygı ne sevgi ne anlayış ne kendisinden başkasının fikrine önem verme var (koca dahil ) hislerini düşüncelerini bile karşı tarafa saldırmadan suçlamadan yapamıyorlar zaten belli bir bilinçle gelmişler belli arkadaş :dance2: Sonrada yeni gelen nesil niye böyle aileye ters ters konuşuyor neden hırçın davranıyor vs deniyor kim yetiştiriyor efendim bu çocukları ahaaa manzara ortada (Kapağı bırak tencereyi kalaylamaya başladım:ko) söz sizde sayın izleyiciler ( Semra kaynanadan sonra Nk Kaynana olarak fenomen olacam he )

Bitter gelinim bu lafı ilk söyleyen sensin gülüm benden çıkmadı senin lafına farazi yanıt verdim o düşünce sana aitti Sonuçta senin dediğin ne "oğlunu alır kaçarım arkadan el sallarsın" bu hoş bir laf mıydı sence eee öyle lafa böyle laf anacım kusura bakma kaşınma kaşımasınlar:rujsigara: "Asıl senin biletin bende hem evime geleceksin" o ev senin olduğu kadar oğlumunda evi bunu daha kafanda oturtamamışsın ki asıl bencillik bu hala bensin biz olamamışsın (kaynana coşar -kop) sen beni bu gözle gördükçe istediğin kadar giy o zamazingoları :)gul:) kocanın ailesine olan bu bakışın davranışların ister kabul et ister etme onun gözünde senin saygı değerini düşürecektir. Bana her saldırıda benden çok onu kıracaksın ama nato kafa nato mermer (ay öldüm burada kapak yetişmiyor )

(öfff yaktım sizi kaynana grubu tek bıraktınız beni yazdım kenara :sinirli:)

Ne olursa olsun tarafların birbirine olan tavırlarını karşı taraf belirler efendim. Şapkanızı önünüze koyup bir düşünün acaba ben nerede yanlış yapıyorum diye :hihh: bu tavırlarınız bu sözleriniz yumuşamadıkça kendiniz dışında başka insanlarında hak ve özgürlüklerine saygı duymadıkça kurduğunuz yuvada ne sevgi ne saygı ne hoşgörü hiçbirşey elde edemezsiniz :yandanyandan:

------------------

Esmeryerim geline : Elimiz armut toplamıyor herhalde alacam da yürüyecem de :hihi: Dayakçı gelin çıkardım adını sopan eksik olmuyor maşallah :ne: senmisin mağdur ha haaayt kaynanayı sulu götürür susuz getirirsin ayol :gul: hadi kıyamadım sende tak kapağını o kadar kapak getirdim elin boş gelme bari bugün hatırası olarak saklar bakar bakar halinize gülerim sonuçta size 5'i 1 yerde taktım 2 gündür

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Ben uydurdum

Evinde gözüm yok
Kaşlarını yolmaya niyetim hiç yok
Seni beni az sevsen
Benden mutlusu yok

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Anladım ki böyle istiyorlar :D

1- Gel diyecek gelecek
baballe.gif
git diyecek gidecek
bow-2.gif

2- Ne olursa olsun tepkisiz kalıp robot gibi bir köşesinde susarak oturacak
3-singes.gif
Konuşmak ne kelime nefes almayacak o da göze batar Allah muhafaza yanlış falan alır gelinin kriterine uymaz arıza çıkmasın
t2652.gif

3- Oğlu evlendiği andan itibaren tüm ilişkisini kesecek
m1509.gif
m1508.gif
eee artık yeni bir ailesi var ona ihtiyaç kalmadığı açıkça söylenip yerlere savuruldu sonuçta
marionette2.gif

4- Ben bilmem gelin bilir diyecek

5- Kırk yılda bir yanlarına olurda gelme zahmetinde bulunurlarsa
sablierr.gif
sevilmediğini bile bile oğlundan çok gelinine izzet ikram edecek ve onu eşinin yanında sürekli pohpohlayacak yere göğe koyamayacak
fillebisou.gif

6- Açıkcası yüzüne tükürse ohh serinledim sağolasın güzel kızım senden başka beni düşünen yok diyecek
m0962.gif

Listem devam eder aklıma ilk gelen bunlar :laklak:

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839
Gelinler karşılarında nasıl bir kaynana modeli ister?

* Elalem nederci olmasın.El gün için yaşamıyoruz evimizde olan evimizde kalsın beni komsularına gittiğinde kötülemesin.Bunu yaparak oğlunuda kendinide küçük düşürmesin.

* Cimri olmasın harcadığım paralara karışmasın.Tamam biliyorum belki çok tutumlusun fakat ben senin oğlunun parasını yemiyorum.Harcadıklarım ihtiyacımdır.İhtiyacım dısında harcadıklarımda keyfidir.Evimin sorumluluklarını ihtiyaçlarını göz ardı etmediğim sürece istediğim parayı istediğim şekilde harcarım.

* Kimse onu oğlundan ayırmıyor bana canavar gibi bakmasın onu seviyorsam bunu kıskanmasın aksine mutlu olsun.

*Birikte kalmak gibi bir saçma teklif de bulunmasın.Ben kendi yuvamı kendi düzenimi kurmak istiyorum istediği gibi gelsin kalsın ağırlarım ama kalma fikrini asla yerine getirmem.Ne onun ne benim düzenim bozulsun.

*Varsa bir yanlış hareketim insanız hepimiz hata yapabiliriz gelsin beni kızı gibi alsın karşısına kırmadan anlatsın.

*Çocuğumu büyütürken bana çok fazla müdahele etmesin.Çünkü kendi evladımı ben büyütmek ben eğitmek istiyorum eğer olur ki yardıma ihtiyacım zaten sorarım kendisine.

*Oğlun hiç aç kalmıyor o düşünceyi unut evlenirken şu kadar kiloydu kaç kilo kalmış deme..Senin oğlunsa benimde kocam oluyor..Kendi boğazımdan geçip onun boğazından kısarsam boğazım kesilsin.

*Ailemizde senin söz hakkın kadar benim de ailemin söz hakları olacaktır gerektiğinde anne ve babamda bazı konularda müdahale edecektir. Bunu anlayışla karşılayacağını umut ediyorum..

*Kılığıma kıyafetime karışma çünkü ben kendime söz getirecek hiç birşey yapmam.Ojeli tırnaklarım boyalı gözlerim seni aldatmasın.Ben bakımlı olmayı severim.Bunları yaparak yoldan çıkmam..Konu komşuya da laf getirmem..Ancak çok güzel gelini var derler sende gurur duyarsın.

Sen bu kadar anlayışlı olursan bize karşı biz seni baş tacı ederiz.Sen dur biz sana hürmet ederiz..

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.632
Aaa böle olmuyor ama nk bacım ya ikide bir yetişemiyorum :D
ötekine cevap veremedim ben :hihh:
Kendi kendinemi münazara yapıyon bacım kimseye cevap hakkı bırakmıyorsunki :mad:
başlarım senin kaynanalık damarına :D yırtıvercem şimdi seni şurda

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
bende diğerine cevap veremedim nk son hızla devam ediyor :D sıf bize ağız açtırmamak için

ama şu gelin kaynanadan ne ister modelne bayıldım tamda istediğimiz şeyleri yazmış :ko

hahhh şöyle işte az susun gelinde rahatlasın illa her taşın altından çıkacaklar (kaynanalar)

ben daha iyibilirimlerinden vaz geçeceksin
oğlunu sahiplenmekten vaz geçeceksin artık onun hayatında başka bi kadın var oda karısı :saplak:

sen ne bilirsin çocuk büyütmeden diyip torunları ait olduğu kadının ellerine teslim edeceksin annesine :kizginasli:

temizlik satmayacaksın daha iyi yemek yaparım havasına girmeyeceksin :nk::saplak:

sıkıyı görünce damara bağlamayacaksın hiç acımıyorum çünkü o haline :koptum :

misafirim geldiğinde yanımıza damlayacaksın otur evinde kendi misafirim gelmiş ne yaptım ne hazırladım onları görüpte oğlum kazanmış ele yedir demiyesin sonra vıdı vıdı hiç çekemem çünkü :eek:

aklıma geldikçe sayacam daha :laklak:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Hergün yeni bir soru ekleniyor öğrenemediniz mi yahu ona göre ayağınızı denk alın sizde ne edeyim :hihh: hem onu kaynana nk eklemiyor ki konu ile ilgili yetkili olan nk ekliyor o tarafsız bir kere

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.632
Demi yaaa konuş esmerim :D
Oglanlarını dogurdularsa dogurdular ne yapalım yani onları anaları çıkardıda ben maymunlardanmı geldim
Azıcık sosyalleşin ayol..

b-89328-GEL%C4%B0N_KAYNANA.jpg

36177d1355167445-gelin-kaynana-resimli-komik-fikralar.jpg

783152407296.jpg

@nk83 senle ben :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar